Se programmet for tirsdag

Denne messe er afholdt. Programmet for Formland Autum annonceres ila. foråret.

Speak Up - Hal L

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb.

Mette Lykkegaard From, trendredaktør, pej gruppen

Eckmann Studio - Hal H

Talk og session med Frederik Svinth foredragsholder, forfatter og iværksætteren bag Samtalekortene SNAK.

Frederik Svinth, der har udviklet samtalekortene fra SNAK, er en imødekommende, erfaren og livsklog foredragsholder med speciale i formidling om nære emner. Frederik afholder en inspirerende talk og session om hvordan man skal tænke over den samtalekultur der er ude i butikkerne. Han vil sætte fokus på hvordan man lærer at sætte gang i den gode samtale med kunderne, den personlige snak og indlevelse, der skaber de vigtige relationer. Relationen der stimulerer den gode oplevelse som kunden husker og tager tager med hjem. 

Det kan du forvente
Frederik er en levende formidler der formår at tale i øjenhøjde hvor han tager fat i allesteds nærværende og relevante emner. Frederik taler ud fra personlig erfaring krydret med viden fra eksperter og tidens vigtige debatter. Han vil på sessionen give dig uundværlige fif til den gode samtale om livet og med kunderne generelt i butikkerne. Samtalekortene fra SNAK vil bliver taget i brug og præsenteret undervejs.

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Danske Dekoratører - Hal J2

Sammen vil vi dykke dybt ind i dit brands visuelle identitet fra A til Z. Jeg, Caroline og dig - vi bliver et team. Gennem analyse og evaluering vil jeg være ved din side og hjælpe dig med at forme en stærk og klar visuel identitet for dit brand. 

Maks. 17 deltagere

Book workshop

Taste - Hal E

Iskaffe har forvandlet sig til en dansk favorit, og nu har du chancen for at mestre kunsten at lave din egen forfriskende iskaffe.

I denne workshop, ledet af Caroline Lie Korsgaard fra Lie Gourmet, vil du lære, hvordan du skaber den perfekte iskaffe og udforske spændende muligheder for at tilføje dine egne unikke twist til denne kølige kaffedrik.

Grib chancen for at opgradere din iskaffeoplevelse og deltag i denne inspirerende workshop.

Greenhouse - Hal K

Kom forbi Greenhouse og deltag i dagens Walk & Talk med Alberte Hammer, hvor du kan lære mere om tankerne bag konceptet og de spændende SS24 plantetrends.

Speak Up - Hal L

Begrebet longevity kommer fra den moderne lægevidenskab og handler om, hvordan vi kan leve længere og bedre. Ikke underligt at det er noget, der i den grad appellerer til mennesker – ja, faktisk så meget, at det på kort tid er blevet et globalt sundhedsfænomen. Set fra et livsstilsperspektiv er longevity voldsomt interessant, da det bygger ovenpå en allerede eksisterende sundhedsbølge, der handler om kost, motion og sind. Men longevity kan også læses ind i en bredere tendens i tiden, som handler om ’lang levetid’ og det at tænke over, hvordan vi forlænger tings levetid både som forbruger og producent.

Mads Arlien-Søborg, trendforsker og foredragsholder

Trendzonen - Hal D

Kom og hør om tankerne bag trendzonen New Era – a life balance

Interior - Hal F

At holde sit hjem kan være en kunst. Det er et af de grundlæggende mottoer hos Humdakin, og hvorfor virksomhedens bog hedder 'the Art of Organizing, Cleaning and Styling'.

Hos Humdakin kan du tirsdag kl. 12.00 høre om hvordan du kan gøre rengøring til en oplevelse, og noget at være stolt af.

Camilla giver her sine bedste tips og tricks til hvordan du holder dit hjem ryddet, rent og stylet.

Trendzonen - Hal D

Et unikt samarbejde mellem Re-traad og Frau [F5300]. Sæt dit personlige præg med et broderi, på en tidløs og smuk style fra Frau i 100 % økologisk bomuld. Nyd processen i det uperfekte arbejde med nål og tråd.

Smag på Teministeriets [E4320] serie af skønne koffeinfri teer. Ayurveda er en holistisk praksis, der bruger naturlige urter og krydderier til at balancere sind, krop og ånd.

