Artikler

Polstrede møbler i dansk design

arrow_backTil oversigten

23. juni 2023 | Natures Collection

Når man vælger at investere en god sum penge i en sofa, lænestol eller skammel, så forventer man selvfølgelig at få et møbel af højeste kvalitet og spot on design. Alt dette får du i vores nyeste møbelkollektion, Emily. I denne kollektion finder du en sofa, en lænestol og en skammel, der alle har det til fælles, at de er polstret med verdens bedste lammeskind fra New Zealand. Og hvor er de så polstret? Det er de faktisk lige her i hjertet af Danmark i vores helt eget NC Studio!

Vores Emily møbler er polstret med certificeret lammeskind fra New Zealand, som er nøje udvalgt med henblik på tårnhøj kvalitet, bæredygtighed og et naturligt og blødt look.

Der er rigtig mange gode grunde til at polstre møbler med ægte lammeskind. Først og fremmest er det en oplagt mulighed for at tage naturen helt tæt på dig og din familie, men lammeskindet har også nogle helt naturlige egenskaber, som du i den grad kan nyde godt af.

Emily kollektionen er tilmed helt utrolig stilren med et nordisk look og rene linjer, som kan sætte prikken over i’et i dit hjem. Læs videre og se fordelene ved at polstre møbler med ægte lammeskind.

En stor fordel ved lammeskindspolstrede møbler er, at det naturlige materiale er meget slidstærkt fra naturens hånd. Det er den på grund af den newzealandske lammeskind, som har tilpasset sig den rå natur i alt slags vind og vejr. Af den grund skal du ikke tøve med at bruge dine polstrede møbler på daglig basis. Lammeskindet kan sagtens klare det, og du vil ikke opleve tegn på slidtage lige foreløbig.

Noget af det, der er med til at gøre de polstrede Emily møbler slidstærke og langtidsholdbare, er den selvrensende effekt, som naturligt lammeskind har. I ulden udvindes en form for uldfedt, som også kaldes lanolin. Det renser pelsen helt naturligt, så møbelsættet ser smukt og rent ud helt af sig selv.

Derudover så kan langt det meste løse snavs og skidt fjernes ved at banke møblerne. Hvis uheldet er ude, og du spilder på et af dine Emily møbler, så kan mange pletter fjernes med en ren klud og en smule lunkent vand. Brug eventuelt en smule uldsæbe. Så nemt er det, og det skyldes alt sammen de naturlige materialer, som møblerne er polstret med.

Flere artikler fra Natures Collection

Artikel er skrevet af:

Natures Collection

Oplev høj kvalitet af dansk design med et internationalt perspektiv hos NATURES Collection. Vi designer vores egne tidløse kollektioner, og vælger omhyggeligt de bedste leverandører fra hele verden for at sikre den absolut højeste kvalitet i vores produktion.
Vores lammeskind er de bedste i verden, og hvert produkt har sin unikke historie. Vores ambition er at gøre smukt design og bæredygtig mode tilgængeligt for et bredt publikum.
Inspireret af nordisk stil, ønsker vi at bringe nordisk design og inspiration ud til vores kunder over hele verden, og tilføje varme, charme og sjæl til din gar

Se profil
keyboard_arrow_up