Artikler

Lea og Søren står bag Danmarks bedst bedømte bryggeri

arrow_backTil oversigten

11. januar 2023 | Fantombryg

Designbryggeriet Fantombryg har på rekordtid lagt sig i spidsen som Danmarks bedst bedømte bryggeri på Trustpilot.

Da Lea og Søren i efteråret 2020 fik ideen til Fantombryg, havde de næppe forestillet sig, at kælderen i deres rækkehus i løbet af få måneder blev forvandlet til en vanvittig pakkecentral.

Her fløj personliggjorte økologiske specialøl fløj ud i så høj en fart, at de måtte slukke for den beskedne markedsføring, hvis de ikke skulle drukne i ordrer.

Succesen var til at tage at føle på bogstavelig talt. Og kunderne har kvitteret med 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot lige siden.

“Fedt koncept, drikker ikke selv øl, men jeg kan høre på manden og venner, at de gaver jeg køber derfra hitter!”

“Super flot, personlig og unik gave. Øllene er gode og lynhurtig levering.”

I dag er bryggeriet for længst vokset ud af kælderen.

- Vi fik lynhurtigt så god en respons fra kunderne, at vi måtte finde større lokaler i en hulens fart for at kunne følge med efterspørgslen, siger Søren Uhd Pedersen.

Fantombryg specialiserer sig i at lave økologiske specialøl med unikke etiketter til alle mærkedage, højtider og festlige begivenheder. For eksempel Fars Dag og Valentinsdag.

Lea Carina Uhd Frederiksen mener, at succesen i høj grad skyldes, at der en stor efterspørgsel på gode gaver til mænd, de rent faktisk ønsker sig:

- De fleste mænd elsker en god øl. Det er en gave, de bliver glade for. Og vi kvinder kan godt lide at give en personlig og betænksom gave. De to ting kombinerer vi. Og vores øl skaber langt større glæde og begejstring, fordi de taler lige ned i den begivenhed, højtid eller mærkedag, som de bliver givet til. Det er win win for alle.

Flere artikler fra Fantombryg

Artikel er skrevet af:

Fantombryg

Fantombryg er Danmarks første designbryggeri. Hver eneste øl er håndlavet og specialdesignet med unikke etiketter alt efter dit ønske, din anledning, dit behov.
Det er et enestående koncept, der på rekordtid har gjort Fantombryg til Danmarks bedst bedømte bryggeri på Trustpilot.

Fantombryg tog sin begyndelse i efteråret 2020 med et ønske om at nyfortolke måden at drive bryggeri på.

Bryggeriet skiller sig markant ud fra mængden ved at gøre det muligt for alle nemt og hurtigt at få designet deres helt egne unikke og personlige økologiske specialøl til alle mærkedage, begivenheder, højti

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Søren Uhd Pedersen

Kreativ direktør

Fantombryg

På messen

Søren Uhd Pedersen

Lea Carina Uhd Frederiksen

Direktør

Fantombryg

På messen

Lea Carina Uhd Frederiksen

keyboard_arrow_up