Stedet hvor Design - &
interiørbranchens mødes

20. - 22. august

Tilmeld nyhedsmail

Formland

Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder. Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere og førende eksperter og stylister på messens mange trendzoner.

Læs mere om Formland

Kontaktoplysninger

Få kontakt til team Formland, som altid er klar til at hjælpe - så du får det fulde ud af din oplevelse på de to årlige messer. 

Pressecenter

Find logo og billeder til redaktionelt brug, eller få mere information til hvordan du besøger Formland som presse.
 

Bæredygtighed

Værtskabet i MCH, indbefatter fokus på ansvarlige og bæredygtige indsatser. Se hvilke tiltag vi gør i MCH.

Designbranchens foretrukne mødested

Her mødes hele branchen til netværk, handel og inspiration, når Formland 2 gange årligt præsenterer de seneste trends og tendenser.

Formland Spring 2023:

8.163

Besøgende personer

3.591

Besøgende forretninger

315

Udstillere

Oplev Formlands communities

Formlands haller opdeles i forskellige Communities, der signalerer stil, stemning eller branche,
så vi kan placere vores udstillere i et matchende miljø.

Se haloversigt

 

Creators community på Formland

(Kun på Formland Spring)

Formlands iværksætterevent med udvalgte, kreative og talentfulde iværksættere fra Nordeuropa. Oplev de spirende creators i hal F.

Formland community classic - Interior and lifestyle

Nostalgisk og tidsløst design, med elegante detaljer og naturlige materiale. Oplev alt fra smukke natur materialer, til kreativt interiør og tekstiler til boligen i hal H.

Formland community Interior One

Hal med toneangivende innovative nyheder, originalt trendsættende design og frontløbere med en vision i hal F.

Formland community fashion and lifestyle

Sæsonens nyheder inden for mode og accessories. Trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories som ligger i hal L.  

Formland community living and garden

Naturen som omdrejningspunkt. Botanik, ægte blomster- og planteglæde. Kreativ blomster- og havedekoration. Smuk og stemningsfuldt spiren til stuen, altanen, terrassen eller haven kan opleves i hal K. 

Formland community taste

Pulserende torvehal med nye og unikke smagsoplevelser. Hyggelig markedsplads med fokus på særlige delikatesser. Dygtige fagfolk med passion for mad. Chokolade og slik. Vin, øl, saft, kaffe og te. Olie og delikatesser - gourmetgaver i høj kvalitet som ligger i hal E.

Formland community furniture

(Er tilbage på Formland i 2024)

Formland Furniture byder på spændende møbel design i et oplevelsesunivers uden lige på Autumn-messerne, Furniture kan opleves i hal G.

Formland community souvenirs and gifts

Spændende gaveartikler, souvenirs, gadgets og legetøj. Boliginteriør, dekoration, kreativite produkter og gaveidéer til højtider og andre begivenheder. Find souvenirs & gifts i hal J3.  

Formland community Interior and lifestyle

Moderne design med fokus emmende af nutidens og morgendagens tendenser, oplev kreativt interiør spækket med farver, kant og skæve detaljer i hal D.

Formland community Interior and lifestyle

Det gode håndværk, crafted i rå og rustikke detaljer. Fokus på cirkularitet, skulpturelle formsprog og den umiddelbare livsstil. Oplev interiør der favner bredt, til den moderne storby nomade i hal J1 & J2.

Formland community dining - et inspirerende tabletop univers

(Kun på Formland Autumn)

Et inspirerende tabletop univers med alt inden for køkkenudstyr og borddækning. Det gode køkkenudstyr til madlavning, bagning og gastronomi, samt flot og æstetisk design til den perfekte borddækning findes i hal M.

Formland community outdoor med inspiration fra byen og naturen

(Kun på Formland Autumn)

En designoplevelse der inviterer til udeliv, inspireret af både naturen og bylivet. Oplev interiør og møbler til tereassen, haven og udelivet i hal M. 

Mød team Formland

Der er kommet mange nye kræfter på team Formland i løbet af de seneste år, det betyder nye tiltag og nye ideer. Her bliver du præsenteret for holdet bag Formland.

