Artikler

Mange nye kræfter på team Formland

arrow_backTil oversigten

18. april 2023

Der er kommet mange nye kræfter op team Formland i løbet af de seneste år, det betyder nye tiltag og nye ideer. Her bliver du præsenteret for holdet bag Formland.

"På Formland er man en central del af en traditionsrig begivenhed, hvis største konstant er, at den altid er i udvikling. Vi udvikler f.eks. med nye udstillergrupper og koncepter såsom vores Communities, Trendzoner og caféer. Det er derfor Formland kan køre på 36. år." siger projektsælger for Formland, Maja H. Poulsen

De seneste år har budt på mange opbrud og stor usikkerhed. De har vendt meget på hovedet og skabt mange frustrerende oplevelser. I messebranchen betød det blandt andet en uundgåelig aflysning. Men noget godt er der også kommet ud af det: Formland har fundet nye folk, holdt fast i gamle og samlet et nyt stærkt team, der sikre Formlands relevans og fortsatte udvikling.


De skarpe sælgere

Intet messeteam uden sælgere. Sælgerne er en uundværlig del af holdet. Hver sælger har sine fokusområder og ansvarsområder, der passer til hver messehal. Det er sælgerne, der lander aftaler med udstillere. Det er dem, der finder frem til den helt rigtige løsning og placering for et givent brand, og det er dem, der er først i geleddet, når det kommer til samtalen med udstillere, for en messestand er ikke bare en messestand, og det ved sælgerne bedre end de fleste.


De fire sælgere, der sørger for at få fyldt messehallerne til Formland er:

Maja H. Poulsen, projektsælger

Maja H. Poulsen har været en del af team Formland siden november 2021. Maja arbejder på at få fyldt Hal D og Hal H op med Interiør- og livsstilsbrands, samt Hal M med dining udstillere.

Hun har været ansat i tøjbranchen i mange år, men også oplevet messen som udstiller gennem en tidligere ansættelse i Bloomingville, hvilket giver hende en unik indsigt i, hvad kommende udstillere har brug for.

"Vi har et rigtig godt samarbejde og sammenhold – og det er generelt for hele Messecenter Herning. Der er så mange forskellige funktioner, som alle skal arbejde sammen, for at messerne bliver klar til åbning. Der er salg, opbygning i og af hallerne, halmestrene og rengøring. Det giver en særlig kultur med godt kollegaskab og sammenhold på tværs af arbejdsområder, hvor alle hjælper hinanden med at komme i mål," fortæller Maja H. Poulsen


Hanne L. Jensen, projektsælger

Hanne L. Jensen har været en del af Formland siden august 2021. Hun er en alsidig sælger, der målrettet dækker flere haller. Hun repræsenterer Hal F, hvor man finder One-udstillerne, men også Hal J1 med interiør- og livsstilsbrands, Hal J3 har sæsonvarer, og i Hal K finder man haveartikler.

Hvis du spørger Hanne, hvad det bedste ved jobbet er, når messen kører, siger hun:
"Man kan se det, teamet har arbejdet på i lang tid. Vores arbejde går op i en højere enhed, hvor alt er så flot. Alt er dekoreret, og jeg kan gå rundt og snakke med de udstillere, jeg har haft kontakt med. Som vores øverste chef, Georg Sørensen, siger: 'Det personlige møde går aldrig af mode,' og det har han fuldstændig ret i," siger Hanne.


Kasper Mølhede, projektsælger

Kasper Mølhede er en alsidig sælger, som har været en del af Formland-holdet siden juni 2022. Kasper har ansvaret for hallerne Fashion & Lifestyle, Taste og Furniture.

For Kasper er afviklingen af messerne jobbets højdepunkt.
"Selve afviklingen af messen er virkelig noget helt særligt. Alt, hvad man har arbejdet på de seneste 6 måneder, bliver til virkelighed over 3 dage med masser af kilometer i benene, glade mennesker og masser af god snak med udstillerne. Ugerne op til og under messen er nogle rigtigt lange dage, men det er helt klart også der, det hele kulminerer," siger Kasper.


Esben V. Christensen, projektsælger

Esben V. Christensen har været tilknyttet Formland på konsulentbasis siden 2020. Esben har en baggrund i møbelbranchen og har derved et stærkt netværk og unik viden om branchen. I Formland-regi er Esben med til at finde de helt rette udstillere til møbelhallen i Hal G samt det nye Outdoor-område i Hal M.

