Artikler

Vinder af Årets Svenske Legetøj 2023

arrow_backTil oversigten

22. maj 2023 | Plus Plus

Vi er glade for at kunne meddele, at BIG Learn to Build Activity Set er blevet valgt som vinder af Årets svenske legetøj 2023 i kategorien småbørn.

Juryens motivation:
"Dette er et underholdende og sjovt aktivitetssæt med stor legeværdi. Aktivitetskortene bestemmer, hvilken aktivitet der skal udføres. Skal det være dominobrikker, bowling, tælling, sjove ansigter eller måske bygge det højeste tårn? Juryen kan godt lide alsidigheden i aktivitetssættet, og at de forskellige aktiviteter garanterer mange timers sjov underholdning for både de yngre børn, men også ældre søskende og forældre."

Artikel er skrevet af:

Plus Plus

Plus-Plus blev startet tilbage i 80'erne i Holbæk, Danmark. Tanken var at skabe et legetøj, der med sit enkle design kunne sætte gang i kreativiteten og fantasien hos børn i alle aldre. Institutionsmarkedet var hurtige til at se Plus-Plus's pædagogiske kvaliteter, og det er i dag en fast bestanddel i mange vuggestuer og børnehaver rundt om i Skandinavien. I dag er Plus-Plus et internationalt anerkendt legetøjsmærke, som har vundet flere internationale priser.

Vi er stolte af vores danske rødder, og vi producerer den dag i dag stadig på vores egen fabrik i Holbæk. I 2012 åbnede vi salgskonto

Se profil

Mød os på Formland Autumn 2024

Carina Møller Niebuhr

Area Sales Manager

Plus Plus

På messen

Carina Møller Niebuhr

Claus Rask

Area Sales Manager

Plus Plus

På messen

Claus Rask

keyboard_arrow_up