Se programmet for tirsdag

Få besked om nye aktiviteter

Program Tirsdag

Kig forbi Greenhouse og få et spirende minde med hjem. 

Du kan hele dagen gå ned og få jord under neglene, plante dit eget lille skud i en fin lerkrukke - som du kan tage med dig hjem og se spire.

Vi glæder os til at byde foråret velkommen, i det skønneste flor sammen med dig.

Speak Up | 10.00 – 10.30 | Køb rigtigt ind til den kommende sæsonen spring/summer 23

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb. 

Mette Lykkegaard From, trendredaktør hos pej gruppen

Greenhouse | 10.30-11.00 | Demonstration med Alberte Hammer - Naturlige udtryk

Glæd dig til en demonstration hvor ord som ’grøn’ står øverst, og hvor fokusset er lagt på naturen og dets udtryk. Kom med når inde-livet tages ud i naturen - og på terrassen. Der laves kreationer i alle størrelser – her er det kun fantasien der sætter grænser. Herudover vil der blive anvendt spændende former og finurlige udtryk. 

”Jeg arbejder bedst når fantasien får frit spil. Det handler om at se muligheder frem for begrænsninger, samt at løse opgaven med de materialer man har ved hånden. Jeg fokuserer altid på at udføre mit arbejde bedst muligt, og elsker når jeg kan få lov til at inspirere folk omkring mig. I min demo er det muligt at pille de enkelte kreationer lidt fra hinanden og derved tage lige dén ide med hjem man aller bedst kan lide – og måske bygge videre på det med sin egen fantasi”. 

Speak Up | 11.00 – 11.30 | Blomster- & plantetrends 2023

Trendeksperter og plantefolk har slået kræfterne sammen og står bag en årlig trendrapport med fokus på alt det grønne. Deltag i dette foredrag og få et overblik over de fire største trends i 2022 inden for blomster, planter, krukker, vaser, dekorationer, buketter mv. samt et sneak peek på julens trendtema.

Mette Lykkegaard From, trendredaktør hos pej gruppen

Se mere om udstillingsområdet Circurlar Formland Days her

Kunst Pause | 11.00–11.15 | Kunsten at indrette med kunst

Workshop med Katrine Martensen-Larsen

Der er ikke flere ledige pladser, kom på venteliste her
Maks 12 deltagere

Indretningskonsulent og forfatter til Living with Art - From Creator to Collector.

*De 12 tilmeldte deltagere, får et eksemplar af Katrine Martensen-Larsens bog,  "At leve med kunst" GRATIS (værdi kr. 499,00 ) med hjem.

Kom og hør Katrine forklare om hvordan du indretter med kunst i din forretning og i dit hjem.

Den efterfølgende workshop dig mulighed for at bygge dit eget lille collage kunstværk med vejledning af collage kunstneren Sophie Klerk. Der vil være materialer til rådighed under workshoppen.

Om Katrine Martensen-Larsen, Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt Katrine Martensen-Larsen, KML Design, tilbyder styling- og udsmykningsydelser, og at levere skriftligt materiale til både magasiner og erhvervskunder, – indenfor design-, livsstils- og indretningsområdet.

Katrine hjælper både erhvervs- og privatkunder med at vælge de rigtige vægfarver eller materialer til indretning af butikker eller private hjem. Det at skabe en æstetisk og harmonisk hjemlig atmosfære, eller hvis kunden finder det umuligt at placere sine eksisterende møbler på den rigtige måde, så kan Katrine hjælpe dig på vej.

Katrine Martensen-Larsen har arbejdet som stylist i mange år og leveret til de store danske interiørmagasiner. I flere sæsoner kunne du følge hendes daglige arbejde i Skattejægerne på DR1. I 2018 udgav hun interiørbogen MOODS på Strandberg Publishing og i 2019 blev bogen oversat til engelsk og udgivet verden over under titlen NORDIC MOODS, af det belgiske forlag Lannoo. NORDIC MOODS er nu på sin otte udgave og blev tidligere i år også udgivet på kinesisk. I august 2020 udgav hun juleindretningsbogen SÆSONEN sammen med fotograf Mikkel Adsbøl. Denne titel er kun tilgængelig i Skandinavien og Tyskland. En identisk version af bogen, med titlen JULESÆSONEN, er tilgængelig i hele resten af verden via ACC Art Books.