”For mig er det virkelig en drøm at være med til at skabe en messe, der omfavner ikke bare hele møbelbranchen, men også samler interiør, design og alle andre produkter til hjemmet. Dette vil gøre det muligt for alle typer af forhandlere, der sælger produkter til hjemmet, at få ét sted, hvor alle udbydere er til stede,” siger Esben.


Mød den daglige drift

Holdet, der står for at holde hjulene i gang i det daglige i Formland-regi, er et team af to koordinatorer, en projektleder og en Head of Design.


Natelie Nielsen, projektkoordinator

Natelie Nielsen har været en del af Team Formland siden oktober 2021. Som projektkoordinator har Natelie en alsidig arbejdsdag, hvor hun blandt andet fungerer som tovholder på det nye foretagende Circular Formland Days og er go-to-kvinden i samarbejdet med Danske Dekoratører, som har en vigtig tilstedeværelse på messen som rådgivende enhed for udstillerne.

En af Natelies vigtigste opgaver er at holde kontakten med udstillerne, når de har skrevet under på kontrakten. Derudover har hun også ansvaret for Formlands tilstedeværelse på sociale medier.

”For mig er den sjoveste del af jobbet alt det, der involverer sociale medier. Jeg er meget kreativt anlagt, så jeg elsker at producere videoer, lave grafiske set-ups samt at kommunikere kreativt – både visuelt og skriftligt. Dertil elsker jeg at planlægge, hvorfor, de større projektopgaver tiltaler mig. Jeg motiveres af ansvar, så en opgave som Circular Formland Days synes jeg også er meget spændende,” fortæller Natelie.


Line Marie Jørgensen, projektkoordinator

Line Marie Jørgensen er den nyeste spiller på holdet. Hun startede som projektkoordinator i oktober 2022, og Spring-messen 2023 var således hendes første messe som ansat på Formland.

Hendes arbejdsområde er overordnet besøgsorienteret og dækker over en alsidig palette af opgaver. Line Marie holder hjemmesiden opdateret og løbende tilpasset, skriver nyhedsopdateringer gennem nyhedsbrevet, samt er tov-holder på planlægningen af pressemeddelelser til medierne. Dertil kommer annoncering på nøje udvalgte platforme.

Line Marie er også med i planlægning og organisering af Greenhouse i samarbejde med GASA. Men også lavpraktiske opgaver som eksekvering af billetsalg, akkreditering og frokost til pressen under messerne.

”Mine foretrukne opgaver indbefatter kommunikationen mod de besøgende på messen, alt fra nyhedsmails til at sikre et bredt udvalg af nyheder på hjemmesiden, til at tilbyde en god brugeroplevelse. Derudover synes jeg, at samarbejdet med partnere om udstillingszoner og koncepter er en sjov del af mit arbejde,” siger Line Marie.


Charlotte Hedegaard Johannesen, Designafdelingens chef

Med en ansættelseskontrakt, der siger 1994, er Charlotte Hedegaard Johannesen holdets mest erfarne medarbejder. Dengang var Formland ejet af Unit Messer, og MCH stod for den fysiske afvikling. Formland og Unit Messer fusionerede i 2004 med MCH, og siden da har Charlotte arbejdet som en del af Formland-teamet - men altid bag kulisserne.

Charlotte arbejder blandt andet med opgaver, der er relateret til udvikling og koncepter på messen. I det seneste projekt udviklede hun konceptet til Fashion-hallen. Derudover har hun udviklet konceptet til Imerco City, som har været en del af Formland i mange år. Dette koncept udvides i år, så det omfatter hele isenkrambranchen, så messen sikrer en højere grad af bæredygtighed og følger tidens tendenser.

”Den bedste del af mit arbejde er at møde en masse dejlige mennesker, som arbejder passioneret i en branche, hvor man skal kunne navigere i en konstant omskiftelig udvikling. Jeg er desuden vild med at arbejde med opbygning og udtryk i former og farver, der er ud over det sædvanlige - det er en fantastisk legeplads,” siger Charlotte.


Flemming Andersen, projektleder

Flemming overtog roret for Formland i oktober 2020, og som ansvarlig projektleder er hans primære opgave at holde overblikket når det kommer til budgetter, salg, planlægning og markedsføring. Flemming har desuden hånd i hanke mht. interne såvel som eksterne samarbejdspartnere, og en af hans vigtigste opgaver er at sikre løbende fornyelse og udvikling af Formland som platform.

”Det bedste ved mit job er den alsidighed, jeg oplever i min arbejdsdag. Jeg kender aldrig helt indholdet, før dagen er til ende”.

keyboard_arrow_up