Artikler

Iværksætter-bryggeri solgte 25.000 øl på 4 uger

arrow_backTil oversigten

12. januar 2023 | Fantombryg

Fantombrygs webshop gik ned, da en populær influencer reklamerede for bryggeriets ølgaver til Fars Dag. Inden måneden var omme, var lageret tømt.

- Det var fuldstændig vanvittigt, siger Søren Uhd Pedersen, der har bryggeriet Fantombryg sammen med sin kone Lea.

- Vi fik mange hundrede ordrer om dagen og måtte hyre ekstra mandskab ind for at nå i mål. Og allerede en uge inden Fars Dag måtte vi melde udsolgt. Der havde vi støvsuget lageret for samtlige 25.000 øl. Det scenarie havde vi på ingen måde forestillet os, siger Søren.

Det innovative bryggeri er det eneste af sin slags i Danmark.

Fantombryg skiller sig nemlig markant ud fra mængden ved at gøre det muligt for alle nemt og hurtigt at få personlige, økologiske specialøl til alle mærkedage, begivenheder, højtider og fester.

Øllene med de unikke etiketter bliver leveret dag til dag i specialudviklede gaveæsker, der sikrer, at de når sikkert frem med posten og præsenterer sig flot for modtageren.

Og særligt op til mærkedage som Fars Dag, Valentinsdag og i julen oplever Fantombryg, at der er stor efterspørgsel efter personlige gaver til mænd - især fædre og bedstefædre:

- Mænd er bare ikke særlig nemme at købe gaver til. Men de fleste mænd bliver begejstrede for at få en god specialøl. Og når etiketten så endda henvender sig direkte til ham, så bliver det pludselig en ekstra værdsat gave og en overraskelse, som han ikke havde regnet med, siger Søren Uhd Pedersen.

I dagene op til Fars Dag, hvor Fantombryg havde meldt udsolgt, blev bryggeriet kimet ned at kunder:

- Mange udtrykte stor frustration over, at de ikke havde været ude i bedre tid. Men sådan vil det nok altid være. Og derfor var der også mange, som spurgte indtil, om man ikke kunne købe vores øl i butikker, siger Søren Uhd Pedersen.

Derfor ønsker Fantombryg nu at åbne op for muligheden for at få deres øl solgt i butikker.

Flere artikler fra Fantombryg

Artikel er skrevet af:

Fantombryg

HANDCRAFTET BREW FOR EVERY OCCASION

Fantombryg is a family owned Copenhagen based craft brewery.
Our organic brew is handcrafted with special made labels for every occasion.

From Christmas to Easter and Valentines Day or perhapsyour own unique design?

Our creative, playful and inspiring designs help shops and businesses reach new customers while branding themselves in a tasting and rememberable way.

Se profil
keyboard_arrow_up