Artikler

Hvorfor laver to unge kvinder tøj til voksne kvinder

arrow_backTil oversigten

21. december 2022 | LINEA G

Linea Grundahl og Anne Grundahl er kvinderne bag tøjmærket LINEA G. De designer tøj til de voksne kvinder. Kvinder med naturlige former.

”Vi er vilde med de voksne kvinder. De ved hvad de vil have, og hvad der klæder dem. Og når de først har fået øjnene op for et mærke, så er de ikke sådan at slippe af med igen – og det er jo sød musik i ørerne for et tøjmærke. Trofaste kunder”.

Kvinder kan være besværlige. De vil ikke være konet, de vil ikke være unge, de vil bare gerne se godt ud. Det er lige netop derfor vi synes, at de er interessante.

Vi elsker at designe tøj til den bevidste kvinde, og det er uanset alder. Vores kollektioner skal være skarpe hver gang. Vi må ikke gå på kompromis med materialer eller pasform for det opdager den bevidste kunde.

Flere artikler fra LINEA G

Artikel er skrevet af:

LINEA G

Kusinerne Linea Grundahl og Anne Grundahl er de to kvinder bag tøjmærket LINEA G.
Vi brænder for at designe tøj, der giver dig en garderobe uden udløbsdato med værdier som holdbarhed, håndværk og godt design.

Det er med stolthed i stemmen, at vi kan afsløre, at vi er udvalgt til dette års Creators Communtiy, hvor vi glæder os til at præsentere vores AW23 kollektion. Kollektionen byder på alt fra skjorter og frakker, lounge wear, og danskproduceret strik - alt kendtegnet ved unikke detaljer og lavet i kvaliteter af højeste kvalitet.

Vi er på udkig efter nye forhandlere og samarbejdspar

Se profil
keyboard_arrow_up