Kl. 11.00 – 11.30 | Walk and talk i et spirende univers keyboard_arrow_down
Kom på walk and talk med Alberte Hammer i et blomstrende univers. Alberte har designet sæsonens Greenhouse, ud fra GASA GROUP's lifestyle segmenter, The Caregiver, The Melancholy, The Silent og The Fascinated. Hør om hendes tanker bag, processen og visuelle lækkerier.
Kom på en sanselig rundtur i et inspirernede univers - og fordyb dig i tendenserne for de kommende sæsoner, mens Alberte guider dig på rejsen.
Alberte Hammer, Florist
Kl. 11.30 – 12.00 | Trendtalk - The Element of Living keyboard_arrow_down
Kom helt tæt på tankerne bag sæsonens trendzone Grounded - The Element of Living.
Få indblik I tilblivelsen og bliv inspireret når Studie Flyhelsted fortæller.
Kl. 14.00 – 15.00 | Circular Formland Days - Guidet tur i udstillingen keyboard_arrow_down
I forbindelse med den kuraterede udstilling, der sætter fokus på cirkulære livsstilsprodukter, afvikles dagligt guidede ture rundt til alle deltagerne.
Kom med og bliv inspireret af de udstillende brands, når de fortæller om deres cirkulære arbejde.
10.00 – 11.00 | Kærlighed til kager - du bager igen og igen keyboard_arrow_down
Workshop med madskribent og kogebogsforfatter Marie Holm
Log ind og find tilmelding under fanen 'tilkøb'.
Er der ikke flere ledige pladser, kan du komme på venteliste her
Maks 12 deltagere.
Fransk citrontærte med marengs
Lær at sprøjte den perfekte uperfekte marengs på en fransk citrontærte
I salonen fortæller kogebogsforfatter Marie Holm om sit venskab med Master Fatman og hans radiofoniske ægteskabstilbud, efter at hun havde serveret citrontærte med marengs for ham. Her lærer du at pipe marengs, så det bliver smukt på en uperfekt måde. Til sidst ”smovser” der i citrontærte – måske serverer Marie flødeskum til, meget ufranskt, men meget, meget lækkert.
Du får Marie Holms nyeste bog:
KAGER du bager igen, med hjem, helt gratis
På en workshop i salonen lærer du sprøjteteknik med marengs på en fransk citrontærte. Den franske citrontærte har det hele! Sprød mørdejsbund, syrligsød citroncreme og lækker marengs på toppen. Men det er svært at sprøjte marengs smukt, når man ikke er en fransk konditor. Eller er det?
Du lærer hemmelige tips og tricks til marengspiskning samt hvordan, du sprøjter den flot ud. Alt imens Marie Holm fortæller om sin kærlighed til det franske køkken, til kager, der virker hver gang og til søde, savnede Master Fatman.
Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til fødselsdagen eller som dessert.
Marie Holms kager er netop sådan nogle – kager, man bager igen og igen. I hendes nye bog præsenterer hun 45 nye og gamle yndlingskager til alle anledninger og i alle sværhedsgrader. Lige fra citronkagen, der nærmest er dessertcreme og soufflékage i ét, over det supernemme bananabread med brunet smør og valnødder, til den smukke franske citrontærte, der forførte Master Fatman til et ægteskabstilbud.
Marie Holm er madskribent, madmodeekspert og kogebogsforfatter til 6 bøger. Heraf to bøger om budding samt bogen hun udgav sammen med Morten / Master Fatman Lindberg ”Croque monsieur – bordets franske glæder og andre kostmæssige unødvendigheder” De to lavede søndagsradio sammen på Radio24syv.
Marie Holm skriver om mad, kager og kaffe i magasiner, aviser og for fødevarevirksomheder og holder derudover foredrag og buddingsmagninger. Hun har desuden været dommer i tv-programmet Sukkerchock.
13.00 – 14.00 | Kærlighed til DIY & Vintagepynt i crepepapir keyboard_arrow_down
Workshop med boligstylist Eva-Marie Wilken
Log ind og find tilmelding under fanen 'tilkøb'.
Er der ikke flere ledige pladser, kan du komme på venteliste her
Maks 12 deltagere
Vintage inspireret julepynt i crepepapir. Lær at forme en topstjerne og svampe til juletræet.
