Coming Copenhagen

Lokationer

Vedbæk, Danmark

Find os på

Hos Coming Copenhagen har vi specialiseret os i toilettasker, tasker og accessories i stilfulde og unikke designs og print. Fælles for produkterne er, at de er skabt med kundens behov i centrum og med fokus på både kvalitet, funktionalitet og etisk bevidsthed.

Kollektionerne bliver designet med tanke på fleksibilitet og anvendelighed, og produkterne kan nemt tilpasses til forskellige formål, hvad enten det er en aften i byen, en dag på kontoret eller en rejse. Samtidig er vi også bevidste om vores ansvar for at minimere spild og respektere miljøet. Vi udgiver små kollektioner, der er omhyggeligt udvalgt og designet med fokus på kvalitet og holdbarhed.

Vores hjerter banker for dyr og for dyrs vilkår, så derfor indgår der ingen animalske materialer eller biprodukter i fremstillingen af vores kollektion. Vi er medlem af PETA som er verdens største dyrerettighedsorganisation der arbejder for bedre vilkår for dyr verden over. Vi har altid prioriteret dyrevelfærd og mener, at det er vores ansvar at sikre, at dyr behandles ordentligt og respektfuldt.

Mød os

Eva Sofie Falk

Founder

Kontakt

Eva Sofie Falk

Produkter fra Coming Copenhagen


Artikler skrevet af Coming Copenhagen


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up