Artikler

Iværksætter-bryggeri solgte 25.000 øl på 4 uger

arrow_backTil oversigten

12. januar 2023 | Fantombryg

Fantombrygs webshop gik ned, da en populær influencer reklamerede for bryggeriets ølgaver til Fars Dag. Inden måneden var omme, var lageret tømt.

- Det var fuldstændig vanvittigt, siger Søren Uhd Pedersen, der har bryggeriet Fantombryg sammen med sin kone Lea.

- Vi fik mange hundrede ordrer om dagen og måtte hyre ekstra mandskab ind for at nå i mål. Og allerede en uge inden Fars Dag måtte vi melde udsolgt. Der havde vi støvsuget lageret for samtlige 25.000 øl. Det scenarie havde vi på ingen måde forestillet os, siger Søren.

Det innovative bryggeri er det eneste af sin slags i Danmark.

Fantombryg skiller sig nemlig markant ud fra mængden ved at gøre det muligt for alle nemt og hurtigt at få personlige, økologiske specialøl til alle mærkedage, begivenheder, højtider og fester.

Øllene med de unikke etiketter bliver leveret dag til dag i specialudviklede gaveæsker, der sikrer, at de når sikkert frem med posten og præsenterer sig flot for modtageren.

Og særligt op til mærkedage som Fars Dag, Valentinsdag og i julen oplever Fantombryg, at der er stor efterspørgsel efter personlige gaver til mænd - især fædre og bedstefædre:

- Mænd er bare ikke særlig nemme at købe gaver til. Men de fleste mænd bliver begejstrede for at få en god specialøl. Og når etiketten så endda henvender sig direkte til ham, så bliver det pludselig en ekstra værdsat gave og en overraskelse, som han ikke havde regnet med, siger Søren Uhd Pedersen.

I dagene op til Fars Dag, hvor Fantombryg havde meldt udsolgt, blev bryggeriet kimet ned at kunder:

- Mange udtrykte stor frustration over, at de ikke havde været ude i bedre tid. Men sådan vil det nok altid være. Og derfor var der også mange, som spurgte indtil, om man ikke kunne købe vores øl i butikker, siger Søren Uhd Pedersen.

Derfor ønsker Fantombryg nu at åbne op for muligheden for at få deres øl solgt i butikker.

Flere artikler fra Fantombryg

Artikel er skrevet af:

Fantombryg

Fantombryg er Danmarks første designbryggeri. Hver eneste øl er håndlavet og specialdesignet med unikke etiketter alt efter dit ønske, din anledning, dit behov.
Det er et enestående koncept, der på rekordtid har gjort Fantombryg til Danmarks bedst bedømte bryggeri på Trustpilot.

Fantombryg tog sin begyndelse i efteråret 2020 med et ønske om at nyfortolke måden at drive bryggeri på.

Bryggeriet skiller sig markant ud fra mængden ved at gøre det muligt for alle nemt og hurtigt at få designet deres helt egne unikke og personlige økologiske specialøl til alle mærkedage, begivenheder, højti

Se profil

Mød os på Formland Spring 2023

Søren Uhd Pedersen

Kreativ direktør

Fantombryg

På messen

Søren Uhd Pedersen

Lea Carina Uhd Frederiksen

Direktør

Fantombryg

På messen

Lea Carina Uhd Frederiksen

keyboard_arrow_up