På workshoppen lærer Eva-Marie Wilken, Bolig Stylist og selvstændig uddannet fra Hellerup Håndarbejdsseminarium, dig at forme de skønneste crepestjerner og svampe til juletræet i efteråret og vinterens jordfarver. Eva viser, hvordan hun arbejder med en grundteknik, som du skal lære - og i løbet af den time som workshoppen varer, når du at kreere en topstjerne og en svamp.
Eva-Marie er uddannet håndarbejdslærer og har i mange år arbejdet som boligstylist og som brevkasseredaktør i Boligmagasinet med DIY’s som speciale. Eva har derudover leveret boligreportager og artikler om håndarbejde og papirpynt til ugeblade og livsstilsmagasiner i ind- og udland. Eva er særligt optaget af vintage, genbrug og papirpynt og har i mange år holdt workshops med papir i vintagestil.
”Jeg indfarver ofte selv papiret med alt lige fra kaffe til akvarelfarver, og jeg synes, at det er sjovest, når pynt får et touch af det fragmenterede og hengemte”.
15.00 – 16.00 | Kærlighed til kager - du bager igen og igen keyboard_arrow_down
Workshop med madskribent og kogebogsforfatter Marie Holm
Log ind og find tilmelding under fanen 'tilkøb'.
Er der ikke flere ledige pladser, kan du komme på venteliste her
Maks 12 deltagere.
Fransk citrontærte med marengs
Lær at sprøjte den perfekte uperfekte marengs på en fransk citrontærte
På salonen fortæller kogebogsforfatter Marie Holm om sit venskab med Master Fatman og hans radiofoniske ægteskabstilbud, efter at hun havde serveret citrontærte med marengs for ham Og du lærer at pipe marengs, så det bliver smukt på en uperfekt måde. Til sidst ”smovser” i citrontærte – måske serverer Marie flødeskum til, meget ufransk men meget meget lækkert.
Du får Marie Holms nyeste bog:
KAGER du bager igen, med hjem, helt gratis.
På salonen lærer du sprøjteteknik med marengs på en fransk citrontærte. Den franske citrontærte har det hele! Sprød mørdejsbund, syrligsød citroncreme og lækker marengs på toppen. Men det er svært at sprøjtemarengs smukt op, når man ikke er en fransk konditor. Eller er det?
Du lærer hemmelige tips og tricks til marengspiskning samt hvordan du sprøjter den flot ud. Alt imens Marie Holm fortæller om sin kærlighed til det franske køkken, til kager, der virker hver gang og til søde, savnede Master Fatman.
Hvem elsker ikke de kager, som virker hver gang? Dem, man kan ty til år efter år, fordi de altid vækker lykke og lækkersult til eftermiddagskaffen, på morgenbordet, til fødselsdagen eller som dessert.
Marie Holms kager er netop sådan nogle – kager, man bager igen og igen. I hendes nye bog præsenterer hun 45 nye og gamle yndlingskager til alle anledninger og i alle sværhedsgrader. Lige fra citronkagen, der nærmest er dessertcreme og soufflékage i ét, over det supernemme bananabread med brunet smør og valnødder, til den smukke franske citrontærte, der engang resulterede i, at hun fik et ægteskabstilbud fra Master Fatman.
Marie Holm er madskribent, madmodeekspert og kogebogsforfatter til 6 bøger. Heraf to bøger om budding samt bogen hun udgav sammen med Morten / Master Fatman Lindberg ”Croque monsieur – bordets franske glæder og andre kostmæssige unødvendigheder” De to lavede søndagsradio sammen på Radio24syv.
Marie Holm skriver om mad, kager og kaffe i magasiner, aviser og for fødevarevirksomheder og holder derudover foredrag og buddingsmagninger. Hun har desuden været dommer i tv-programmet Sukkerchock.
Kl. 12.30 - 13.00 | Home bar – Din professionelle hjemmebar keyboard_arrow_down
Bliv guidet igennem hvordan man kan transformere sit eget køkken eller stue til en bar af høj kvalitet.
Lær om de forskellige typer af barudstyr, fra shakers til cocktailglas, og bliv klogere på funktionalitet, kvalitet og hvordan det rette barudstyr kan
forbedre cocktailoplevelsen derhjemme.
Dertil præsenteres nogle af de nyeste trends inden for hjemmebars samt forskellige tips og tricks til, hvordan man opnår den ægte,
professionelle baroplevelse hjemme hos en selv.
