Lübech Living

Lokationer

Aalborg, Danmark

Find os på

En verden af bæredygtige oplevelser

Lübech Living er grundlagt i 2006. Vi arbejder indenfor interiør, livsstil og boligindretning. Den røde tråd i Lübech Living er meget transparent.

Stunning, sustainable, handmade
Vores produkter er håndlavet og fremstillet under bæredygtige forhold. Vi er anerkendte for vores design, formgivning og kvalitet. Lübech Living designer og producerer vores egne brands OOhh og OOhhx, arbejder som europæisk distributør for det internationale anerkendte lysmærke Vance Kitira samt er nordisk distributør for UASHMAMA.

Alt med omtanke
Alt hvad vi gør, gør vi, fordi vi tror på, at udfordre normen og tænke anderledes. Vi arbejder meget bevidst, og i forbindelse med hvert design gør vi os ekstra tanker om miljøet og de sociale forhold.
Vi designer tidløse og funktionelle produkter fremstillet af bæredygtige og miljøvenlige materialer. Vi har fokus på håndarbejde, primært fra socialt udsatte befolkningsgrupper og i samarbejde med disse grupper, producerer vi produkter med en unik historie, masser af sjæl og med et socialt miljørigtig formål.

Mød os

Søren Lübech

Founder / Head of Sales

Kontakt

Søren Lübech

Susanne Frost Lübech

Founder / Creative Director

Kontakt

Susanne Frost Lübech

Trine Rødgaard

Sales

Kontakt

Trine Rødgaard

Mathias Møller

International Sales

Kontakt

Mathias Møller

Produkter fra Lübech Living


Artikler skrevet af Lübech Living


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up