Artikler

Stil krav til dit tøj

arrow_backTil oversigten

20. december 2022 | LINEA G

Da Linea og Anne Grundahl startede LINEA G tilbage i 2018, satte de sig det mål, at de vil gøre op med en branche præget af overflod - overproduktion, billige stangvarer og brug og smid væk-kulturen.

Det var vigtig for dem at bidrage til en mere oplyst og ærlig tilgang til tøjbranchen.

Tøjforbruget i Danmark er 35% højere end resten af jordens befolkning. Én af de største syndere er den hurtigt skiftende mode med op til 24 nye kollektioner årligt. Tøj er blevet en forbrugsvare, som vi køber og skiller os af med efter kort tid.

STIL KRAV TIL DIT TØJ
Vælger du tøj af høj kvalitet, som også er dyrere, passer du meget bedre på det – det bliver en investering. Gennemsnitligt bruger vi kun vores billigste tøj 7-8 gange.

Bruger vi vores tøj dobbelt så meget, vil udledningen af drivhusgas fra tøjproduktion falde med hele 44%.

Det bliver aldrig bæredygtigt at købe nyt tøj, men hvis vi alle sammen handler lidt mere med omtanke, bliver vores forbrug ikke på bekostning af vores klode.

Vælg noget tøj du slider op, så bidrager du til et mere bæredygtigt tøjforbrug.

Flere artikler fra LINEA G

Artikel er skrevet af:

LINEA G

Kusinerne Linea Grundahl og Anne Grundahl er de to kvinder bag tøjmærket LINEA G.
Vi brænder for at designe tøj, der giver dig en garderobe uden udløbsdato med værdier som holdbarhed, håndværk og godt design.

Det er med stolthed i stemmen, at vi kan afsløre, at vi er udvalgt til dette års Creators Communtiy, hvor vi glæder os til at præsentere vores AW23 kollektion. Kollektionen byder på alt fra skjorter og frakker, lounge wear, og danskproduceret strik - alt kendtegnet ved unikke detaljer og lavet i kvaliteter af højeste kvalitet.

Vi er på udkig efter nye forhandlere og samarbejdspar

Se profil
keyboard_arrow_up