Artikler

Ølgaver til Valentinsdag hitter

arrow_backTil oversigten

26. januar 2023 | Fantombryg

De fleste forbinder nok Valentinsdag med røde roser, men selvom en buket røde roser uden tvivl er smukke, så er roserne kun smukke i kort tid, før de visner.

Derfor har iværksætterbryggeriet Fantombryg netop lanceret en kampagne, der opfordrer til at overraske sin partner med en økologisk ølgave i stedet for.

- Valentinsdag bliver stadig tænkt meget klassisk herhjemme med blomster og chokolade. Men vi kan mærke, at der er en stor efterspørgsel på vores ølgaver, som er målrettet til mænd, siger Søren Uhd Pedersen, der har stiftet Fantombryg.

Fantombryg lancerede særlige øl til Valentinsdag første gang i 2022 og landede en omsætning på knap 500.000. Og i modsætning til blomsterbutikkerne, der er overrendt af mænd, der køber valentinsgaver til deres kærester, så er Fantombrygs kunder stort set kun kvinder.

- Stort set alle vores kunder er kvinder, der køber gaver til deres mænd. Vores kernemålgruppe er de købestærke og målrettede kvinder på mellem 34 og 44 år. De ved, hvad de vil have, og de lægger gerne bestillinger på helt op til 1000 kroner i vores webshop, siger Lea Carina Uhd Frederiksen, der gift med Søren og direktør i Fantombryg.

Mød Fantombryg på Formland hos Creators Community i Hal F, stand 5336.

Flere artikler fra Fantombryg

Artikel er skrevet af:

Fantombryg

HANDCRAFTET BREW FOR EVERY OCCASION

Fantombryg is a family owned Copenhagen based craft brewery.
Our organic brew is handcrafted with special made labels for every occasion.

From Christmas to Easter and Valentines Day or perhapsyour own unique design?

Our creative, playful and inspiring designs help shops and businesses reach new customers while branding themselves in a tasting and rememberable way.

Se profil
keyboard_arrow_up