Artikler

Ethvert køkken fortjener en slidstærk suppegryde af rustfrit stål

arrow_backTil oversigten

17. juli 2023 | Eva Solo A/S

Det robuste materiale tåler slitage og håndtering, mens den indkapslede sandwichbund sikrer jævnt fordelt varme, der gør gryden til det oplagte valg, når du skal koge store portioner af dine foretrukne simreretter, supper og stuvninger. De brede håndtag er punktsvejset, hvilket betyder, at de aldrig bliver for varme til at holde på. Gryden kan anvendes på alle varmekilder og tåler maskinvask. Et kvalitetsprodukt med lang levetid, som du forventer af Eva Trio.

Flere artikler fra Eva Solo A/S

Artikel er skrevet af:

Eva Solo A/S

Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kv

Se profil
keyboard_arrow_up