Artikler

Funktionelle og Rummelige Toilettasker

arrow_backTil oversigten

23. januar 2023 | Coming Copenhagen

Kom forbi os på stand L 9142 og se vores nye dobbeltlagstoilettasker. De er allerede blevet sæsonens bestseller, og vi forstår godt hvorfor.

De passer til det hele - både til rejse og til hverdag. Der er masser af plads, så det tilbagevendende problem med at få plads i toilettasken til hårlak, bodylotion, shampoo og andre større produkter er nu fortid. Det hele kan være i denne toilettaske! Det øverste lag er med masser af små lommer og elastikker til pensler, øjencreme, serum og andet og det nederste store rum kan indeholde alle de produkter som skal med på rejsen, og som du har brug for at holde styr på i hverdagen.

Flere artikler fra Coming Copenhagen

Artikel er skrevet af:

Coming Copenhagen

Hos Coming Copenhagen har vi et stort og varieret udvalg af toilettasker og tasker. Vores kollektion skiller sig ud, og vi har altid fokus på funktionalitet, rummelighed og godt design. Toilettaskerne har mange fine detaljer, unikke print og farver samt smukke slidstærke stofkvaliteter.

Kvalitet og holdbarhed af taskerne er desuden vigtig for os. Vores faste team af syersker er dygtige og rutinerede, og de arbejder under trygge forhold og i overensstemmelse med reglerne for social ansvarlighed.

Vi er PETA certificeret, hvilket betyder at vi har en certificering fra verdens største dyr

Se profil
keyboard_arrow_up