Derfor skal du udstille
på Formland Autumn

17. - 19. august 2024

Få et uforpligtende tilbud

Styrk dit brand

Formland er samlingsstedet for de vigtigste aktører fra interiør- og designbranchen. Her mødes tusindvis af besøgende fra hele verden, ansigt til ansigt, for at lade sig inspirere, handle og netværke med udstillere.

Skab nye leads

Drag nytte af salgspsykologi ved at give dine kunder mulighed for at sanse dine produkter. Dette skaber tillid og danner fundament for at lave forretning og skalere din virksomhed. 

Få ny viden

På Formland opstår og udvikler de gode idéer sig. Mød de dygtigste eksperter fra alle hjørner af interiør- og designbranchen, og bliv tanket op på ny viden, inspiration og de seneste trends & tendenser.

Fakta fra Formland Spring 2024

94

% af de besøgende har
indflydelse på indkøb

82

% af udstillerne fik nye leads på messen

86

% af udstillerne vil anbefale andre at udstille på Formland

Find den rigtige løsning for jer

En messestand er ikke bare en messestand – der er utallige muligheder for at få lige præcis den stand, der passer til jeres behov.

Uafhængig af budget og sortiment størrelse, står vi klar til at guide jer hele vejen igennem processen, så vi finder de rigtige løsninger, der passer til netop jeres virksomhed.

Se standeksempler & priser

Hjaelp til at vælge stand

Hør hvorfor andre udstiller på Formland

Joakim Wihlborg - Miljögården

"All the exhibitors try to do something fantastic with the booths and the exhibitions that the fair is doing is also really nice. Denmark is always a little bit ahead in terms of design and trend and that helps us out since we're Swedish."

Jytte Correl - Familianna

''Vi kommer på Formland fordi det er en god kilde til at få kunder. Det er her de store opkøbere kommer. Det er her man samles og mødes for at se de nye designs og ikke mindst trendzonerne er spektakulære."

Betina Donde - Box the Original

''Vi vidste ikke om det var det rigtige sted, men det har det vist sig at være. Der er mange mennesker, og her kan vi møde mange kunder på en gang i stedet for at køre rundt."

Er du iværksætter?

Har din virksomhed eksisteret i 1-5 år, og har du ikke tidligere udstillet på Formland? Så kan Creators Community være den perfekte platform for dig! Ansøg om at blive en del af det kuraterede område på Formland Spring 2025; Creators Community, hvis du har en produktlinje eller et koncept inden for en af følgende kategorier:

• Design, Interiør & Møbler
• Kunsthåndværk & Illustrationer
• Fashion, Accessories & Smykker
• Delikatesser

Læs mere her

Creator udstiller på Formland

Vis dit brand året rundt på Formland

På Formland får du meget mere end kvm. Med din stand får du en gratis digital branding profil på Formland's hjemmeside, som du kan aktivere og publicere nyheder, artikler, mm. hele året rundt.

Se mere om MCH365

Bliv udstiller

Hør om dine muligheder for at blive udstiller på Formland. Få et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på en stand

 

keyboard_arrow_up