Artikler

Fine toilettasker i skønne farver og mønstre

arrow_backTil oversigten

27. januar 2023 | Coming Copenhagen

Er du på udkig efter fine bløde toilettasker med masser af deltajler og som samtidig kan rumme det hele? Så skal du kigge nærmere på vores Luna toilettasker.

De findes både i ensfarvet og i farverige print, som matcher sommerens farver. Der er mange fine detaljer som flæser, guldprikket foer og masser af lommer.

De passer både til hverdag, til en tur på stranden og til sommerferiens ferierejser - kort sagt, de dur til det hele, og der er masser af plads til de produkter som skal med på farten

Kig forbi standen og se nærmere på vores toilettasker

Flere artikler fra Coming Copenhagen

Artikel er skrevet af:

Coming Copenhagen

Hos Coming Copenhagen har vi specialiseret os i toilettasker, tasker og accessories i stilfulde og unikke designs. Fælles for produkterne er, at de er skabt med kundens behov i centrum og med fokus på både kvalitet, funktionalitet og etisk bevidsthed.

Denne sæson introducerer vi desuden sovemasker og scrunchies i fine gaveæsker, hårklemmer, smykkestativer og kimonoer, og vi glæder os til at vise hele den nye kollektion frem på Formland.

Kollektion designet med tanke på fleksibilitet og anvendelighed og produkterne kan nemt tilpasses til forskellige formål, hvad enten det er en aften i

Se profil
keyboard_arrow_up