V/Scandic Bar
Kl. 13:30 - 14:00 | Alcohol Free Adult Beverages keyboard_arrow_down
The popularity of non-alcoholic drinks is highly increasing so in today's presentation, we will delve into how to create an appealing
and sellable range of non-alcoholic beverages.
Join us when We'll explore the various ingredients and techniques used to bring depth and complexity to the flavor profiles,
making these beverages equally exciting as their alcoholic counterparts.
Get tips and tricks, inspiring recipes and a great experience.
V/Bite Drink & Mixology
Kl. 14:30 - 15:00 | Up-cycling ingredients into new valuable products keyboard_arrow_down
Today, we're going to delve into how the process with up-cycling ingredients works, sharing our own experience at Bite Drink Aps.
We've successfully transformed what would typically be seen as by-products from beverage manufacturing into zero-waste ingredients
for the baking industry.
We'll explore the processes, the challenges, and the triumphs that have been part of our up-cycling journey. We will take you through
the innovative steps that were taken to identify potential uses for these by-products, the research and development that went into
creating the new products, and the response from both the industry and consumers.
V/Bite Drink & Mixology
Kl. 15.15 - 15.45 - DEMO med Teddi Vang og Michael Juul keyboard_arrow_down
Teddi Vang og Michael Juul
Kok og en KAM til at demonstrere pander/gryder.
Kl. 11.00 - 11.30 | Svaret på alle verdens kriser? Vær flink keyboard_arrow_down
Der er kriser, hvor vi end ser hen i dag. Og det kan føles som et hækkeløb på stylter at skulle klare sig igennem. Men vi skal nok klare den. Og vi gør det mange længder sjovere, hvis gi’r ved dørene undervejs. I en verden, der snurrer hurtigere og hurtigere, lyder det at være flink måske ikke som en superheltekraft. Men det er det.
Om Lars AP
Lars AP er manden bag bogen og bevægelsen Fucking Flink, der over de seneste 12 år har haft et blåøjet mål om mobilisere os danskere – et af verdens lykkeligste flok – til også at blive verdens flinkeste. Med sit team har Lars hjulpet virksomheder, kommuner og organisationer med at finde inspirerende (og sjove) måder at komme hinanden ved. Kom få tips til, hvordan vi sammen kan gøre FORMLAND til et festfyrværkeri af flinkhed.
Fotokredit: Jacob Boserup
Kl. 12.00 – 12.30 | Køb rigtigt ind til sæsonen – AW 23/24 keyboard_arrow_down
Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb.
Mette Lykkegaard From, trendredaktør, pej gruppen
Kl. 13.00 – 13.30 | Nordisk outdoor keyboard_arrow_down
Danskerne har for alvor taget outdoor trenden til sig. Da forbruget gik ned under finanskrisen, gik vores interesse for naturen bare op. Under corona pandemien hvor vi ikke kunne rejse, gik vi i stedet på opdagelse i vores egen natur. Nu hitter shelters, glamping og naturvandring som aldrig før. Markedet for outdoor er vokset eksplosivt over de seneste år, og noget der før var en niche for hardcore naturelskere, er i dag blevet en livsstil for rigtig mange danskere.
Mads Arlien-Søborg, livsstilsekspert og foredragsholder
Kl. 14.00 – 14.30 | Hyper Local keyboard_arrow_down
Sustainability is on everone's mind. After the pandemic we learned to buy things that are local. Local production, local design and local needs. We can now see how brands are taking it to another level - hyper local. Stefan Nilsson will talk about how retail is addressing this with fresh examples from London, Paris, Milan etc.
Stefan Nilsson, trendforsker og foredragsholder
Kl. 15.00 – 15.30 | Trend Update keyboard_arrow_down
En opdatering på de største forskydninger af trends og forbrug i en brydningstid, hvor ord som ‘permacrisis’ og ‘vibecession’ sætter dagsordenen. Med udgangspunkt i samlet forståelse af megatrends, samt den spritnye udgivelse ‘Retail Mega Mag 2’ gives en samlet forståelse af tidsånd, trends og forbrug frem mod 2025.
Louise Byg Kongsholm, trendforsker, pej gruppen
Kl. 14.00 – 14.45 | Talk - Succeshistorien bag Aarke keyboard_arrow_down
Mød Jonas Groth Co-CEO and Co-founder of Aarke