Artikler

Gå i pelsslippers hele året rundt

arrow_backTil oversigten

23. juni 2023 | Natures Collection

Vores udvalg af ægte pelsslippers og hjemmesko kan gøre fødderne glade på ingen tid. Der findes næsten ingen bedre følelse end at komme hjem fra en lang arbejdsdag og så træde ned i ægte lammeskindspels og mærke varmen. Mange nyder også at stå op og mærke den bløde pels under fødderne som noget af det første, når man vågner. Det er ren luksus. Af samme årsag kan et par pelsslippers også gøre de sure pligter i hjemmet, såsom rengøringen, til en sand fornøjelse!

Vores pelsslippers og hjemmesko er lavet af certificeret lammeskindspels fra New Zealand. Denne pelstype har tætte og bløde hår, som giver en varm og blød fornemmelse.

Ægte lammeskind holder på varmen, og derfor er vores pelsslippers helt ideelle i vinterhalvåret, hvor der er ekstra kolde temperaturer udenfor. Dog kan vores slippers også bruges udendørs til forår og sommer uden problemer. Hurtige gøremål som f.eks. at gå ud med skraldet eller handle kan uden problemer klares, fordi vores slippers har en solid sål. Især vores Lilly Cross slipper er velegnet til udendørs brug som en sommersandal, fordi den har en solid sål af kork. Du kan altså få glæde af dine pelsslippers hele året!

Flere artikler fra Natures Collection

Artikel er skrevet af:

Natures Collection

Oplev høj kvalitet af dansk design med et internationalt perspektiv hos NATURES Collection. Vi designer vores egne tidløse kollektioner, og vælger omhyggeligt de bedste leverandører fra hele verden for at sikre den absolut højeste kvalitet i vores produktion.
Vores lammeskind er de bedste i verden, og hvert produkt har sin unikke historie. Vores ambition er at gøre smukt design og bæredygtig mode tilgængeligt for et bredt publikum.
Inspireret af nordisk stil, ønsker vi at bringe nordisk design og inspiration ud til vores kunder over hele verden, og tilføje varme, charme og sjæl til din gar

Se profil
keyboard_arrow_up