Stedet hvor Design - & interiørbranchens mødes

29. - 31. januar 

Tilmeld nyhedsmail

Formland

Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder. Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere og førende eksperter og stylister på messens mange trendzoner.

Læs mere om Formland

Kontaktoplysninger

Få kontakt til team Formland, som altid er klar til at hjælpe - så du får det fulde ud af din oplevelse på de to årlige messer. 

Pressecenter

Find logo og billeder til redaktionelt brug, eller få mere information til hvordan du besøger Formland som presse.
 

Pressecenter

Find logo og billeder til redaktionelt brug, eller få mere information til hvordan du besøger Formland som presse.

Oplev Formlands communities

Formlands haller opdeles i forskellige Communities, der signalerer stil, stemning eller branche,
så vi kan placere vores udstillere i et matchende miljø.

Se haloversigt

 

Creators community på Formland

(Kun på Formland Spring)

Formlands iværksætterevent med udvalgte, kreative og talentfulde iværksættere fra Nordeuropa oplever du i Hal F.

Formland community Interior and lifestyle

Vores interiørhaller favner alle stilarter inden for boligtilbehør: det innovative, moderne og farverige design, feminint tilbehør i naturmaterialer og afdæmpede farver, det rå og rustikke samt tidens kunsthåndværk, keramik og glas. Interior & Lifestyle findes i følgende haller: D, H, J1 & J2.

Formland community Interior One

Hal med toneangivende innovative nyheder, originalt trendsættende design og frontløbere med en vision. Området ligger i Hal F. 

Formland community fashion and lifestyle

Sæsonens nyheder inden for mode og accessories. Trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories som ligger i Hal L.  

Formland community living and garden

Naturen som omdrejningspunkt. Botanik, ægte blomster- og planteglæde. Kreativ blomster- og havedekoration. Smuk og stemningsfuldt pynt til stuen, altanen, terrassen eller haven. Find LIVING & GARDEN i Hal K. 

Formland community taste

Pulserende torvehal med nye og unikke smagsoplevelser. Hyggelig markedsplads med fokus på særlige delikatesser. Dygtige fagfolk med passion for mad. Chokolade og slik. Vin, øl, saft, kaffe og te. Olie og delikatesser - gourmetgaver i høj kvalitet som ligger i Hal E.

Formland community furniture

(Kun  på Formland Autumn)

Møbelmessen Skandinavien vil fremover være en del af Formlands komplette oplevelsesunivers på Autumn-messerne.

Formland community souvenirs and gifts

Spændende gaveartikler, souvenirs, gadgets og legetøj. Boliginteriør, dekoration, kreativite produkter og gaveidéer til højtider og andre begivenheder. Find SOUVENIRS & GIFTS i Hal J3.  

Vision

Vi bestræber os på at formland skal være den foretrukne interiør - og designmesse i skandinavien, med nyheder, trends, unikke inspirationsområder og fremtidens talenter som omdrejningspunkter.

Mission

Formland skal være et relevant mødested for netværk og forretningsoptimering for indkøbere og leverandører, med en fælles passion for for design, interiør, fashion og delikatesser. 

keyboard_arrow_up