Artikler

Slip(-let) dit bagværk løs

arrow_backTil oversigten

17. juli 2023 | Eva Solo A/S

Det emmer af overskud, når duften af hjemmebagt brød og kage breder sig i køkkenet og samler familie og venner. De nye brød- og bageforme fra Eva Solo er fri for PFAS, men belagt med en keramisk Slip-let® overflade, der sikrer, at bagværket slipper let og får et professionelt udtryk. Et sikkert og bevidst valg hvis du skal imponere med hjemmebag – lige fra det avancerede surdejsbrød til den hurtige chokoladekage.

Professionel brød- og kageform, der giver den store bagelyst. Praktisk rundede hjørner og sider gør formen nem at arbejde med. En indvendig keramisk Slip-let® belægning sikrer, at brød- eller kagedej slipper let og gør formen nem at rengøre. Belægningen tåler op til 400 grader, er slidstærk (også over for brug af metalredskaber) og naturligvis helt fri for skadelige fluorstoffer.

Flere artikler fra Eva Solo A/S

Artikel er skrevet af:

Eva Solo A/S

Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kv

Se profil
keyboard_arrow_up