9.30 - 10.00 — AI i markedsføring — Videncenter for Digital Handel keyboard_arrow_down
Få en sparringspartner ud over det sædvanlige!
Videncenter for Digital Handel giver i dette oplæg opskriften på hvordan kan du med AI-værktøjer komme langt hurtigere ud over rampen med din markedsføring. Du får konkrete tips og tricks, men vi holder også øje med, hvor der kan være faldgruber.
10.00 - 11.00 | Nyd en Petit Dejeuner (Morgenmad) med Lie Gourmet keyboard_arrow_down
LIE GOURMET byder på en let fransk morgenmad hvor I kan smage på deres skønne franske ”confiture” (marmelader) og høre historien om hvordan de produceres i Provence. Marmeladerne smager af sol og sommer, og de franske frugter kan gøre enhver morgenmad til en ren succes. Bon appétit!
10:00 – 11:00 — Stylingområder – skab miljøer der begejstrer keyboard_arrow_down
Din virksomhed visuelle identitet skal være lige så gennemtænkt fysisk som din online tilstedeværelse. I workshoppen ”Stylingområder” afslører vi, hvordan du kan lave stylingområder, der kommunikerer direkte til hjertet. For hver detalje bidrager til en mindeværdig oplevelse eller følelse hos kunden, som vil blive husket. Med praktiske øvelser og feedback får du muligheden for at kunne arbejde direkte med dine egne projekter derhjemme.
Maks. 17 deltagere.
10.30 - 11.30 — Klippe-klistre julepynt og kreationer — Cecilie Elisabeth Rudolph, tekstildesigner* [Fuldt booket] keyboard_arrow_down
Kom med til Cecilie Rudolphs julestue og nyd den kreative julemagi udfolde sig i skabelsen af unikke julekreationer. Opleve de mange fine jule-ting designet af Cecilie og der er garanti for at du komme i et eventyrligt julehumør. Måske har du besøgt Cecilies ikoniske julemarked på Frederiksberg, som hun i øvrigt afholder igen i år. Hvis ikke du har set hendes fortolkning af julepynt, så skynd dig at melde dig til julestue-workshoppen, man ved aldrig hvad Cecilie har fundet på – det bliver magisk.
Cecilie serverer æblegløgg og fedtebrød med romglasur under workshoppen.
Cecilie Elisabeth Rudolph er et vaskeægte julemenneske og stor jule entusiast - alt peger da også i den retning: Efternavnet Rudolph og hendes opvækst på en juletræsplantage.
* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.
11.00 – 11.30 — Køb rigtigt ind til sæsonen – AW 24/25 — Mette Lykkegaard From, trendredaktør, pej gruppen keyboard_arrow_down
Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder både en beskrivelse af tidsånd, megatrends og fire trendtemaer med hver deres moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til indkøb, styling og kommunikation.
11.00 - 11.15 — Trendtalk med Studie Flyhelsted keyboard_arrow_down
kom og hør om tankerne bag trendzonen MAISON IKIGAI - a reason for being
11.30 - 12.30 — Workshop/ Kit Company x Klosterbryggerierne keyboard_arrow_down
Gør dig umage og lav dit eget til/fra kort. Sammen med Marie fra Kit Company [D 3158]. Bliver du guidet i at sætte dit personlige præg på din gaveindpakning, med et personligt stempel, som du får med hjem
Nyd smagen af økologisk, fyldige og smagfulde øl fra Klosterbryggerierne [E4358] med og uden alkohol. Øllene er produceret i Danmark
11.30 - 12.00 — Workshop — Blomsterkunst med 'Flower pounding' keyboard_arrow_down
GREENHOUSE – Nature to the people byder velkommen til at bruge smukke blomsterhoveder og blade til at skabe unik blomsterkunst.
Her vil du have muligheden for at dekorere dit helt eget blomstermotiv. ’Flower pounding’ som det hedder på engelsk, er en anderledes måde at forevige blomster på. Her bruger du en hammer til at overføre blomsternes farve til papir.
