Se programmet for søndag 

Få besked om nye aktiviteter

Program Søndag

Speak Up | 10.00 – 10.30 | Køb rigtigt ind til den kommende sæsonen spring/summer 23

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb. 

Mette Lykkegaard From, trendredaktør hos pej gruppen

Speak Up | 11.00 – 11.30 | Er du klar til det, som tiden kræver?

Teknologisk evolution, kunstig intelligens og maskinlæring. Tiden er fyldt med forandringer, der kalder på, at vi forholder os til forholdet mellem menneske og maskine. Tænk bare på, hvilken anstrengelse det kan være at lade mobiltelefonen ligge. Det er her, kreativitet er nøglen. Maskiner og robotter vil langsomt, men sikkert overtage dele af de opgaver, vi mennesker løser i dag, men vi må bruge vores kreativitet til at gentænke vores samfund, få nye ideer og finde veje til menneskelig trivsel og planetens overlevelse.

I dette foredrag åbner Lene Tanggaard for kreativitetens boks og tager os med på opdagelse i den kreativitet, som fremtiden kalder på.

Lene Tanggaard, cand.psych., ph.d., professor og rektor for Designskolen Kolding

Speak Up | 13.00 – 13.30 | Megatrends du skal kende

Trends og forbrugeradfærd i en verdensomspændende krise er forvirrende og kompleks, men med de rigtige metoder og værktøjer er det muligt at afkode og forstå det.
Med et overblik over de mest effektive trendmodeller, de største drivere for trends og forviklingerne i forbrugerens dybeste behov er det muligt at forudsige fremtiden – både på kort og lang sigt.

Trendforsker Louise Byg Kongsholm vil invitere dig ind i trendens verden og forklare, hvordan du selv kan forudsige fremtiden.

Louise Byg Kongsholm, trendforsker og ejer af pej gruppen

Speak Up | 15.00 – 15.30 | Designpanelet

Få svar på dine spørgsmål, når designpanelet stiller tre trendeksperter til rådighed. Deltagere kan indsende spørgsmål på forhånd til info@formland.dk eller stille dem live. Emner som trends, design, forbrugeradfærd, detail, nethandel og krisehåndtering – eller blot refleksioner over vores daglige liv og vaner – kan bringes i spil.

Mads Arlien-Søborg, trendforsker og foredragsholder
Stefan Nilsson, trendforsker og foredragsholder
Louise Byg Kongsholm, trendforsker og foredragsholder

Ordstyrer: Flemming Andersen, projektleder MCH og Formland

keyboard_arrow_up