I oktober 2021 udgav Mikkel og Katrine deres nyeste bog AT LEVE MED KUNST – FRA SKABER TIL SAMLER – en kunst- og interiørbog, hvor de  følger kunsten fra skaber til samler. AT LEVE MED KUNST tager dig med på private besøg hos ti danske samtidskunstnere, hvor vi får lov at se ind bag kulisserne og derigennem får indblik i den kreative proces. Du kan se både igangværende og afsluttede arbejder, de anvendte materialer, værktøjer og tankeprocesser.

Gennem samtaler med kunstnerne er læseren med i kunstnernes egne historier om, hvorfor de blev kunstnere, og hvordan de er nået dertil, hvor de er i dag. Hvad driver dem? Hvad inspirerer dem? Efter hvert kunstnerportræt bydes  bogen velkommen indenfor i ægte kunstsamleres individuelle hjem. Nogle er levende og farverige. Andre er monokrome og mere afdæmpede. Nogle er meget feminine, mens andre udstråler maskulinitet. Fællesnævneren er, at de bugner af kunst, og at alt er gennemtænkt. Bogen spørger, hvad kunst betyder for dem og viser, hvordan de retter sig efter værkerne. Bogen inviterer en række personer med kunstnerisk knowhow til at bidrage til bogen og give udtryk for deres syn på den indbyrdes afhængighed mellem skaber og samler, og hvordan vi lever med kunst i Skandinavien.

Kunstnere du kan møde i bogen: John Kørner, Evren Tekinoktay, Josefine Winding, Sophie Klerk, Jacob Egeberg, Sara Martinsen, Cathrine Raben Davidsen, Mie Olise Kjærgaard, Ask Emil Skovgaard og Naja Utzon.

Katrine er er en ivrig instagrammer – på hendes profil #katrinemartensenlarsen, kan du følge snaps fra hendes daglige arbejde og se opslag med det er inspirerer hende.

På Pinterest (Katrine Martensen-Larsen) deler hun sine arbejdsforberedelser og på hendes blog deler hun hendes redaktionelle og kommercielle arbejde.

Kunst Pause | 11.15–12.00 | Kunsten at udforme en collage

Workshop med collagekunstner Sophie Klerk

Der er ikke flere ledige pladser, kom på venteliste her
Maks 12 deltagere

Der vil være gratis materialer til collage workshoppen og du får dit værk med hjem.

Lær at skabe et kunstværk med collage teknik. Du arbejder med at danne "et billede", af forskelligt materiale, under kyndig vejledning af  kunstneren Sophie Klerk.

Vil du høre mere om tankerne bag trendzonen og vores arbejde med at skabe området. Kig forbi til en tur gennem universet Colors - a living network.

Et samarbejde med en influencer er både nemmere og mere krævende, end du tror. Og der er masser af læring at hente i de eksisterende samarbejder.
Deltagerne til dette indlæg får indblik i, hvad en ambassadøraftale indeholder, samt hvad man kan forvente at få ud af et samarbejde.

Andre emner er:

  • Hvordan finder du den perfekte ambassadør til dit brand?
  • Hvornår er man et godt match med sin ambassadør?
  • Kan man altid måle, hvad man får ud af et ambassadørsamarbejde?
  • Hvad er den gode opstart på et ambassadørsamarbejde?
  • Dårlige eksempler og gode eksempler på samarbejder?

Szhirley, influencer, sangerinde, skuespiller
Mads Møller, CEO hos Dropps By Szhirley

Workshop med Trine Runge Jessen fra broderist.

Kast dig ud i det sammen med Trine, som vil dele sin glæde ved det anderledes broderi med jer.

Vi håber du har lyst til at komme og sy skævt sammen med Trine og udfordrer broderiet.

Smagsprøver fra Purebites (E4110), som du kan komme og nyde.

Purebites er en lille slik revolution med gode og naturlige ingredienser, som bid for bid vil vinde over usundt slik.

Har du brug for en 15 pause?

Kreativ Mental Pause med Blomster binderi og smukke Colour Storage fra HAY

Få inspiration til dekorationer og blomsterbindinger, i årstidens farver og udvalg.

