Vær med når interiør-
& designbranchen samles

17. - 19. august 2024

Nyheder, inspiration, netværk & events

Formland favner interiør-, livsstils- og designbranchens nyeste kollektioner, inspirerende trendinstallationer og foredrag og sætter samtidig fokus på tidens trends og tendenser. Du får hele paletten samlet på ét sted i Formlands oplevelsesunivers. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vi opdaterer løbende med flere udstillere, aktiviteter og events op imod messen til August.

Køb billet med 60% Early Bird rabat

Se haloversigten

Oplev stemningen fra sidste messe

Sidste messe var i februar, hvor 359 udstillere fremviste nyheder, evergreens og meget mere. Der var flere end 50 aktiviteter, talks og workshops samt flere inspirerende konceptområder såsom Greenhouse og den 500+ kvm. trendzone.

Se videoen med highlights

Der netværkes og skabes leads på Formland

Designbranchens foretrukne mødested

Her mødes hele branchen til netværk, handel og inspiration, når Formland to gange årligt præsenterer de seneste trends og tendenser.

Formland Autumn 2023 blev beriget af:

8.016

Besøgende personer

3.550

Besøgende forretninger

422

Udstillere

Udvid dit netværk

Som Nordens mest inspirerende designmesse er det her hele branchen mødes. Skab nye relationer og styrk dit netværk.

Styrk dit salg

Formland besøges af tusindvis af design- og interiørentusiaster. Det er den perfekte scene til at gøre indtryk og nå nye potentielle kunder.

Få ny viden

På Formland opstår og udvikler de gode idéer sig. Mød de dygtigste eksperter fra alle hjørner af interiør- og designbranchen, og bliv tanket op på ny viden, inspiration og de seneste trends & tendenser.

Formland er en bolig- og livsstilsmesse, som præsenterer dig for de nyeste trends, værdifuld faglig viden og masser af inspiration - hold dig opdateret på branchen

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder i min indbakke

keyboard_arrow_up