Se programmet for mandag 

Få besked om nye aktiviteter

Program Mandag

Speak Up | 10.00 – 10.30 | Køb rigtigt ind til den kommende sæsonen spring/summer 23

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb. 

Mette Lykkegaard From, trendredaktør hos pej gruppen

Speak Up | 11.00 – 11.30 | Liveshopping – hvordan får man succes?

I Europa er 70 % af forbrugerne åbne over for liveshopping, og det har mange virksomheder opdaget. Faktisk arbejder 1 ud af 5 brands i Europa med livesalg som en del af deres salgs- og marketingstrategi. Men hvordan er det lige, det fungerer, og hvad skal der til for at få succes?
I Christian Vesters oplæg vil han dykke ned i, hvad liveshopping er, og hvorfor det er en effektfuld salgs- og marketingskanal. Derudover vil han fremhæve succesfulde cases, der kan inspirere og demonstrere fordelene og mulighederne ved livesalg. Vi skal se på forskellige helt konkrete tilgange til livesalg og tale om best practice.

Christian Vester, CEO i Easy Live Sales

Speak Up | 13.00 – 13.30 | Retail in recession

How can we engage in shoppers during challenging times? Will we see a new ‘lipstick effect’ or will we simply choose to focus on different things when visiting a store? Trendstefan presents the latest reports on consumer behaviour for retail in crisis.

Stefan Nilsson, trendforsker og foredragsholder

Speak Up | 14.00 – 14.30 | Småt er godt

Tiden er til de små ting. Men selv små ting kan have stor effekt på helheden. Når vi vælger at bruge vores penge på oplevelser eller udskyde de store investeringer i vores hjem på grund af krisen, så går vi efter de små ændringer.
Men selv små ændringer kan heldigvis gøre en stor forskel. I dette foredrag vil trend- og livsstilsekspert, Mads Arlien-Søborg tage udgangspunkt i det små – fra small living til small consuming: ’SMALL is the new BIG’.

Mads Arlien-Søborg, trendforsker og foredragsholder

Speak Up | 15.00 – 15.30 | Sådan trækker du webshoppers op af sofaen og ind i butikken

I dette foredrag stilles skarpt på, hvorfor og hvordan fysiske butikker kan spille en væsentlig rolle i en retail-virkelighed, hvor forbrugerne ikke længere har brug for butikker for at købe noget. Til gengæld er der andre ting, de har brug for, og når retailerne forstår, hvad det er, bliver retail for alvor sjovt. Og indbringende. Foredraget indeholder konkrete eksempler og underbygger med indsigt i forbrugernes behov, længsler og drømme.

Mette Rødtnes, Head of Design & Communication hos Morning Studio

keyboard_arrow_up