Artikler

Let og elegant hverdagsservering

arrow_backTil oversigten

17. juli 2023 | Eva Solo A/S

Med skålene fra Legio Nova-serien kan du blande de friske grønsager til salaten direkte i skålen eller servere simreretten fra ovnen. Grydelågene fra Eva Trio passer til skålene, så maden holder sig varm gennem hele måltidet. Når familien har nydt det gode måltid, kan skålene gå direkte i køleskabet med låg på. Det gør ikke blot opvasken nemmere, men mindsker også madspild.

Legio Nova skålen danner elegant ramme om enhver anretning. Skålen pynter og er praktisk på det store middagsbord såvel som på køkkenbordet i dagligdagen. Skålen har en god rummelig størrelse, som giver den flere anvendelsesmuligheder. Brug den f.eks. til salat, pasta, grøntsager eller frugtskål. Til skålen passer Eva Trio grydelåg, som kan tilkøbes. Nem at rengøre, tåler ovn, fryser, mikroovn og maskinopvask.

Flere artikler fra Eva Solo A/S

Artikel er skrevet af:

Eva Solo A/S

Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kv

Se profil
keyboard_arrow_up