på Formland Autumn 2024

Ib Laursen

H 6110

Velkommen til Ib Laursens Spring-Summer kollektion 2024!

Træd ind i et inspirerende univers med vores nye kollektion - en hyldest til de lyse dage og de lange sommeraftener.
Vi præsenterer stolt en ny kollektion med et meget stort udvalg af nye varer. Fokus for kollektionen er afslapning og tid til fordybelse - og det er det unikke præg, der er kernen i designet af hver enkelt vare. Flere af de nye varer er håndlavede eller har håndlavede detaljer, hvilket giver dem en helt særlig charme og personlighed.
I takt med at solens stråler begynder at varme, inviterer vores nye kollektion dig til at skabe det perfekte udendørs fristed. Forestil dig solrige stunder på stranden, hvor solsejl og parasoller indrammer dine dage på fineste vis, mens bølgerne ruller ind langs kysten. Her kan du nyde en strandpicnic, omgivet af bløde puder og tæpper, med et glas iskold lemonade i hånden.
Når eftermiddagskaffen skal nydes, byder den nye kollektion på mange nye varer til at dække det fineste bord i dit yndlingsuderum. Med de nye Mynte® café latte krus, espressokopper og mælkekander kan du servere en dejlig kop friskbrygget kaffe og nyde den i godt selskab - og med en skøn stofdug på bordet fuldendes den hyggelige stemning.
Indendørs kan du skabe de ideelle omgivelser for afslapning og fordybelse med de mange nye stager, som indhyller dit rum i en aura af ro, med et strejf af rustik charme. Du finder både stager til gulv, bord og ophæng, som alle tilbyder fantastiske muligheder for at skabe en fortryllende atmosfære - særligt når mørket falder på, og stagerne tændes.
Den nye kollektion byder også på masser af skønne tekstiler - quilte i luksuriøs kvalitet, håndhæklede tasker, mønstrede viskestykker og stofservietter med yndige broderier. Derudover finder du nye varer til de kære kæledyr, samt en række guldbelagte øreringe og armbånd, og alt hvad du ellers behøver for at skabe den helt rette forårs- og sommerstemning.

Vores æstetik har rødder i den nordiske designtradition, med inspiration fra hele verden. Vores varesortiment er bredt og er designet til at give nordisk hygge i mange forskellige miljøer både ude og inde, og en stor del af sortimentet er designet in-house. Vi finder inspiration i gamle nordiske traditioner, men rejser også gerne ud i verden og leder efter den helt rette stemning, som ender ud i 4 store kollektioner årligt. Produkterne fremstilles af omhyggeligt udvalgte leverandører og sendes fra vores hovedkontor i Ribe til vores forhandlernetværk over hele verden.

Ib Laursen ApS har salgsrepræsentanter / agenter i Danmark, Norge, Sverige, England, Tyskland, Polen, Finland, Italien og Holland og beskæftiger omkring 60 ansatte på hovedkvarteret i Ribe, alle ivrige efter at servicere det stadig voksende forhandlernetværk.

Ud over et stort showroom beliggende i hovedkontoret i Ribe, et bredt udvalg af inspirationskataloger, hjemmeside og nyhedsbreve, kan du hvert halve år finde Ib Laursen på de største messer i Skandinavien, Tyskland og Frankrig med store, inspirerende og prisvindende messestande. Som nyt initiativ kommer vi ved specielle lejligheder ligeledes rundt til vores kunder, med det nye koncept ”showtruck”, som er vores showroom på hjul.

Mød os på Formland Autumn 2024

Claudia Vamdrup

Salgschef

Claudia er Ib Laursens Salg- og marketingchef

Kontakt

Claudia Vamdrup

Katrine Christensen

Presseansvarlig

Katribe er Ib Laursens presseansvarlige.

Kontakt

Katrine Christensen

Produkter fra Ib Laursen


Artikler skrevet af Ib Laursen


Cases skrevet af Ib Laursen


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up