Artikler

Få overblik over alle dine beauty produkter og makeup med vores rummelige toilettasker

arrow_backTil oversigten

24. januar 2023 | Coming Copenhagen

Vores populære Mia toilettasker er fremstillet med en praktisk indvendig stålkant og en bred bund samt masser af lommer. Det betyder, at du altid har det fulde overblik over taskens indhold. Toilettaskerne kan indeholde alt det man har brug for at medbringe på ferien, og desuden er det nemt at overskue taskens indhold.

Toilettaskerne findes i to størrelser, og er praktiske både til hverdag og på rejsen. De findes i mange varianter; masser af fine print, ensfarvede og i et lækkert vegansk ruskindsmateriale, som er super nemt at tørre af, så tasken holder sig pæn.

Miks og match dine favoritter, og find det udvalg som passer bedst til dine kunder

Kig forbi vores stand og se nærmere på kollektionen. Vi glæder os til at se dig.

Flere artikler fra Coming Copenhagen

Artikel er skrevet af:

Coming Copenhagen

Hos Coming Copenhagen har vi specialiseret os i toilettasker, tasker og accessories i stilfulde og unikke designs og print. Fælles for produkterne er, at de er skabt med kundens behov i centrum og med fokus på både kvalitet, funktionalitet og etisk bevidsthed.

Kollektionerne bliver designet med tanke på fleksibilitet og anvendelighed, og produkterne kan nemt tilpasses til forskellige formål, hvad enten det er en aften i byen, en dag på kontoret eller en rejse. Samtidig er vi også bevidste om vores ansvar for at minimere spild og respektere miljøet. Vi udgiver små kollektioner, der er omhygg

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Eva Sofie Falk

Founder

Coming Copenhagen

På messen

Eva Sofie Falk

keyboard_arrow_up