Kontakt os

Projektsælger på Formland, Maja

Hanne Lundsgaard Jensen

Hanne har været en del af Formland siden august 2021. Hun er en alsidig sælger, der er målrettet flere haller. Hun repræsenterer Hal F, hvor man finder One-udstillerne, Hal J1 med interiør- og livsstilsbrands, Hal J3, der har sæsonvarer, Hal K, hvor man finder Garden, Hal E, hvor smagsløgene kan gå på opdagelse og Hal M, som byder på et inspirerende outdoor koncept. 

Hannes fornemmeste opgave er at sælge stande til udstillere på messen. "Men det at sælge stande er meget mere end et ordinært salgsjob, for som sælger i Formland-regi kommer man ind under huden på udstillerne, og det kræver ofte mange samtaler, før man har fundet den allerbedste løsning."

Projektsælger på Formland, Maja

Maja Hedemark Poulsen

Maja arbejder som projektsælger på, at få fyldt Hal D og Hal H op med Interiør- og livsstilsbrands, Hal L med fashion udstillere og Hal M med Dining-udstillere og et inspirerende outdoor koncept. Hun har været ansat hos Formland siden november 2021.

Majas primære opgave er at etablere kontakt til nye og eksisterende udstillere på Formland, "det handler om at forstå potentielle udstilleres behov, se potentialet og sidenhen stille de faciliteter til rådighed, der giver dem de optimale betingelser for at repræsentere deres virksomhed og skabe nye forretninger."

Projektsælger på Formland, Maja

Esben Vang Christensen

Esben har været tilknyttet Formland på konsulentbasis siden 2020. Esben har en baggrund i møbelbranchen og har derved et stærkt netværk og unik viden om branchen, hvor hans fokus primært er rettet mod furniture.

”For mig er det virkeligt en drøm at være med til at skabe en messe, der omfavner ikke bare hele møbelbranchen, men også samler interiør, design og alle andre produkter til hjemmet. Dette vil gøre det muligt for alle typer af retailere, der sælger produkter til hjemmet, at få ét sted hvor alle udbyderne er til stede.”

Projektsælger på Formland, Maja

Flemming Andersen

Flemming overtog roret for Formland i oktober 2020, og som ansvarlig projektleder er hans primære opgave at holde overblikket når det kommer til budgetter, salg, planlægning og markedsføring. Flemming har desuden hånd i hanke mht. interne såvel som eksterne samarbejdspartnere, og en af hans vigtigste opgaver er at sikre løbende fornyelse og udvikling af Formland som platform.

”Det bedste ved mit job er den alsidighed, jeg oplever i min arbejdsdag. Jeg kender aldrig helt indholdet, før dagen er til ende”.

Projektsælger på Formland, Maja

Natelie Nielsen

Natelie Nielsen har været en del af Team Formland siden oktober 2021. Titlen er projektkoordinator og arbejdsopgaverne alsidige. Natelie er tovholder på en række konceptområder, hun opdaterer Formlands sociale medier med lækkert content & har kontakten til udstillerne, når de først har skrevet under på kontrakten.

”For mig er den bedste del af jobbet den balancerede kombination mellem kreative opgaver og projektkoordinering. Jeg holder utrolig meget af alsidigheden i mine opgaver og de vekslende arbejdsdage, som kan byde på lidt af hvert."

 

Projektsælger på Formland, Maja

Line Marie Jørgensen

Line Marie er den nyeste spiller på holdet, hun kom til som projektkoordinator i oktober 2022. Hendes arbejdsområde er overordnet besøgsorienteret og dækker over en alsidig palette af opgaver, såsom opdatering af hjemmesiden, nyhedsopdateringer gennem nyhedsbreve og tovholder på pressemeddelelser til medierne.

”Mine foretrukne opgaver indbefatter kommunikationen mod de besøgende på messen, alt fra nyhedsmails til at sikre et bredt udvalg af nyheder på hjemmesiden, til at tilbyde en god brugeroplevelse."

Vision

Vi bestræber os på at formland skal være den foretrukne interiør - og designmesse i skandinavien, med nyheder, trends, unikke inspirationsområder og fremtidens talenter som omdrejningspunkter.

Mission

Formland skal være et relevant mødested for netværk og forretningsoptimering for indkøbere og leverandører, med en fælles passion for for design, interiør, fashion og delikatesser. 

keyboard_arrow_up