11.30 - 12.00 — Håndværkets tilbagekomst — Trendforsker Mads Arlien-Søborg, pej gruppen keyboard_arrow_down
Håndværk og kunsthåndværk har eksisteret i evigheder, men er nu mere populært end nogensinde. Håndlavede objekter bliver i stigende grad foretrukket af forbrugere, fordi de tilbyder kvaliteter, som masseproduktion ikke kan: autenticitet, det unikke og personalisering. Der er flere gode grunde til dette: Opmærksomhed på detaljer bliver stadig vigtigere, og skabelsen af et håndlavet objekt giver merværdi til slutresultatet. Lokalproduceret håndværk er ofte også et miljøvenligt valg. Livstilssekspert Mads Arlien-Søborg indfører dig i denne voksende trend, som influerer alle dele af processen - fra idé, produktion til køb.
11:30 – 12:30 — Farvepsykologi og den praktiske anvendelse keyboard_arrow_down
Er du klar til at dykke dybt ned i farvernes fascinerende verden og opdage, hvordan de kan forvandle dit brand og påvirke dine kundeinteraktioner? I 'Farvepsykologi'-workshoppen fordyber vi os i, hvordan nuancer og kontraster kan påvirke vores humør, vores købsbeslutninger, og selv vores loyalitet over for et brand. Vi deler med dig, hvordan du kan bruge denne videnskab til at fremkalde bestemte følelser og forbindelser med dit brand.
Maks. 17 deltagere
12.00 – 12.30 — Effektiviser din marketingindsats med AI — Anita Dalsgaard, strategisk digital rådgiver keyboard_arrow_down
Har du nogensinde følt dig overvældet af de mange AI-værktøjer til rådighed? Er du nysgerrig efter at finde ud af, hvordan du kan bruge disse værktøjer til at transformere din marketingafdeling uden at blive fanget i tekniske detaljer? Dette foredrag er til dig! Anita Dalsgaard, specialist inden for digital strategi og marketing, vil inspirere dig med de mest relevante og effektive AI-værktøjer til marketing. Du vil få overblik og indblik i, hvordan AI marketingværktøjer kan overtage de tidskrævende og mindre spændende marketingopgaver, så du kan fokusere på det, der virkelig tænder din kreative flamme. Uanset om det drejer sig om indhold til e-mails, websites eller sociale medier, vil Anita vise dig, hvordan du kan gøre AI til en værdifuld allieret og sidemakker i din marketingindsats.
12:00 - 13:00 — Tag del i eksklusive smagsoplevelser med premium mixers fra Fentimans & Conaxess keyboard_arrow_down
Gør dig klar til at forkæle dine sanser med luksuriøse gaveæsker, der passer til enhver smag. Hver gaveæske indeholder nøje udvalgte par af fire flasker Fentimans tonic, ginger beer eller lemonade samt eksklusive spiritusvarianter fra Hernö, Bornholm Spirits, Villa Cardea og Ron Colón.
I workshoppen vil vi gennemgå alle kombinationer, så du kan finde dine personlige favoritter. Vi har gjort det nemt for dig, så forkæl dig selv eller dine nærmeste med en unik gaveæske, der bringer enestående smagsoplevelser.
12.30 - 13.30 — Julefrokost spansk mesa — Værter Mette og Peter Christensen, Casa Jada [Få pladser tilbage] * keyboard_arrow_down
”Lad hyggen være fremtidens minde” er temaet når Casa Jada byder velkommen til spansk inspireret Mesa julefrokost. Du kommer til at sidde til bords med ægteparret Mette og Peter, der har ejet Casa Jada siden 2020. Parret elsker Spanien, varmen, farveglæden, kulturen og hyggen. De vil fortælle om deres historie og om den spanke keramik, samtidig med at julefrokosten nydes i hyggeligt samvær.
Du vil modtage en lille julegave fra Casa Jada til at tage med hjem.
Navnet på virksomheden er CASA = HJEM og JADA = JAcob og DAniel som er vores sønner. = Jacob og Daniels hjem. Hjertet i vores logo, symboliserer vores kærlighed, nærvær og liv.
* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.
