Stedet hvor Design - &
interiørbranchens mødes

4. - 6. februar

Tilmeld nyhedsmail

Formland

Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder. Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere og førende eksperter og stylister på messens mange trendzoner.

Læs mere om Formland

Kontaktoplysninger

Få kontakt til team Formland, som altid er klar til at hjælpe - så du får det fulde ud af din oplevelse på de to årlige messer. 

Pressecenter

Find logo og billeder til redaktionelt brug, eller få mere information til hvordan du besøger Formland som presse.
 

Bæredygtighed

Værtskabet i MCH, indbefatter fokus på ansvarlige og bæredygtige indsatser. Se hvilke tiltag vi gør i MCH.

Designbranchens foretrukne mødested

Her mødes hele branchen til netværk, handel og inspiration, når Formland to gange årligt præsenterer de seneste trends og tendenser.

Formland Autumn 2023 blev beriget af:

8.016

Besøgende personer

3.550

Besøgende forretninger

422

Udstillere

Oplev Formlands communities

Formlands haller opdeles i forskellige Communities, der signalerer stil, stemning eller branche,
så vi kan placere vores udstillere i et matchende miljø.

Se haloversigt

 

Formland community outdoor med inspiration fra byen og naturen

(Kun på Formland Autumn)

En designoplevelse der inviterer til udeliv, inspireret af både naturen og bylivet. Oplev interiør og møbler til tereassen, haven og udelivet i hal M. 

Formland community classic - Interior and lifestyle

Nostalgisk og tidsløst design, med elegante detaljer og naturlige materiale. Oplev alt fra smukke natur materialer, til kreativt interiør og tekstiler til boligen i hal H.

Formland community Interior One

Hal med toneangivende innovative nyheder, originalt trendsættende design og frontløbere med en vision i hal F.

Formland community fashion and lifestyle

Sæsonens nyheder inden for mode og accessories. Trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories som ligger i hal L.  

Læs mer om Fashion her

Formland community living and garden

Naturen som omdrejningspunkt. Botanik, ægte blomster- og planteglæde. Kreativ blomster- og havedekoration. Smuk og stemningsfuldt spiren til stuen, altanen, terrassen eller haven kan opleves i hal K. 

Læs mere om Garden her

Formland community taste

Pulserende torvehal med nye og unikke smagsoplevelser. Hyggelig markedsplads med fokus på særlige delikatesser. Dygtige fagfolk med passion for mad. Chokolade og slik. Vin, øl, saft, kaffe og te. Olie og delikatesser - gourmetgaver i høj kvalitet som ligger i hal E.

Læs mere om Taste her

Formland community furniture

(Er tilbage på Formland i 2024)

Formland Furniture byder på spændende møbel design i et oplevelsesunivers uden lige på Autumn-messerne, Furniture kan opleves i hal G.

Formland community souvenirs and gifts

Spændende gaveartikler, souvenirs, gadgets og legetøj. Boliginteriør, dekoration, kreativite produkter og gaveidéer til højtider og andre begivenheder. Find souvenirs & gifts i hal J2.  

Formland community Interior and lifestyle

Moderne design med fokus emmende af nutidens og morgendagens tendenser, oplev kreativt interiør spækket med farver, kant og skæve detaljer i hal D.

Formland community Interior and lifestyle

Det gode håndværk, crafted i rå og rustikke detaljer. Fokus på cirkularitet, skulpturelle formsprog og den umiddelbare livsstil. Oplev interiør der favner bredt, til den moderne storby nomade i hal J1 & J2.

Formland community dining - et inspirerende tabletop univers

(Kun på Formland Autumn)

Et inspirerende tabletop univers med alt inden for køkkenudstyr og borddækning. Det gode køkkenudstyr til madlavning, bagning og gastronomi, samt flot og æstetisk design til den perfekte borddækning findes i hal M.

Creators community på Formland

(Kun på Formland Spring)

Formlands iværksætterevent med udvalgte, kreative og talentfulde iværksættere fra Nordeuropa. Oplev de spirende creators i hal F.

Mød team Formland

Der er kommet mange nye kræfter på team Formland i løbet af de seneste år, det betyder nye tiltag og nye ideer. Her bliver du præsenteret for holdet bag Formland.

Kontakt os

Projektsælger på Formland, Maja

Hanne Lundsgaard Jensen

Hanne har været en del af Formland siden august 2021. Hun er en alsidig sælger, der er målrettet flere haller. Hun repræsenterer Hal F, hvor man finder One-udstillerne, Hal J1 med interiør- og livsstilsbrands, Hal J3, der har sæsonvarer, Hal K, hvor man finder Garden, Hal E, hvor smagsløgene kan gå på opdagelse og Hal M, som byder på et inspirerende outdoor koncept. 

Hannes fornemmeste opgave er at sælge stande til udstillere på messen. "Men det at sælge stande er meget mere end et ordinært salgsjob, for som sælger i Formland-regi kommer man ind under huden på udstillerne, og det kræver ofte mange samtaler, før man har fundet den allerbedste løsning."

Projektsælger på Formland, Maja

Maja Hedemark Poulsen

Maja arbejder som projektsælger på, at få fyldt Hal D og Hal H op med Interiør- og livsstilsbrands, Hal L med fashion udstillere og Hal M med Dining-udstillere og et inspirerende outdoor koncept. Hun har været ansat hos Formland siden november 2021.

Majas primære opgave er at etablere kontakt til nye og eksisterende udstillere på Formland, "det handler om at forstå potentielle udstilleres behov, se potentialet og sidenhen stille de faciliteter til rådighed, der giver dem de optimale betingelser for at repræsentere deres virksomhed og skabe nye forretninger."

Projektsælger på Formland, Maja

Mille Garner

Mille har været en del af Formland-teamet siden oktober 2023 og arbejder som projektsælger på, at få fyldt Hal E op med spændende udstillere i Formland Taste.

Projektsælger på Formland, Maja

Flemming Andersen

Flemming overtog roret for Formland i oktober 2020, og som ansvarlig projektleder er hans primære opgave at holde overblikket når det kommer til budgetter, salg, planlægning og markedsføring. Flemming har desuden hånd i hanke mht. interne såvel som eksterne samarbejdspartnere, og en af hans vigtigste opgaver er at sikre løbende fornyelse og udvikling af Formland som platform.

”Det bedste ved mit job er den alsidighed, jeg oplever i min arbejdsdag. Jeg kender aldrig helt indholdet, før dagen er til ende”.

Projektsælger på Formland, Maja

Trine Hestbek

Trine har været en del af Formland siden september 2023, og sidder som koordinator med hænderne i mange forskellige tandhjul, der får hele maskineriet til at køre glat. 

Projektsælger på Formland, Maja

Camilla Kehlet

Camilla har været en del af Formland siden oktober 2023, og arbejder med forskellige projekter og markedsføring af Formland.

Vision

Vi bestræber os på at formland skal være den foretrukne interiør - og designmesse i skandinavien, med nyheder, trends, unikke inspirationsområder og fremtidens talenter som omdrejningspunkter.

Mission

Formland skal være et relevant mødested for netværk og forretningsoptimering for indkøbere og leverandører, med en fælles passion for for design, interiør, fashion og delikatesser. 

keyboard_arrow_up