Cases

Quilte og puder

arrow_backTil oversigten

4. august 2023 | Ib Laursen

En stor og vigtig del af Ib Laursens sortiment er de flotte quilte og puder, som er perfekte til at skabe den rette hyggelige stemning i huset, i sommerhuset eller på terrassen. Ved at benytte de rette quilte og puder kan du skabe en perfekt stemning i dit hjem, og ved at matche disse på kryds og tværs kan du skabe helt nye kombinationsmuligheder med dit øvrige interiør.

Ib Laursen arbejder fokuseret og dedikeret på at forny kollektionen flere gange årligt, og på denne måde kan du altid nyde sæsonens mest trendy og populære farver og toner, og kombinere eksempelvis dine puder og quilte, så du altid er opdateret – hele året rundt. Ib Laursens quilte og tæpper er fremstillet i 100% bomuld, så de er også utroligt populære at have med på stranden eller i parken som picnictæppe.

Kombiner vores klassiske kollektioner i bomuld og velour med puder og plaids i groftvævet tekstur for en indbydende taktelitet. Stoffets grove struktur og de frynsede kanter skaber et afslappet bohemelook med et rustikt og naturligt touch.

Med de smukke og funktionelle quilte, plaider, tæpper og puder kan du skabe den idylliske sommerhusstemning i dit hjem og i din have, og bare nyde en perfekt hyggestund, lige hvor du har lyst.

Se alle vore tekstiler her:
https://www.iblaursen.dk/produkter/tekstiler.html

Flere artikler fra Ib Laursen

Casen er skrevet af:

Ib Laursen

Ib Laursen ApS er en familieejet multibrandvirksomhed, som designer og sælger bolig- og haveindretningsartikler, der matcher den nordiske designtradition, til detailhandlere over hele verden. Vores produktsortiment er bredt og tilbyder et stort antal muligheder for at skabe en unik og hyggelig indretning.
Med tiden er vi blevet et univers af in-house brands, som alle har til formål at skabe hyggelige stunder, både inde og ude.
Vores 3 brands; ALTUM, Mynte og Stillenat har hver deres identitet og sortiment, og Ib Laursen brandets dna går på tværs af hele vores sortiment; nemlig nutidigt des

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2023

Claudia Vamdrup

Salgschef

Ib Laursen

På messen

Claudia Vamdrup

Christina Lykke

Press Officer

Ib Laursen

På messen

Christina Lykke

keyboard_arrow_up