Artikler

Den ikoniske EVA-vægt er kravlet ned fra væggen

arrow_backTil oversigten

14. juli 2023 | Eva Solo A/S

I generationer har køkkenvægten været et af de vigtigste redskaber i køkkenet, når brød, kager og madlavning omhyggeligt har taget form. Med køkkenvægten fra Green tools-serien lancerer Eva Solo en digital bordvægt, der med sin særlige form er praktisk, når gæren skal vejes til kardemommesnurrerne, eller der skal tal på gryden med grøntsagssuppe.

Med vægten i Green tools-serien bygger Eva Solo stolt videre på traditionerne fra den væghængte klassiker, der blev lanceret i 1957. Forklæder og frisurer har skiftet farve og form et utal af gange siden da, og den nye vægt er skabt til at bære traditionerne videre og samle hele familien om madlavningen.

Praktisk køkkenvægt med flere smarte funktioner. Et display i håndtaget sikrer, at vægten nemt kan aflæses, uanset størrelsen på den gryde eller skål, der skal bruges. Gummifødder får vægten til at stå ordentligt fast på køkkenbordet. Vægten måler i både g, lb, oz og ml. og har nulstillingsfunktion. Med en tykkelse på blot 3 cm. fylder vægten minimalt i køkkenskuffen.

Flere artikler fra Eva Solo A/S

Artikel er skrevet af:

Eva Solo A/S

Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kv

Se profil
keyboard_arrow_up