Cases

Køkkenet

arrow_backTil oversigten

10. august 2023 | Ib Laursen

Køkkenet er et af husets vigtigste rum, hvilket vi ved alt om hos Ib Laursen. Derfor finder du også alt til dit køkken lige her. Alt fra smukke glas og krukker til opbevaring, skønne skærebrætter, trendy tekstiler, smukke servietter, borddækning, brødbokse og dejlige drikkeglas.

Ib Laursens køkkensortiment byder derudover også på den populære Dunes stentøjsserie, som med sine smukke, organiske former vil pynte i ethvert køkken.

I år er den store nyhed Lertøjsserien 'Rustique', som henleder tankerne til et rustikt og charmerende landkøkken, hvor hyggen er i fokus, og hvor der er tid til nærvær.
Når familie og venner samles om bordet til en lækker morgenmad, frokost eller en let tapasanretning, er den skønne lertøjsserie med til at skabe en varm og autentisk atmosfære.
Serien har en flot rødbrun farve og en fin blank glasering, og den er delvist håndlavet, hvilket giver den ekstra personlighed.

Se hele vores nye Rustique-serie her:
https://www.iblaursen.dk/catalogsearch/result/?q=rustique

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

På messen

Claudia Vamdrup

Christina Lykke

Press Officer

Ib Laursen

På messen

Christina Lykke

keyboard_arrow_up