Artikler

3daysofdesign: Formland og Magasin inviterer indenfor til udstillingen Terrassen & Salonen

arrow_backTil oversigten

2. maj 2023

Når 3daysofdesign løber af stablen fra 7.-9. juni 2023 i København, åbner stormagasinet Magasin i samarbejde med interiør- og designmessen Formland for første gang dørene til den eksklusive udstilling Terrassen & Salonen.


Kurateret udstilling af Formland og Magasin

Formland og Magasin præsenterer en kurateret udstilling i Magasin, det legendariske stormagasin i København, under navnet Terrassen & Salonen. Udstillingen stiller skarpt på livsstil, design og indretning forankret i både inde- og uderum.

”Vi glæder os meget over samarbejdet med Magasin. Det er en unik mulighed at skabe en udstilling midt i det historiske og smukke stormagasin i hjertet af København. Udstillingen er strategisk godt placereret ift. 3daysofdesign, hvor der sker meget i området omkring St. Kongensgade, Bredgade og Kgs. Nytorv. Derfor forventer vi naturligvis en masse besøgende i løbet af de tre dage”. udtaler Mads Arlien-Søborg

Udstillingen i Magasin kan opleves på den imponerende tagterrasse på 2. sal samt i den imponerende aura af Kong Hans Salen. Samarbejdet mellem Formland og Magasin udspringer af en fælles passion for at præsentere design og indretning som et vigtigt livsstilsaspekt – og det er samtidig et resultat af et mangeårigt samarbejde.


Voksende outdoor-trend på Terrassen

Outdoor-livet har for alvor slået rod i danskerne, og tendensen vinder stadig frem, da vi ønsker en stærkere forbindelse til naturen og udelivet. For at skildre denne trend etableres der en oplevelsesværdig udendørsoase på Terrassen i Magasin, hvor design og livsstil vil stå i fuldt flor.

Udstillingen på Terrassen vil præsentere sig som en helhedsoplevelse, hvor de besøgende får mulighed for at sondere terrænet inden for både møbler, food, fashion og accessories fra udstillere som Sika, Plio, Morsø, Hay, Nordisk m.fl.. Der er med andre ord udsigt til et komplet og helstøbt outdoor-miljø.


Spirende design inspiration i Salonen

Der bliver adgang til en blomstrende inspirationstur i den imponerende Kong Hans Salen, hvor stemningen fra franske saloner og gallerier danner grobund for udstillingen: Salonen.

I salen venter der en æstetisk sanseoplevelse i et spændende univers prydet med eksklusivt design, smukke møbler, kunstnerisk belysning samt inspirerende tekstiler, print, glas og keramik.

Salonen byder på en mangfoldig buket af udstillere, som bland andet inkluderer Studio About, Our Society, Jore Copenhagen, Fundamental Berlin, Oxdenmarq, Reevein.


Bliv plantet på udstillingen ”Terrassen & Salonen”

Vi har stadig enkelte pladser til brands, der ønsker at blive en del af udstillingen. For tilmelding eller ved spørgsmål kontakt:

Mads Arlien-Søborg, kurator
hello@madsarliensoeborg.dk

Charlotte Hedegaard Johannesen, kurator:
chr@mch.dk

Flemming Andersen, projektleder
fla@mch.dk

keyboard_arrow_up