Cases

Køkkenet

arrow_backTil oversigten

25. november 2022 | Ib Laursen

Køkkenet er et af husets vigtigste rum – hvilket vi ved alt om hos Ib Laursen. Derfor finder du også alt til dit køkken lige her. Alt fra smukke glas og krukker til opbevaring, skønne skærebrætter, trendy tekstiler, smukke servietter, borddækning, brødbokse og dejlige drikkeglas.

Ib Laursens køkkensortiment byder derudover også på den populære Dunes stentøjsserie, som med sine smukke, organiske former vil pynte i ethvert køkken.

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

På messen

Claudia Vamdrup

keyboard_arrow_up