Se programmet for søndag 

Denne messe er afholdt. Programmet for Formland Autum annonceres ila. foråret.

Speak Up - Hal L

ChatGPT og generativ AI er nøglen til at skabe værdi for din virksomhed. Disse avancerede teknologier muliggør produktion af indhold i høj kvalitet og i store mængder – hurtigt og effektivt. Jarle Fink Kondrup fra Innovation Lab tilbyder et kompetenceboost og praktisk erfaring med ChatGPT og lignende AI-værktøjer. Foredraget giver indsigt i, hvordan generativ AI, som ChatGPT, kan øge produktiviteten i virksomheder og personligt, og udforsker teknologiens anvendelse i forskellige kontekster.

Jarle Fink Kondrup, Senior Lab Agent, Innovation Lab

Eckmann Studio - Hal H

Lær at lytte til din indre stemme, deltag i et gratis selvkærligt retreat med næring for krop og sjæl. Kom og oplev hvordan det kan berige dit liv på en måde, du måske aldrig havde forestillet dig. Sjælens velvære er ikke bare en luksus, det er en nødvendighed for et harmonisk og balanceret liv. Når du er i balance kan du dele kærligheden til din familie og venner men også til dine omsorgskrævende kunder i butikken.

Du kan forvente at Lars Boye, clairvoyant, rådgiver og intuitiv coach, deler sin ekspertise i at styrke forbindelsen til sjælen. Vi behøver alle være positive, at bruge intuition, gode energier og vores sprog for det at møde mennesket fx kunderne i butikken.

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Danske Dekoratører - Hal J2

Vi starter med at dykke ned i detaljerne og definer dine mål og målgruppe sammen. Jeg vil guide dig gennem processen med at lave en visuel strategi, der ikke kun styrker dit brand, men også passer til din unikke fortælling. Og ja, vi vil også tackle den udfordrende opgave med at arbejde inden for budgetrammer, fordi vi alle ved, at magien skal være budgetvenlig. 

Maks. 17 deltagere.

Book workshop

Taste - Hal E

Iskaffe har forvandlet sig til en dansk favorit, og nu har du chancen for at mestre kunsten at lave din egen forfriskende iskaffe.

I denne workshop, ledet af Caroline Lie Korsgaard fra Lie Gourmet, vil du lære, hvordan du skaber den perfekte iskaffe og udforske spændende muligheder for at tilføje dine egne unikke twist til denne kølige kaffedrik.

Grib chancen for at opgradere din iskaffeoplevelse og deltag i denne inspirerende workshop.

Speak Up - Hal L

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb. 

Mette Lykkegaard From, trendredaktør, pej gruppen

Trendzonen - Hal D

Kom og hør om tankerne bag trendzonen New Era – a life balance

Interior - Hal F

Kom med, når Camilla fra Humdakin giver en introduktion til den grundlæggende filosofi: at holde rent. Afholdes på stand F5112.

Hos Humdakin tror vi på, at det giver overskud og mindre kaos i hverdagen, hvis vi holder rent fremfor at gøre rent. Det indebærer små opgaver hver dag, og det kan måske lyde udoverskueligt. Det vil vi med denne workshop afkræfte, når Camilla giver sine tips og tricks til hvordan du nemt kan holde dit hjem rent og velduftende, og dermed give mere overskud i hverdagen og tid i weekenden.

Trendzonen - Hal D

Et unikt samarbejde mellem Re-traad og Frau [F5300]. Sæt dit personlige præg med et broderi, på en tidløs og smuk style fra Frau i 100 % økologisk bomuld. Nyd processen i det uperfekte arbejde med nål og tråd.

Smag også Good Sodas [E4402] fermenterede, økologiske og feel-good sodavand.

Eckmann Studio - Hal H

Kom helt ned i gear, med en healende pause og mærk hvor bløde og velplejede dine hænder vil føles efter en stille, rolig og meditativ avocadokur. Prøv de lækre ALTUM® produkter og giv dine hænder et tiltrængt fugtighedsboost. 

Med Wicky H. Andersen, sælger og ALTUM-ambassadør hos Ib Laursen

Det kan du forvente:
En afslappende pause midt i messetravlheden, en pause, der giver ro i sindet og bløde, lækre hænder. Du får en goodie bag med hjem, fyldt med lækre produkter.

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Speak Up - Hal L

Trendeksperter og plantefolk har slået kræfterne sammen og står bag en årlig trendrapport med fokus på alt det grønne. Deltag i dette foredrag og få et overblik over de fire største trends i 2024 inden for blomster, planter, krukker, vaser, dekorationer, buketter mv. samt et sneak peek på julens trendtema.