Bloom K laver flotte binderier og dekorationer, i udvalgte produkter fra HAY. Kig forbi, få inspiration og bliv guidet i sæsonens tendenser.

Du kan blandt andet se frem til flotte kranse med udgangspunkt i sæsonens trends, farverige blomsterbindinger i tråd med den farverige sæson vi går imøde.

Byd foråret velkommen i samarbejde med Bloom K & HAY – inspirationen kan du putte direkte i lommen og tage med hjem!

Produkter fra workshoppen kan erhverves til fordelagtige priser.  

Workshoppen kan opleves på stand 5250 i Hal F kl. 14 & 15, alle dage.

Kunst Pause | 14.00–15.00 | Kunsten at trykke med monotypi

Workshop med Pernille Folcarelli

Der er ikke flere ledige pladser, kom på venteliste her
Maks 12 deltagere

Kom og lav dine egne unikke plantetryk sammen med designer og plantekunstner Pernille Folcarelli. Hold en kreativ kunstpause, hvor du fordyber dig i botanikkens og farvernes forunderlige verden. På denne workshop lærer du at lave aftryk af planter og andre elementer. Pernille har alle materialer og instrukser med.

*De 12 tilmeldte, får sit helt eget unikke grafiske tryk med hjem, lige til at hænge på væggen. Mini kursus og tryk er gratis (værdi kr. 400,00)

Monotypi er en simpel grafisk trykteknik, der kun benyttes til et enkelt tryk. (Navnet monotypi kommer fra latin og betyder enkelttryk).

En trykplade påføres farve og derefter planter eller andre flade elementer, der herefter med et pres overføres til papir. Alle monotypierne bliver forskellige og hvert af dem unikt.

Om Pernille Folcarelli 

Pernille Folcarelli er uddannet tekstildesigner, på Danmarks Designskole, og hun skaber kunsttryk, vægdekorationer og interiørprodukter, med planter hun samler i naturen, der danner et roligt, harmonisk og sanseligt udtryk i den moderne boligindretning.

Inspirationen kommer fra natur og botanik i de lokale omgivelser, hvor Pernille samler sine planter til tryk. Disse er udvalgt på grundlag af form, bladstruktur, karakteristik eller deres symbolik. I hendes værksted bliver de friske planter brugt til at lave aftryk på papir gennem en hånddrevet grafisk presse. Udvalgte håndlavede print er udviklet til samlinger af plakater, postkort, tekstil vægdekorationer, tapeter, gardiner, puder, bakker og servietter. Alle produkter fremstilles i tæt samarbejde med skandinaviske leverandører

Speak Up | 15.00 – 15.30 | Trends, tidsånd og forbrugeradfærd 2023+

Hvad enten vi designer, producerer eller forbruger, så handler vi bevidst eller ubevidst udfra nogle overordnede værdier. At kunne definere og formulere disse værdier bliver endnu vigtigere i fremtiden. 

I en tid med krise og usikkerhed bliver det helt afgørende at kunne argumentere for vores valg og handlinger udfra positiv ladet værdier. Glæd dig til dette nye foredrag fra livsstils- og designekspert Mads Arlien-Søborg der tager trends, tidsånd og forbrugeradfærd under kyndig analyse. 

Mads Arlien-Søborg, trendforsker og foredragsholder

Har du brug for en 15 pause?

Kreativ Mental Pause med Blomster binderi og smukke Colour Storage fra HAY

Få inspiration til dekorationer og blomsterbindinger, i årstidens farver og udvalg.

Bloom K laver flotte binderier og dekorationer, i udvalgte produkter fra HAY. Kig forbi, få inspiration og bliv guidet i sæsonens tendenser.

Du kan blandt andet se frem til flotte kranse med udgangspunkt i sæsonens trends, farverige blomsterbindinger i tråd med den farverige sæson vi går imøde.

Byd foråret velkommen i samarbejde med Bloom K & HAY – inspirationen kan du putte direkte i lommen og tage med hjem!

Produkter fra workshoppen kan erhverves til fordelagtige priser.  

Workshoppen kan opleves på stand 5250 i Hal F kl. 14 & 15, alle dage.

keyboard_arrow_up