Artikler

Funktionelle og Rummelige Toilettasker

arrow_backTil oversigten

23. januar 2023 | Coming Copenhagen

Kom forbi os på stand L 9142 og se vores nye beauty boxe. De er allerede blevet sæsonens bestseller, og vi forstår godt hvorfor.

De passer til det hele - både til rejse og til hverdag. Der er masser af plads, så det tilbagevendende problem med at få plads i toilettasken til hårlak, bodylotion, shampoo og andre større produkter er nu fortid. Det hele kan være i denne toilettaske! Det øverste lag er med masser af små lommer og elastikker til pensler, øjencreme, serum og andet og det nederste store rum kan indeholde alle de produkter som skal med på rejsen, og som du har brug for at holde styr på i hverdagen.

Flere artikler fra Coming Copenhagen

Artikel er skrevet af:

Coming Copenhagen

Hos Coming Copenhagen har vi specialiseret os i toilettasker, tasker og accessories i stilfulde og unikke designs og print. Fælles for produkterne er, at de er skabt med kundens behov i centrum og med fokus på både kvalitet, funktionalitet og etisk bevidsthed.

Kollektionerne bliver designet med tanke på fleksibilitet og anvendelighed, og produkterne kan nemt tilpasses til forskellige formål, hvad enten det er en aften i byen, en dag på kontoret eller en rejse. Samtidig er vi også bevidste om vores ansvar for at minimere spild og respektere miljøet. Vi udgiver små kollektioner, der er omhygg

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Eva Sofie Falk

Founder

Coming Copenhagen

På messen

Eva Sofie Falk

keyboard_arrow_up