Eckmann Studio - Hal H

Kom, hør og se hvordan Anne-Marie Schroll, indehaver af firmaet MANIPURA LIVING, kreerer moodboards som en visuel måde at skabe retning og balance i hendes liv og hendes virksomhed. 

Vær med og lær hvordan du med udgangspunkt i dig selv og din inderste sjæls kerne kan skabe dit eget, unikke dream moodboard for 2024. Som en kreativ terapi proces guider Anne- Marie dig til at bruge billeder, tegninger, former, farver og ord til at udtrykke din inderste vision, ved at skabe dit helt eget personlige udtryk for, hvad der er vigtigt at prioritere for dig og din forretning i 2024.
Der vil være materialer til rådighed i form af papir, sakse, lim og magasiner – til at klippe og klistre med. Du er selvfølgelig meget velkommen til selv at medbringe personlige billeder eller andre ting, der har en særlig betydning for dig, og derfor bør indgå i dit visuelle DREAM MOODBOARD. 

Det kan du forvente
Du bliver inspireret til, hvordan du skaber et dream moodboard og får sat billeder og ord på dine visioner og drømme. Du bruger en stund på at mærke ind i dig selv, dine behov, ønsker, drømme og ambitioner for året. Og i takt med at du lader intuitionen guide dig igennem den kreative, visualiserings proces sker der det magiske, at dine tanker og drømme får ”form”, så de bliver konkrete og lettere at manifestere.

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Speak Up - Hal L

Brancher og markeder er under forandring. Kategorier og indtjeningskilder, der indtil nu har skabt sikker indtjening, forsvinder og erstattes af nye. Dine kunders verden har ændret sig med nye medier, nye måder at handle på og nye produkter. Alt dette skaber en ny adfærd, nye holdninger og nye behov, som gør nogle virksomheder irrelevante og åbner for nye forretningsmodeller og koncepter. Mange har behov for at genopfinde sig selv, men hvordan gør man det i en verden, som ikke er den samme i morgen som i dag? Ifølge Christie Nielsen fra Brandhouse, som står bag Danmarks største kundeanalyse, kræver et stærkt brand stærkt fokus – og fokus skaber værdi.

Christie Nielsen, research manager / head of consumer insights, Brandhouse

Taste - Hal E

Den populære drink Gin Hass har fundet sin vej til danskernes hjerter. Se med når vi udforsker dens unikke blanding af gin, friskpresset citronsaft og lemon sodavand og tager jer med på en rejse gennem dens historie. 

Der er mulighed for at smage på flere variationer, hvor vi har leget lidt med ingredienserne, for at vise hvordan man kan tilpasse den til forskellige smagspræferencer. 

Få tips og tricks til hvordan du laver den perfekte Gin Hass derhjemme.

V/Mixology

Speak Up - Hal L

Du er allerede i gang med at undersøge diverse AI-værktøjer, og du har derfor sikkert også opdaget, at mulighederne er uendelige, og at (op)læringskurven er stejl. Kom og hør, hvordan du tager den enkleste vej til at få gavn af de fremragende AI-værktøjer, der kan klare de mindre spændende marketingopgaver, så du kan koncentrere dig om dem, du er mest motiveret for at løse. Oplægget handler om AI-værktøjer, der kan hjælpe dig med indhold til e-mail, website og sociale medier, samt hvad der fremover bliver den vigtigste tendens på sociale medier. 

Anita Dalsgaard, specialist og rådgiver i digital strategi og markedsføring

Eckmann Studio - Hal H

Oplev Eckmann Studio's inspirerende og spirituelle  foredrag, hvor der deles ud af livskloge råd og vejledninger i ord og billeder præsenteret af Anette Eckmann's mangeårige kollega, Pernille Folcarelli. Via indsigt og med en ny og frisk balance i sindet, kroppen og sjælen, får du overskud og inspiration til at se lyst på fremtidens udfordringer i detailhandelen. Det handler om empati og omsorg for kunderne, relations marketing er kodeordet. 

Det kan du opleve:
At få fornyet viden om aktueller trends, stikord og ideer til spirituelle produkter og styling. Pernille Folcarelli serverer også en lille bid Soul Food (surprise) og sætter fokus på tidsåndens udfordringer. 

* Maks 50 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Trendzonen - Hal D

Kom og hør om tankerne bag trendzonen New Era – a life balance

keyboard_arrow_up