Artikler

LINEA G vælger økologisk bomuld fra, hvis…

arrow_backTil oversigten

21. december 2022 | LINEA G

Hos LINEA G er det vigtigere at tilbyde deres kunder langtidsholdbare materialer frem for materialer med flotte certificeringer.

Hvad nytter det at lave 10.000 T-shirts i økologisk bomuld, hvis halvdelen alligevel bliver til affald og brændt? Eller hvis kvaliteten på T-shirten simpelthen er for dårlig. Hvor bæredygtigt er det?

Vi ser, at problemet med hele tøjindustrien er produktionen. Der bliver simpelthen produceret for meget tøj i alt for dårlige materialer.

Vi producerer kun det tøj, vi mener har en berettigelse på markedet i materialer, der er lavet til at holde. Vi udvælger nøje alle vores materialer. Alle bliver testet inden vi sætter dem i produktion. Det gør vi for at være sikre på, at de lever op til vores standard om at kunne holde mange år frem.

Så viser det sig, den økologiske bomuld ikke lever op til vores standard, vælger vi hellere et alternativ.

Flere artikler fra LINEA G

Artikel er skrevet af:

LINEA G

Kusinerne Linea Grundahl og Anne Grundahl er de to kvinder bag tøjmærket LINEA G.
Vi brænder for at designe tøj, der giver dig en garderobe uden udløbsdato med værdier som holdbarhed, håndværk og godt design.

Det er med stolthed i stemmen, at vi kan afsløre, at vi er udvalgt til dette års Creators Communtiy, hvor vi glæder os til at præsentere vores AW23 kollektion. Kollektionen byder på alt fra skjorter og frakker, lounge wear, og danskproduceret strik - alt kendtegnet ved unikke detaljer og lavet i kvaliteter af højeste kvalitet.

Vi er på udkig efter nye forhandlere og samarbejdspar

Se profil
keyboard_arrow_up