Cases

Møbler

arrow_backTil oversigten

25. november 2022 | Ib Laursen

Et stort fokusområde for Ib Laursen er virksomhedens møbelsortiment, der er under konstant udvikling. Dette ses blandt andet ved, at man har ansat sin egen in-house designer, som varetager hele forløbet omkring design og udvikling af nye møbler i metal, stål, træ, læder, rattan, bambus, den velkendte UNIKA serie og de mere klassiske polstrede møbler.
Dette betyder at man nu finder alt fra spiseborde, sofaborde, spisestole, bænke, lænestole, barstole, kommoder, diske, konsolborde, reoler, vitrineskabe, tallerkenrækker, spejle og hylder til stativer og displaymøbler.
De bambus- og rattanmøbler man finder i Ib Laursens sortiment er fremstillet i et meget robust materiale, og tåler både varme og kulde. Dette gør dem velegnet til udendørs brug og i havestuer med svingende temperaturer.
De bevarer desuden deres stabilitet i årevis, selv om de bliver brugt flittigt og hyppigt. Kan man undgå at udsætte sine bambus- og rattanmøbler for direkte sol og kraftig regn, ved for eksempel at have dem stående på en overdækket terrasse, kan de holde i mange år.

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

På messen

Claudia Vamdrup

keyboard_arrow_up