Artikler

Den perfekte valentinsgave til manden, der elsker øl

arrow_backTil oversigten

18. januar 2023 | Fantombryg

Fantombryg har stor succes med at sælge ølgaver til Valentinsdag.

Det kan være lidt af en udfordring at finde god, betænksom og ikke mindst personlig gave til manden, der har alt. Men det har iværksætterbryggeriet Fantombryg måske fundet en løsning på.

Det lykkedes i hvert fald det innovative bryggeri at omsætte for knap 500.000 kroner til kærlighedens dag, første gang de lancerede særlige øl til Valentinsdag:

- Vi vidste ikke rigtig, hvad vi skulle forvente, da Valentinsdag jo ikke er en kæmpe højtid i Danmark endnu. Men nu ved vi, at vi har ramt et behov. Og vores forventning er også, at det her bliver en højtid, der vil vokse de kommende år, siger Lea Carina Uhd Frederiksen, der er direktør i Fantombryg.

Bryggeriet lancerede særlige ølgaver til Valentinsdag første gang i 2022.

Søren, der er gift med Lea og idemanden bag Fantombryg, mener at det handler om at tænke ud boksen.

- Vores koncept er simpelt. Vi har et udvalg af lækre, økologiske specialøl, så der er lidt for enhver smag. Og så lader vi simpelthen kunderne vælge hvilken etikette, der skal på alt efter, hvad de skal bruge ølgaven til. Det giver kunden en unik mulighed for at skræddersy en helt personlig ølgave, siger Søren Uhd Pedersen.

Bryggeriet åbnede sin webshop i foråret 2021. I dag har Fantombryg øl til alle mærkedage, højtider og festlige begivenheder.

Bryggeriet skræddersyer også øl til virksomheder og foreninger i forbindelse med branding, kunde- og medarbejder gaver og events.

Mød Fantombryg på Formland hos Creators Community i Hal F, stand 5336

Flere artikler fra Fantombryg

Artikel er skrevet af:

Fantombryg

HANDCRAFTET BREW FOR EVERY OCCASION

Fantombryg is a family owned Copenhagen based craft brewery.
Our organic brew is handcrafted with special made labels for every occasion.

From Christmas to Easter and Valentines Day or perhapsyour own unique design?

Our creative, playful and inspiring designs help shops and businesses reach new customers while branding themselves in a tasting and rememberable way.

Se profil
keyboard_arrow_up