13.00 – 13.30 — Tour de trends (ENG) — Stefan Nilsson, Trend Expert keyboard_arrow_down
In a time characterized by rapid changes and new trends, it is important to stay updated. With Stefan Nilsson at the forefront, you will receive a comprehensive tour of the latest trends in technology, society, and work life. Stefan, a recognized trend expert and speaker, will guide you through the most discussed topics and show how they affect our daily lives and future.
Stefan will uncover various perspectives on artificial intelligence, including how older individuals can engage with and benefit from this technology. He provides a critical assessment of how far we have actually come with diversity and shares his thoughts on what the future of work could look like, intertwined with the debate on "degrowth" and how a conscious downsizing of economic activity could shape our society in the future.
13:00 - 13:30 — Walk & Talk med Lifestyle & Design Cluster keyboard_arrow_down
Kom med rundt på den cirkulære udstilling, Think Circular.
Lifestyle & Design Cluster guider dig igennem området og fordi de forskellige udstillere, der deler deres cirkulære cases.
13:30 – 14:30 — Visuel strategiplanlægning – fortællende og dynamisk brand udtryk keyboard_arrow_down
På denne workshop vil jeg guide dig gennem processen med at lave en klar og velstruktureret visuel strategiplan. Du vil være i stand til at planlægge større produktlanceringer til sæsonbetonede kampagner så som Black Friday, jul og påske. Vi hjælper dig fra overordnet strategi til de mest detaljerede visuelle udsmykninger, alt imens vi sikrer, at din virksomheds visuelle identitet skinner igennem overalt og fortæller din unikke fortælling lige fra fysisk i butikken til online.
Maks. 17 deltagere
13:30 - 14:30 — Kunst Workshop; Flet med tekstiler — Yuzu Studio keyboard_arrow_down
Fra affald til kunst; skab dit eget FLETværk.
Kom og vær med til denne rolige og fordybende workshop, hvor vi skal flette et lille kunstværk ud af stivede tekstiler. Vi skal lege med farver, kombinationer og sammensætninger, og opleve værket komme til live.
Der er plads til 12 deltagere på denne workshop. Pladserne fyldes efter først-til-mølle-princippet - der er ingen forhåndtilmelding.
14.00 – 14.30 — Finders and preservers — Mads Arlien-Søborg, trendforsker og livsstilsekspert keyboard_arrow_down
Der er gået mode i fortiden. Gamle håndværk bliver genopfundet og udviklet. Vi dyrker det autentiske og unikke. Vi vil havde genbrug og ikke overforbrug. Vi søger ting med sjæl og identitet. Små fejl og imperfektioner som vi finder i håndværket og i naturen bliver fremhævet og hyldet. Bevarelse fremfor fornyelse. Med andre ord, vi dyrker tendensen ‘finders and preservers’.
Livsstilseksperten Mads guider dig igennem en af tidens mest markante tendenser der influerer og påvirker vores værdier, valg, holdninger og forbrug og som står i skarp kontrast til virtualiseringen af verden. Udover en overordnet introduktion får du også masser af tips til design, mode, gastronomi og destinationer, hvor tendensen er synlig.
14:00 - 15:00 — Cocktailkursus med Scandic Bar keyboard_arrow_down
Velkommen til vores cocktailkursus, hvor vi vil udforske nogle af denne sæsons mest forfriskende og trendy cocktails. Vi har håndplukket en række sprudlende drinks, der passer perfekt til varme sommerdage og lyse aftener – men også en hver anden fest. Fra klassiske favoritter med en moderne drejning til innovative nye kreationer, vil vi guide dig gennem hver cocktails unikke ingredienser og smagsoplevelser. Sammen vil vi dykke ned i de seneste trends inden for cocktailverdenen og dele vores egne personlige favoritter. Så lad os løfte glassene og skåle i disse skønne drinks, der er skabt til at sprede glæde og hygge til en hver fest. Velbekomme!
