Artikler

Certificerede lammeskind

arrow_backTil oversigten

23. juni 2023 | Natures Collection

Hos NATURES Collection sætter vi en ære i at vælge vores skind med stor omhu. Vi sikrer os at alle vores produkter lever op til vores standarder, så du er garanteret et ægte lammeskind, som holder i lang tid, emmer af ren natur og er behandlet, så ingen i din familie udsættes for nogen form for kemikalier. Vores lammeskind er nemlig behandlet skånsomt med stor respekt for det naturlige materiale.

TÜV SÜD er en 100 år gammel virksomhed, og hos dem har vi fået vores ægte lammeskind testet. TÜV SÜD arbejder bl.a. med at teste produkter og materialer med henblik på at fremme og værne om folkesundheden.

Under TÜV SÜDs test er vores lammeskind blevet undersøgt for skadelige stoffer, der fremgår af miljøstyrelsens liste over kræftfremkaldende stoffer. Alle tests er heldigvis særdeles positive, fordi de bekræfter, at vores skind ikke indeholder følgende:

Forbudte aromatiske aminer
Organiske derivater af ammoniak
Klorerede fenoler
Giftig for miljø og mennesker, produceret som giftstof, som pesticider og desinfektionsmidler
Formaldehyd
En giftig gasart, der bruges i blandt andet byggematerialer og desinfektionsmiddel
Chromium 6
Skader luftvejene og kan fremprovokere lungekræft
Kortkædede klorerede paraffiner
Kræftfremkaldende stof
Tungmetaller
Bruges i kemisk farvefremstilling
Perflurerede forbindelser
Fx PFOS. Bruges til imprægnering af tøj og tæpper

Når vi siger, at du roligt kan handle hos os uden fare for at udsætte dig og din familie for skadelige stoffer, så passer det. Vores lammeskind er blevet testet og får topkarakterer i følgende:

Vurdering af antændeligheden af et polstret møbel
Farveægthed over for sved
Farveægthed over for kunstig belysning
Farveægthed mod gnidning

Med andre ord - du kan se frem til at modtage et højkvalitetsskind, som er 100% naturlige, som ikke er skadelige at indrette hjemmet med, og som har en fremragende holdbarhed.

Flere artikler fra Natures Collection

Artikel er skrevet af:

Natures Collection

Oplev høj kvalitet af dansk design med et internationalt perspektiv hos NATURES Collection. Vi designer vores egne tidløse kollektioner, og vælger omhyggeligt de bedste leverandører fra hele verden for at sikre den absolut højeste kvalitet i vores produktion.
Vores lammeskind er de bedste i verden, og hvert produkt har sin unikke historie. Vores ambition er at gøre smukt design og bæredygtig mode tilgængeligt for et bredt publikum.
Inspireret af nordisk stil, ønsker vi at bringe nordisk design og inspiration ud til vores kunder over hele verden, og tilføje varme, charme og sjæl til din gar

Se profil
keyboard_arrow_up