Cases

Møbler

arrow_backTil oversigten

25. november 2022 | Ib Laursen

Virksomhedens møbelsortiment er under konstant udvikling. Dette ses blandt andet ved, at man har ansat sin egen in-house designer, som varetager hele forløbet omkring design og udvikling af nye møbler i metal, stål, træ, rattan, bambus og den velkendte UNIKA-serie.

Man finder alt fra spiseborde, sofaborde, spisestole, bænke, lænestole, barstole, kommoder, diske, konsolborde, reoler, vitrineskabe, spejle og hylder til stativer og displaymøbler.

Se alle vores møbler her:
https://www.iblaursen.dk/produkter/mobler.html

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

På messen

Claudia Vamdrup

Christina Lykke

Press Officer

Ib Laursen

På messen

Christina Lykke

keyboard_arrow_up