Stedet hvor design- &
interiørbranchen mødes

Formland Autumn 17. - 19. august

Tilmeld nyhedsmail

Formland

Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder. Du kan lade dig inspirere samt handle og netværke med udstillere, designere og førende eksperter og stylister på messens mange trendzoner.

Kontaktoplysninger

Få kontakt til team Formland, som altid er klar til at hjælpe - så du får det fulde ud af din oplevelse på de to årlige messer. 

Pressecenter

Find logo og billeder til redaktionelt brug, eller få mere information til hvordan du besøger Formland som presse.
 

Bæredygtighed

Værtskabet i MCH, indbefatter fokus på ansvarlige og bæredygtige indsatser. Se hvilke tiltag vi gør i MCH.

Designbranchens foretrukne mødested

Her mødes hele branchen til netværk, handel og inspiration, når Formland to gange årligt præsenterer de seneste trends og tendenser.

Formland Autumn 2023 blev beriget af:

8.016

Besøgende personer

3.550

Besøgende forretninger

422

Udstillere

Communities & brancher på Formland

Formland favner et bredt udvalg af brancher inden for livsstil og design. For at give både udstillere og besøgende på messen den bedst mulige oplevelse, kurateres og opdeles hallerne i forskellige communities. Disse communities signalerer branche og stil samt komplimenterende brands og produkter. Se de overordnede communities nedenfor eller klik og få haloversigten.

Se haloversigt

 

Formland community classic - Interior and lifestyle

Interiør og design er kernen af Formland. Gå på opdagelse i de 5 'Interior' koncepthaller der byder på et stort udvalg af toneangivne såvel som upcoming brands inden for interiør og livsstil samt de omfattende trendområder med trends, styling og inspiration til at udvikle din forretning.

Formland community living and garden

I Hal K er naturen og botanikken omdrejningspunktet. Oplev en bred udstillerliste inden for planter, dekoration, havetilbehør og andre udendørsprodukter samt det populære Greenhouse konceptområde.

Formland community dining - et inspirerende tabletop univers

Dining-konceptet finder du kun på Autumn. Her dedikeres hal M til et univers med alt inden for køkkenudstyr og borddækning. Mød nye og toneangivne brands inden for udstyr til madlavning, bagning og gastronomi, samt design til den perfekte - og kreative - borddækning.

På Spring-messen vil du også kunne møde udstillere med dette produktsortiment, men fordelt i 'Interior' hallerne.

Formland community taste

Formland Taste er hele hal E der dedikeres til spændende udstillere og dygtige fagfolk inden for et bredt udvalg af delikatesser og gourmetgaver. Der er også et workshop-område med forskellige, fagrelevante aktiviteter. Uanset om du skal fylde lageret op, udvide dit sortiment med skønne delikatesser eller inspireres af trends i branchen, er Formland Taste et besøg værd.

Formland community classic - Interior and lifestyle

Smykker, ure og tilbehør er omdrejningspunktet for de spændende udstillere i Formland Jewellery-hallen, der også byder på en foredragscene med daglige talks fra forskellige brancheeksperter, events og meget mere.

Udforsk Jewellery

Formland community outdoor med inspiration fra byen og naturen

Outdoor-konceptet finder du kun på Autumn. Her dedikeres hal J3 til en koncepthal med fokus på udeliv, naturen, haven og terrassen. Mød udstillere inden for havemøbler, krukker, belysning, glamping, tilbehør og meget mere.

Formland community fashion and lifestyle

Sæsonens nyheder inden for mode og accessories. Trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories som ligger i hal L.  

Læs mer om Fashion her

Creators community på Formland

Creators Community, kun på Spring, er Formland's iværksætterevent der byder på udvalgte, kreative og talentfulde iværksættere fra Nordeuropa i et konceptområde i hal F. Eventet kulminerer med et awardshow, hvor en professionel fagjury kårer årets Creator.

Vision

Vi bestræber os på at formland skal være den foretrukne interiør - og designmesse i skandinavien, med nyheder, trends, unikke inspirationsområder og fremtidens talenter som omdrejningspunkter.

Mission

Formland skal være et relevant mødested for netværk og forretningsoptimering for indkøbere og leverandører, med en fælles passion for for design, interiør, fashion og delikatesser. 

keyboard_arrow_up