på Formland Autumn 2023

Ib Laursen

H 6110

Vores æstetik har rødder i den nordiske designtradition, med inspiration fra hele verden. Vores varesortiment er bredt og er designet til at give nordisk hygge i mange forskellige miljøer både ude og inde, og en stor del af sortimentet er designet in-house. Vi finder inspiration i gamle nordiske traditioner, men rejser også gerne ud i verden og leder efter den helt rette stemning, som ender ud i 4 store kollektioner årligt. Produkterne fremstilles af omhyggeligt udvalgte leverandører og sendes fra vores hovedkontor i Ribe til vores forhandlernetværk over hele verden.

Ib Laursen ApS har salgsrepræsentanter / agenter i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, Polen, Finland, Italien og Holland og beskæftiger omkring 60 ansatte på hovedkvarteret i Ribe, alle ivrige efter at servicere det stadig voksende forhandlernetværk.

Ud over et stort showroom beliggende i hovedkontoret i Ribe, et bredt udvalg af inspirationskataloger, hjemmeside og nyhedsbreve, kan du hvert halve år finde Ib Laursen på de største messer i Skandinavien, Tyskland og Frankrig med store, inspirerende og prisvindende messestande. Som nyt initiativ kommer vi ved specielle lejligheder ligeledes rundt til vores kunder, med det nye koncept ”showtruck”, som er vores showroom på hjul.

Mød os på Formland Autumn 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Claudia er Ib Laursens Salg- og marketingchef

Kontakt

Claudia Vamdrup

Christina Lykke

Press Officer

Christina er Ib Laursens fotograf og presseansvarlige.

Kontakt

Christina Lykke

Produkter fra Ib Laursen


Artikler skrevet af Ib Laursen


Cases skrevet af Ib Laursen


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up