Artikler

Fine toilettasker i skønne farver og mønstre

arrow_backTil oversigten

27. januar 2023 | Coming Copenhagen

Er du på udkig efter fine bløde toilettasker med masser af deltajler og som samtidig kan rumme det hele? Så skal du kigge nærmere på vores Luna toilettasker.

De findes både i ensfarvet og i farverige print, som matcher sommerens farver. Der er mange fine detaljer som flæser, guldprikket foer og masser af lommer.

De passer både til hverdag, til en tur på stranden og til sommerferiens ferierejser - kort sagt, de dur til det hele, og der er masser af plads til de produkter som skal med på farten

Kig forbi standen og se nærmere på vores toilettasker

Flere artikler fra Coming Copenhagen

Artikel er skrevet af:

Coming Copenhagen

Hos Coming Copenhagen har vi specialiseret os i toilettasker, tasker og accessories i stilfulde og unikke designs og print. Fælles for produkterne er, at de er skabt med kundens behov i centrum og med fokus på både kvalitet, funktionalitet og etisk bevidsthed.

Kollektionerne bliver designet med tanke på fleksibilitet og anvendelighed, og produkterne kan nemt tilpasses til forskellige formål, hvad enten det er en aften i byen, en dag på kontoret eller en rejse. Samtidig er vi også bevidste om vores ansvar for at minimere spild og respektere miljøet. Vi udgiver små kollektioner, der er omhygg

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Eva Sofie Falk

Founder

Coming Copenhagen

På messen

Eva Sofie Falk

keyboard_arrow_up