5 gode grunde til at blive udstiller på Formland

Der er mange gode grunde til at blive udstiller på Formland – her er 5 af dem.

Få et tilbud på en stand

 • 1

  Vær synlig

  Formland er Nordens mest inspirerende interiør- og designmesse. Det er her hele branchen mødes, ansigt til ansigt, hvorfor det er det oplagte sted at promovere sit brand og fremvise nye produkter og tiltag.

 • 2

  Plej dine relationer

  Gode relationer kræver en indsats. På Formland er der tid og plads til at tale med samarbejdsparterne, branchefolk, kollegeaer og alle de mennesker, der ligger imellem – det er her netværk skabes og relationer plejes.

 • 3

  Tank op på viden

  På Formland møder du branchens dygtigste eksperter inden for en lang række områder i interiør- og designbranchen. Du har her mulighed for at blive opdateret på de seneste trends og tendenser, og samle inspiration til den kommende sæson. Formland er samlingsstedet, hvor gode idéer skabes og udvikles.

 • 4

  Styrk salget

  90% af de besøgende ved Formland Autumn 22 havde indflydelse på indkøb og 84% af udstillerne opnåede salg på messen. Formland er den perfekte platform til at fremvise dine produkter samt kommunikere med eksisterende og potentille kunder.

 • 5

  Netværk med beslut­nings­tagere

  Formland tiltrækker de største aktører i interiør- og designbranchen, både i indland og udland. Dette er din mulighed for at møde dem alle under ét tag, og fremvise dine produkter i den setting du finder optimal.

Find den rigtige løsning for jer

En messestand er ikke bare en messestand – der er utallige muligheder for at få lige præcis den stand, der passer til jeres behov.

Uafhængig af budget og sortiment størrelse, står vi klar til at guide jer hele vejen igennem processen, så vi finder de rigtige løsninger, der passer til netop jeres virksomhed.

Se standeksempler & priser

Hjaelp til at vælge stand

Mød 3 udstillere

Jesper Sommer - By Sommer

''Det helt særlige ved Formland er, at det ikke bare er en salgsmesse, men det er faktisk et giga netværks-møde for os.''

Nis Kramer - Poster and Frame

''Det vi får ud af at udstille på Formland, er en masse god respons, det er god kommunikation med vores eksisterende B2B partnere, men samtidig også nye mulige samarbejder.''

Katharina Brøndmo - Jonathan Adler

''Vi spugte vores kunder og netværk om, hvor der blev solgt mest og de sagde at Formland var det bedste sted.''

Er du iværksætter?

Er du iværksætter, har din virksomhed eksisteret i 1-5 år, og har du ikke tidligere udstillet på Formland?
Så er Creators Community perfekt for dig!

Du kan søge om at blive en del af det kuraterede område; Creators Community, hvis du har en produktlinje eller et koncept inden for en af følgende kategorier:

• Design, Interiør & Møbler
• Kunsthåndværk & Illustrationer
• Fashion, Accessories & Smykker
• Delikatesser

Læs mere her

Creator udstiller på Formland

Bliv udstiller

Hør om dine muligheder for at blive udstiller på Formland. Få et uforpligtende tilbud.

Få et tilbud på en stand

 

keyboard_arrow_up