Artikler

Få overblik over alle dine beauty produkter og makeup med vores rummelige toilettasker

arrow_backTil oversigten

24. januar 2023 | Coming Copenhagen

Vores populære Mia toilettasker er fremstillet med en praktisk indvendig stålkant og en bred bund samt masser af lommer. Det betyder, at du altid har det fulde overblik over taskens indhold. Toilettaskerne kan indeholde alt det man har brug for at medbringe på ferien, og desuden er det nemt at overskue taskens indhold.

Toilettaskerne findes i to størrelser, og er praktiske både til hverdag og på rejsen. De findes i mange varianter; masser af fine print, ensfarvede og i et lækkert vegansk ruskindsmateriale, som er super nemt at tørre af, så tasken holder sig pæn.

Miks og match dine favoritter, og find det udvalg som passer bedst til dine kunder

Kig forbi vores stand og se nærmere på kollektionen. Vi glæder os til at se dig.

Flere artikler fra Coming Copenhagen

Artikel er skrevet af:

Coming Copenhagen

Hos Coming Copenhagen har vi et stort og varieret udvalg af toilettasker og tasker. Vores kollektion skiller sig ud, og vi har altid fokus på funktionalitet, rummelighed og godt design. Toilettaskerne har mange fine detaljer, unikke print og farver samt smukke slidstærke stofkvaliteter.

Kvalitet og holdbarhed af taskerne er desuden vigtig for os. Vores faste team af syersker er dygtige og rutinerede, og de arbejder under trygge forhold og i overensstemmelse med reglerne for social ansvarlighed.

Vi er PETA certificeret, hvilket betyder at vi har en certificering fra verdens største dyr

Se profil
keyboard_arrow_up