Artikler

Panden der tåler alt

arrow_backTil oversigten

14. juli 2023 | Eva Solo A/S

Uanset om menuen står på entrecote eller plantebøf, handler det om at få den perfekte stegeskorpe, så måltidet er fyldt med velsmag, når familie og venner samles om middagsbordet. Med Mosaic den nye serie af pander og sautepander trækker Eva Solo på alle erfaringerne, siden det første Eva Trio kogegrej så dagens lys i 1977. Mosaic serien samler alle de bedste egenskaber og udmærker sig ved den hårde keramiske belægning - helt fri for PFAS - hvor du trygt kan bruge alle former for køkkenredskaber- selv dem i metal. Mosaic er det helt rigtige valg for madentusiaster, der ved, at godt grej gør en forskel.

Uundværlig allround stegepande med banebrydende keramisk belægning, der gør panden hårdfør i særklasse. Pandens unikke mosaikmønster i overfladen består af rustfrit stål i toppen og keramisk Slip-let® belægning i bunden og tåler brug af metalredskaber. Belægningen gør det muligt at reducere mængden af fedtstof, giver den perfekte stegeskorpe og gør rengøringen nem.

Stegepandens multi-layer- 3 lags teknologi sikrer optimal varmefordeling og en hård yderside modstår slid og brug. Størrelsen på de 24 eller 28 cm er nem at håndtere, Brug panden til alt fra spejlæg til hakke- og plantebøffer. Panden tåler en tur i ovnen op til 400° C og er velegnet til alle varmekilder, også induktion. Tåler maskinopvask og rengøring med stålsvamp. Belægning er fri for fluorstoffer.

Flere artikler fra Eva Solo A/S

Artikel er skrevet af:

Eva Solo A/S

Eva Solo A/S blev grundlagt for over hundrede år siden. I dag ledes og ejes virksomheden af Jan Engelbrecht, som er fjerde generation efter stifteren. Jans mor hedder Eva, og Evas far, og altså Jans bedstefar, er en af vores tre tidligere direktører. Det er Eva, der har lagt navn til virksomheden.

Vores karakteristiske designs har på mange måder været synonym med det moderne hjems udvikling. Vores udgangspunkt var funktionelle køkkenredskaber af høj kvalitet, til den hjemmegående husmor – vores brød- og pålægsmaskine fra 1952 er et godt eksempel her på. Da der kom travle og udearbejdende kv

Se profil
keyboard_arrow_up