Cases

Køkkenet

arrow_backTil oversigten

10. august 2023 | Ib Laursen

Køkkenet er et af husets vigtigste rum, hvilket vi ved alt om hos Ib Laursen. Derfor finder du også alt til dit køkken lige her. Alt fra smukke glas og krukker til opbevaring, skønne skærebrætter, trendy tekstiler, smukke servietter, borddækning, brødbokse og dejlige drikkeglas.

Ib Laursens køkkensortiment byder derudover også på den populære Dunes stentøjsserie, som med sine smukke, organiske former vil pynte i ethvert køkken.

I år er den store nyhed Lertøjsserien 'Rustique', som henleder tankerne til et rustikt og charmerende landkøkken, hvor hyggen er i fokus, og hvor der er tid til nærvær.
Når familie og venner samles om bordet til en lækker morgenmad, frokost eller en let tapasanretning, er den skønne lertøjsserie med til at skabe en varm og autentisk atmosfære.
Serien har en flot rødbrun farve og en fin blank glasering, og den er delvist håndlavet, hvilket giver den ekstra personlighed.

Se hele vores nye Rustique-serie her:
https://www.iblaursen.dk/catalogsearch/result/?q=rustique

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Velkommen til Ib Laursens Spring-Summer kollektion 2024!
Træd ind i et inspirerende univers med vores nye kollektion - en hyldest til de lyse dage og de lange sommeraftener.
Vi præsenterer stolt en ny kollektion med et meget stort udvalg af nye varer. Fokus for kollektionen er afslapning og tid til fordybelse - og det er det unikke præg, der er kernen i designet af hver enkelt vare. Flere af de nye varer er håndlavede eller har håndlavede detaljer, hvilket giver dem en helt særlig charme og personlighed.
I takt med at solens stråler begynder at varme, inviterer vores nye kollektion dig til

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

Claudia Vamdrup

Katrine Christensen

Presseansvarlig

Ib Laursen

På messen

Katrine Christensen

keyboard_arrow_up