Artikler

Opgrader garderoben med ren natur

arrow_backTil oversigten

23. juni 2023 | Natures Collection

Hos NATURES Collection kan du finde ægte pels af høj kvalitet, som kan bringe naturen helt tæt på dig. Ikke nok med at ægte pels og skind fremstår stilrent og tidløst, så er materialerne slidstærke af natur på samme tid med, at de fremstår bløde og smukke på overfladen. Mange forbinder ægte pels med noget, som er dejlig varmt og som kun bruges i vintertiden, når det er koldt. Det forstår vi godt, da ægte pels holder rigtig godt på varmen, men det er langt fra hele sandheden. Vidste du, at flere af vores produkter kan bruges året rundt både indendørs og udendørs? Der er med andre ord al god grund til at prøve noget nyt og invitere naturen ind i din stil. I denne artikel præsenterer vi dig for et hav af muligheder, du har for at opdatere din garderobe med ren natur.

Se vores kæmpe udvalg af smukke frakker og jakker, som er lavet af 100% naturlige materialer. I Danmark er det ofte koldt, også om foråret og sommeren. Du er garanteret ikke at fryse, fordi ægte pels holder enormt godt på varmen, ligesom du kan være sikker på, at en jakke fra vores udvalg kan genbruges sæson efter sæson, fordi materialerne er langtidsholdbare og kan holde sig pæne i mange år! Lammeskind er temperaturregulerende og derfor kan du roligt bruge en jakke eller frakke fra os, også selvom kalenderen siger forår og varmere tider.

Flere artikler fra Natures Collection

Artikel er skrevet af:

Natures Collection

Oplev høj kvalitet af dansk design med et internationalt perspektiv hos NATURES Collection. Vi designer vores egne tidløse kollektioner, og vælger omhyggeligt de bedste leverandører fra hele verden for at sikre den absolut højeste kvalitet i vores produktion.
Vores lammeskind er de bedste i verden, og hvert produkt har sin unikke historie. Vores ambition er at gøre smukt design og bæredygtig mode tilgængeligt for et bredt publikum.
Inspireret af nordisk stil, ønsker vi at bringe nordisk design og inspiration ud til vores kunder over hele verden, og tilføje varme, charme og sjæl til din gar

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Helene Stilling

E-commerce Manager

Natures Collection

Helene Stilling

Adina Bregendahl Poulsen

Salgsansvarlig

Natures Collection

Adina Bregendahl Poulsen

keyboard_arrow_up