Cases

Mynte

arrow_backTil oversigten

25. november 2022 | Ib Laursen

Vores stentøjsserie Mynte® er en af de serier med længst levetid i vores kollektion. Siden sin introduktion i 2008 har serien udviklet sig til et klassisk ikon for Ib Laursen, og holder fast i den gode kvalitet, som er uundværlig i et køkken. Vi udvikler løbende nye farver, men du vil altid kunne finde de klassiske farver. Serien inkluderer i dag også køkkentekstiler.

Hele Mynte® stentøjsserien kan selvfølgelig anvendes i både ovn, mikroovn, opvaskemaskine og fryser. Smukke farver kan man aldrig få nok af, og derfor udvider vi Mynte familien med en frisk og optimistisk farve denne sæson; den fortryllende farve Lemonade.

Den ny farve passer perfekt ind i Mynte serien og bringer nyt liv til de farver, som du allerede kender.

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

På messen

Claudia Vamdrup

keyboard_arrow_up