Artikler

LINEA G lancerer nyt digitalt univers

arrow_backTil oversigten

13. marts 2023 | LINEA G

Når LINEA G lancerer deres nye kollektion vil det blive i et helt nyt digitalt online univers.

Hele den digitale tilstedeværelse er blevet opgraderet med nyt logo, nye billeder og ny strategi.

Hos LINEA G vil man nu opleve at håndværket i produkterne, kvaliteten af designet og personerne bag brandet bliver sat endnu mere i fokus.

Som noget helt nyt vil du ikke kunne finde rabatkoder og udsalgskategorier på hjemmesiden. I stedet for at trække værdi fra deres produkter ønsker LINEA G at tilføre værdi.
Vores kunder skal opleve at blive beriget med ekstra god service, god kvalitet og en imødekommende vejledning, når de handler hos LINEA G - og det skal være netop derfor, at de handler hos os.

Som et ekstra kirsebær på toppen vil du som kunde opleve at blive forkælet med lækre produkter fra andre danske brands. LINEA G har nemlig indgået samarbejde med Ecooking og Dear Denier.

Flere artikler fra LINEA G

Artikel er skrevet af:

LINEA G

Kusinerne Linea Grundahl og Anne Grundahl er de to kvinder bag tøjmærket LINEA G.
Vi brænder for at designe tøj, der giver dig en garderobe uden udløbsdato med værdier som holdbarhed, håndværk og godt design.

Det er med stolthed i stemmen, at vi kan afsløre, at vi er udvalgt til dette års Creators Communtiy, hvor vi glæder os til at præsentere vores AW23 kollektion. Kollektionen byder på alt fra skjorter og frakker, lounge wear, og danskproduceret strik - alt kendtegnet ved unikke detaljer og lavet i kvaliteter af højeste kvalitet.

Vi er på udkig efter nye forhandlere og samarbejdspar

Se profil
keyboard_arrow_up