Se programmet for mandag

Denne messe er afholdt. Programmet for Formland Autum annonceres ila. foråret.

Speak Up - Hal L

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb.

Mette Lykkegaard From, trendredaktør, pej gruppen

Eckmann Studio - Hal H

Du inviteres til at sætte en lille time af, hvor vi i en stille stund sammen trækker vejret dybt og nærer forbindelsen til krop og sjæl via øvelser, inspiration og samhørighed. Vi vil naturligvis anvende nogle af de øvelser og ord, vi bruger med vores klienter og på vores retreat. Alt sammen for at lære at "nære sig selv".

Kom og lær at skabe et omsorgsfuldt rum fuld af empati til dig selv og dine medmennesker. Du vil gå herfra med en større ro og et lettere sind”. 

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Danske Dekoratører - Hal J2

Farver er sjælen i enhver dekoration, og jeg er her for at dele min personlige farve-magi med dig. Vi dykker ned i farvepsykologiens forunderlige verden og udforsker, hvordan farver kan påvirke folks købsbeslutninger.
Du vil få personlig rådgivning om farvesammensætning fra mig. 

Maks. 17 deltagere

Book workshop

Greenhouse - Hal K

Kom forbi Greenhouse og deltag i dagens Walk & Talk med Alberte Hammer, hvor du kan lære mere om tankerne bag konceptet og de spændende SS24 plantetrends.

Taste - Hal E

Iskaffe har forvandlet sig til en dansk favorit, og nu har du chancen for at mestre kunsten at lave din egen forfriskende iskaffe.

I denne workshop, ledet af Caroline Lie Korsgaard fra Lie Gourmet, vil du lære, hvordan du skaber den perfekte iskaffe og udforske spændende muligheder for at tilføje dine egne unikke twist til denne kølige kaffedrik.

Grib chancen for at opgradere din iskaffeoplevelse og deltag i denne inspirerende workshop.

Speak Up - Hal L

Du er allerede i gang med at undersøge diverse AI-værktøjer, og du har derfor sikkert også opdaget, at mulighederne er uendelige, og at (op)læringskurven er stejl. Kom og hør, hvordan du tager den enkleste vej til at få gavn af de fremragende AI-værktøjer, der kan klare de mindre spændende marketingopgaver, så du kan koncentrere dig om dem, du er mest motiveret for at løse. Oplægget handler om AI-værktøjer, der kan hjælpe dig med indhold til e-mail, website og sociale medier, samt hvad der fremover bliver den vigtigste tendens på sociale medier. 

Anita Dalsgaard, specialist og rådgiver i digital strategi og markedsføring

Trendzonen - Hal D

Kom og hør om tankerne bag trendzonen New Era – a life balance

Interior - Hal F

Forårsrengøring er højsæson hos Humdakin.

Kom med, når Camilla Schram, ejer af Humdakin, giver sine bedste tips til at tackle forårsrengøringen. Det behøver nemlig ikke at være noget, der tager alt energi og overskud. For med de rette værktøjer, skal det nok blive let som en leg.

Få også tips til, hvordan du fint dekorerer bagefter med sæsonens grønt.

Trendzonen - Hal D

Et unikt samarbejde mellem Re-traad og Frau [F5300]. Sæt dit personlige præg med et broderi, på en tidløs og smuk style fra Frau i 100 % økologisk bomuld. Nyd processen i det uperfekte arbejde med nål og tråd.

Smag på Hattesen's Lakridskonfekt [E4248] og historien om genopfindelsen af Lakridskonfekten - håndlavet efter gamle traditioner og i bedste kvalitet.

Eckmann Studio - Hal H

Kom helt ned i gear, med en healende pause og mærk hvor bløde og velplejede dine hænder vil føles efter en stille, rolig og meditativ avocadokur. Prøv de lækre ALTUM® produkter og giv dine hænder et tiltrængt fugtighedsboost. 

Med Wicky H. Andersen, sælger og ALTUM-ambassadør hos Ib Laursen

Det kan du forvente:
En afslappende pause midt i messetravlheden, en pause, der giver ro i sindet og bløde, lækre hænder. Du får en goodie bag med hjem, fyldt med lækre produkter.

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Speak Up - Hal L

Everyone is talking about sustainability. In this presentation, we will explore the latest and most exciting innovations. We will examine how restaurants are managing waste, designers are experimenting with new materials and much more. Imagine a kitchen counter made from the oyster shells you enjoyed last week. Or consider how the fashion brand Loewe is inviting you to play with food.

Stefan Nilsson, trendforsker og foredragsholder

Taste - Hal E

Drømmer du om fantastiske alternativer til velsmagende cocktails uden alkohol? Så følg med i denne workshop. 

Her kommer vi til at introducere dig til konceptet mocktails som er cocktails uden alkohol. 

Her kommer vi med fantastiske sammensætninger af cocktails uden alkohol. 

