Cases

UNIKA

arrow_backTil oversigten

25. november 2022 | Ib Laursen

Ib Laursens UNIKA varer er individuelle, produceret enkeltvis og med deres eget særpræg. Dette gør produkterne varierede og unikke både med hensyn til materiale, størrelse, form og udseende. Disse specielle særpræg er en del af produktet og dets ynde. Der vil kunne forekomme sprækker, revner og splinter i materialet, hvilket er helt naturligt, når der er tale om en vare, som har en særlig historie og som har været i brug i mange år. Det er også det, der er med til at give varen et unikt udseende med sjæl og charme.

Et eksempel på et produkt der fortæller en særlig historie, er Ib Laursens populære UNIKA markedsbord fra Indien, som har været brugt på markeder til udstilling af alt fra fødevarer og krydderier, over tekstiler til brugsgenstande. Bordene har været nemme at transportere i sammenklappet tilstand, og nemme at klappe ud på markedspladsen. Bordene er unikke med hensyn til træsort, alder og udformning. Der vil forekomme revner mellem brædderne i bordet, og det er også forskelligt, hvor meget maling, der sidder tilbage på bordene, samt hvilken farve malingen har.

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

På messen

Claudia Vamdrup

keyboard_arrow_up