14.30 - 15.30 — Brodér din egen vintage juledug — Bente Halkjær, håndarbejdslærer, hortonom og stylist [Fuldt booket]* keyboard_arrow_down
I juletiden gør de feste lidt ekstra ud af bordækningen, og den flotteste dug bliver taget ud af skabet. På denne workshop skal du lære at brodere på den fineste juledug, i form af hvide vintage damaskduge, overlagner eller almindelige hvide lagner, som forvandles til personlige juleduge. Du får en broderinål i hånden og lærer at brodere de fineste julemotiver, med få enkle sting, og kommer i gang med en dug, som du vil kunne glæde dig til at tage frem år efter år.
Der er dug, nål og tråd til rådighed. Og du får selvfølgelig din personlige juledug med hjem.
Under workshoppen servere Bente julebag form af vaniljekranse, bagt efter hendes mormors opskrift. Og der er kaffe på kanden.
* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.
15.00 - 15.30 — Workshop — Lav din egen potte & plant stiklinger keyboard_arrow_down
GREENHOUSE – Nature to the people byder velkommen hver eftermiddag til plantehygge.
Her har du mulighed for at plante din egen stikling i lerpotter, og tage planten med hjem og nyde. Derved kan du selv være med til at skabe øget biodiversitet. Du vil også have mulighed for at prøve at folde små potter til stiklinger ud af avispapir.
15.00 – 15.30 — Crack the code – learn the NCS Colour language (ENG) — Kennet Vrågaard, Business Development Manager, NCS Colour AB keyboard_arrow_down
The human eye can see 10 million colors, and with NCS – the Natural Color System, you can assign an NCS notation to each one. Learn how to interpret the NCS code, which reveals how colors are constructed and how they relate to each other. Once you understand this, you can discuss colors like a professional and make conscious color decisions.
16.00 - 17.00 — Lær at lave duftende pomanders — Anette Eckmann, stylist og trendhunter Eckmann Studio [Få pladser tilbage]* keyboard_arrow_down
Under workshoppen serveres et glas af Anettes hjemmelavede appelsinlikør og hendes lækre kandiserede appelsinskaller med chokolade.
Du får naturligvis de færdige pomanders med hjem, i en fin æske.
Duften af pomanders i juletiden, er en fransk tradition Anette Eckmann holder meget af. Friske appelsiner/citrusfrugter, pierces med utallige velduftnelliker, tørres og fremlægges som dekoration i smukke kurve eller på unikke fade. Det at lave en orange pomander før jul har været en tradition for mig, siden jeg blev introduceret for metoden af Monsieur Lars Antiques @monsieur_lars_antiques, for mange mange år siden.
Orange Pomander er en krydret duftende appelsin, brugt som dekoration, og som en slags røgelse, i juletiden. Ordet "pomander" stammer fra det franske pomme d'ambre, der betyder "ravæble" - en henvisning til appelsinens runde form.
Det er et enkelt lille og afslappende projekt - et håndværk der samler alle omkring bordet. Den dejlige duft der udvikler sig, under arbejdet, skaber julestemning og fortryller hele huset i juletiden. Pomanders hænges op i bånd eller dekoreres på fade. De færdige pomanders konserveres i en krydderiblanding der er med til at bevare de fine appelsin pomanders i op til flere år, så de kan tages frem igen, jul efter jul og pynte op og dufte dejligt af nelliker og appelsin.
Når citrusfrugten er dekoreret med de hele nelliker placeres den færdige pomander i en skål med de konserverende krydderier, bestående af en blanding af stødte nelliker, kanel, ingefær og Irisrod pulver. Med en ske hældes krydderierne derpå hele appelsin kuglen. Børst det overskydende af med en malerpensel. Det dufter guddommeligt. Efter jul lægges de smukke pomander i en papirs pose eller fx i en konditoræske. Drys lidt krydderiblanding over og opbevar dem et tørst sted til næste jul. Citrusfrugterne vil "mumificere" - skrumpe og krympe ind og efterhånden, som frugterne tørrer ind, kommer nellikerne til at sidde tættere og tættere. Sæt derfor ikke nellikerne alt for tæt sammen. Opbevar de færdige pomanders i papæske eller pakket ind i papir til næste jul.
* Maks 50 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.
Se udstillerevents på Formland Autumn 2024
Få et overblik over de forskellige events og aktiviteter arrangeret at udstillere på deres stande under messens tre dage. Listen opdateres løbende op mod messen.