Prøv eksempelvis
Rhubarb Spritz – Shake It Rhubarb, Hyldeblomstsaft, Citronsaft, Dansk Vand. 
Poloma – Ish Mexican Agave, Limesaft, Sukkersirup, Fever-tree Sparkling Pink Grapefruit Dark N’stormy – Ish Carribian Spiced Sprit, Fever-tree Ginger Ale, Lime.

Danske Dekoratører - Hal J2

Caroline og jeg vil guide dig igennem hemmelighederne bag at skabe en sammenhængende visuel oplevelse både i din fysiske butik og online. Grafisk materiale, farvevalg og dekorationer - vi vil optimere det hele for at bygge et stærkt og ensartet brand, der skiller sig ud. 

Maks. 17 deltagere

Book workshop

Speak Up - Hal L

Brancher og markeder er under forandring. Kategorier og indtjeningskilder, der indtil nu har skabt sikker indtjening, forsvinder og erstattes af nye. Dine kunders verden har ændret sig med nye medier, nye måder at handle på og nye produkter. Alt dette skaber en ny adfærd, nye holdninger og nye behov, som gør nogle virksomheder irrelevante og åbner for nye forretningsmodeller og koncepter. Mange har behov for at genopfinde sig selv, men hvordan gør man det i en verden, som ikke er den samme i morgen som i dag? Ifølge Christie Nielsen fra Brandhouse, som står bag Danmarks største kundeanalyse, kræver et stærkt brand stærkt fokus – og fokus skaber værdi.

Christie Nielsen, research manager / head of consumer insights, Brandhouse

Taste - Hal E

Den populære drink Gin Hass har fundet sin vej til danskernes hjerter. Se med når vi udforsker dens unikke blanding af gin, friskpresset citronsaft og lemon sodavand og tager jer med på en rejse gennem dens historie. 

Der er mulighed for at smage på flere variationer, hvor vi har leget lidt med ingredienserne, for at vise hvordan man kan tilpasse den til forskellige smagspræferencer. 

Få tips og tricks til hvordan du laver den perfekte Gin Hass derhjemme.

V/Mixology

Eckmann Studio - Hal H

Træk stikket på en travl messedag og lad yogalærer Louise Krægpøth invitere dig ind i en kærlig og omsorgsfuld meditation. Giv plads til dig selv, i 45 minutter og find den ro, der kan give plads til refleksion. Klang kan være konfronterende på flere planer, som det kan være, når man arbejder med sig selv og tjekker ind med sig selv. Men det er også befriende, beroligende og nærende for dit velbefindende.

Det kan du forvente:
Når skålene slås an vil deres toner lægge sig omkring dig, som et blødt tæppe, der indhyller dig i ro. Du får mulighed for at slappe helt af, og lade dig vugge blidt af vibrationer, der kærligt og nænsomt bevæger sig omkring dig og ind i dig. Du får mulighed for at løsne grebet og blot lade kroppen og nervesystemet falde helt til ro. 

* Maks 12 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

Trendzonen - Hal D

Kom og hør om tankerne bag trendzonen New Era – a life balance

Speak Up - Hal L

Begrebet longevity kommer fra den moderne lægevidenskab og handler om, hvordan vi kan leve længere og bedre. Ikke underligt at det er noget, der i den grad appellerer til mennesker – ja, faktisk så meget, at det på kort tid er blevet et globalt sundhedsfænomen. Set fra et livsstilsperspektiv er longevity voldsomt interessant, da det bygger ovenpå en allerede eksisterende sundhedsbølge, der handler om kost, motion og sind. Men longevity kan også læses ind i en bredere tendens i tiden, som handler om ’lang levetid’ og det at tænke over, hvordan vi forlænger tings levetid både som forbruger og producent.

Mads Arlien-Søborg, trendforsker og foredragsholder

Eckmann Studio - Hal H

Oplev Eckmann Studio's inspirerende og spirituelle  foredrag, hvor der deles ud af livskloge råd og vejledninger i ord og billeder præsenteret af Anette Eckmann's mangeårige kollega, Pernille Folcarelli. Via indsigt og med en ny og frisk balance i sindet, kroppen og sjælen, får du overskud og inspiration til at se lyst på fremtidens udfordringer i detailhandelen. Det handler om empati og omsorg for kunderne, relations marketing er kodeordet. 

Det kan du opleve:
At få fornyet viden om aktueller trends, stikord og ideer til spirituelle produkter og styling. Pernille Folcarelli serverer også en lille bid Soul Food (surprise) og sætter fokus på tidsåndens udfordringer. 

* Maks 50 deltagere. Book denne workshop ved at klikke på email-linket nedenfor, skriv navn og billetnummer i emailen og send. Din plads er først sikret, når du modtager en bekræftelsesmail tilbage fra Formland.

Book denne workshop

keyboard_arrow_up