Mette Lykkegaard From, trendredaktør, pej gruppen

Danske Dekoratører - Hal J2

Jeg vil hjælpe dig med at udforsk den kreative proces bag magiske stylingområder, der ikke blot fanger øjet, men også berører sjælen. Med hands-on øvelser, kreative koncepter vil vi guide dig gennem kunsten at skabe overbevisende waow oplevelser og dele vigtigheden af storytelling i et godt design. 

Maks. 17 deltagere

Book workshop

Speak Up - Hal L

Få essentiel indsigt i fremtidens forbrug med trendforsker Louise Byg Kongsholm. Dette foredrag integrerer flere perspektiver for at klæde dig på med nøgletrends, og foredraget afdækker forbrugeradfærd, motivation og købelyst, så du forstår, hvad der driver forbrugeren. Du bliver guidet gennem forandringernes kaos og lærer, hvordan disse indsigter kan omsættes til både strategiske og taktiske fordele. 

Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen

Taste - Hal E

Velkommen til vores præsentation og smagning: "3 typer af Spritz / Årets Sommerspritz".

Vi udforsker den fantastiske verden af Spritz cocktails. En verden som har fanget forbrugerens opmærksomhed. For danskerne er sommeren blevet kendt som Spritz-sæson, og denne sommer er ingen undtagelse.

Vi går i dybden med tre af de mest trendy og populære Spritz-variationer, som har formået at skabe en særlig røre i drinksscenen i år, og kigger ind i de unikke ingredienser, de individuelle smagsprofiler, og hvordan du kan genskabe dem derhjemme for at tilføje lidt ekstra gnist til dine sommerfester.

Greenhouse - Hal K

Kom forbi Greenhouse og deltag i dagens Walk & Talk med Alberte Hammer, hvor du kan lære mere om tankerne bag konceptet og de spændende SS24 plantetrends.

Eckmann Studio - Hal H

Kom og mød Mette Marie Kjær, der vil dele sine erfaringer omkring fællesskaber og hvordan det har været en af kerneværdierne i hendes firma. Mette Marie vil i ord og billeder dele hendes fascination af te og hun tilbereder te til deltagerne, i form af en ceremoni,  som vi skal nyde sammen.

Sing Tehus har siden starten i 2006, været inspireret af den asiatiske te-kultur, hvor sundhed, høj kvalitet og fællesskab såsom te ceremonier, er nogle af de vigtigste elementer i te kulturen. Den japanske te kultur ophøjer nydelsen af en kop te, hvor æstetik og mental balance er et par af kerneværdierne, som Mette Marie har benyttet sig af, i opbygningen af et brand og en virksomhed med flere distributionskanaler.

”Sing Tehus er leverandør til restauranter som Geranium og NOMA, men kunderne fra gaden, der besøger Sing Tehus for første gang, får mindst lige så stor opmærksomhed”. 

Det kan du forvente
Når du deltager i te-ceremonien, vil du dels smage de teer, som munkene i de Japanske zen-buddhistiske templer har drukket i flere hundrede år. Teen bliver brugt som en stimulans inden meditation, da munkene mener at teen virker opkvikkende på koncentrationsevnen. 
Du vil også få en general introduktion til te, smage forskellige teer og få en bedre forståelse af de helsefremmende egenskaber.
Mette vil skabe et rum, hvor du oplever hvordan en simpel invitation som at nyde en kop te, kan være en meget omsorgsfuld samt inspirerende oplevelse.

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Trendzonen - Hal D

Kom og hør om tankerne bag trendzonen New Era – a life balance

Speak Up - Hal L

During harsh times marked by recession, inflation, war and overall challenges, we need retail experiences that bring smiles. Rather than focusing on AI, we will explore retail trends for 2024 that make shopping more enjoyable. Consider how Louis Vuitton collaborates with Lego to add a playful twist to handbags. Or take the concept of 'wackaging' – fun packaging designed to delight. Let's make shopping fun again.

Stefan Nilsson, trendforsker og foredragsholder

Eckmann Studio - Hal H

Oplev Eckmann Studio's inspirerende og spirituelle  foredrag, hvor der deles ud af livskloge råd og vejledninger i ord og billeder præsenteret af Anette Eckmann's mangeårige kollega, Pernille Folcarelli. Via indsigt og med en ny og frisk balance i sindet, kroppen og sjælen, får du overskud og inspiration til at se lyst på fremtidens udfordringer i detailhandelen. Det handler om empati og omsorg for kunderne, relations marketing er kodeordet. 

Det kan du opleve:
At få fornyet viden om aktueller trends, stikord og ideer til spirituelle produkter og styling. Pernille Folcarelli serverer også en lille bid Soul Food (surprise) og sætter fokus på tidsåndens udfordringer. 

* Maks 50 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

keyboard_arrow_up