Se programmet for mandag 

Få besked om nye aktiviteter

Program Mandag

Kig forbi Greenhouse og få et spirende minde med hjem. 

Du kan hele dagen gå ned og få jord under neglene, plante dit eget lille skud i en fin lerkrukke - som du kan tage med dig hjem og se spire.

Vi glæder os til at byde foråret velkommen, i det skønneste flor sammen med dig!

Speak Up | 10.00 – 10.30 | Køb rigtigt ind til den kommende sæsonen spring/summer 23

Med pej gruppens kommercielle trends og farver til sæsonen klædes du godt på til at vælge de rigtige produkter i de rigtige farver. Foredraget indeholder blandt andet moodboards, farvekombinationer og konkrete anbefalinger til design og indkøb. 

Mette Lykkegaard From, trendredaktør hos pej gruppen

Greenhouse | 10.30-11.00 I Demonstration med Tenna Petersen - skulpturelle former og flotte farver

Til denne demonstration, kan du glæde dig til inspirationen med rødder i indendørsplanter. Det er tid til at tage planterne med ud på og lade dem pryde terrassen henover sommeren.  
Mange indendørs planter kan sagtens tåle at stå udenfor det meste af sommerhalvåret. Fokus vil være på de lidt mindre dekorationer, som kan stå i de fleste rum indendørs, men samtidig kan komme med udenfor og pynte. De udvalgte planter til dennne demo, er nemme at passe og holde for selv den travle familie. 

Du vil opleve kreationer med fokus på tidens trends, med organiske skulpturelle former og flotte farver i fokus. 

"Jeg har lagt vægt på, at det skal være enkelt, lækkert og stilfuldt, men samtidig skal den enkelte person selv kunne se muligheder og videreudvikle mine idéer og tanker til sine egne. Jeg glæder mig til at vise mit bud på nogle spændende kreationer."

Speak Up | 11.00 – 11.30 | Liveshopping – hvordan får man succes?

I Europa er 70 % af forbrugerne åbne over for liveshopping, og det har mange virksomheder opdaget. Faktisk arbejder 1 ud af 5 brands i Europa med livesalg som en del af deres salgs- og marketingstrategi. Men hvordan er det lige, det fungerer, og hvad skal der til for at få succes?
I Christian Vesters oplæg vil han dykke ned i, hvad liveshopping er, og hvorfor det er en effektfuld salgs- og marketingskanal. Derudover vil han fremhæve succesfulde cases, der kan inspirere og demonstrere fordelene og mulighederne ved livesalg. Vi skal se på forskellige helt konkrete tilgange til livesalg og tale om best practice.

Christian Vester, CEO i Easy Live Sales

Kunst Pause | 11.00-12.00 | Kunsten at pakke gaver ind på japansk

Workshop med Nicole Grünfeld fra Yuzu Furoshiki

Der er ikke flere ledige pladser, kom på venteliste her
Maks 12 deltagere

Nicole Grünfeld fra Yuzu Furoshiki, fortæller og viser japansk gaveindpakning kaldet Furoshiki. Bæredygtigt, miljøvenligt og genanvendeligt.

*De første 12 tilmeldte deltagere får en Furoshiki str. M, som måler 60x60 cm., med GRATIS med hjem. (værdi Kr. 225,00)

- ”Ikke nok med at være funktionel og bæredygtig så er FUROSHIKI også så smuk i sit udtryk, at det nærmest bliver en kunstform”. 

Kom og lær teknikken med at pakke ind i Furoshiki stofstykker. Nemt, enkelt og utrolig smukt. FUROSHIKI er en gammel japansk tradition, som er ved at slå rødder i vesten pga. dens genanvendelighed, holdbarhed, mangfoldighed og æstetik. En gammel tradition i en moderne tid, som (måske) er mere relevant end nogensinde.

Furoshiki gaveindpakning er den traditionelle japanske måde at indpakke gaver eller transportere varer -  i et stykke klæde.

Japanerne har i mere end 1300 år værdsat kunsten at pakke gaver eller ejendele ind i firkantede stykker stof. Oprindelig pakkede man kejserens dyrebare skatte ind i firkantet klæde for at beskytte og opmagasinere dem i de imperiale skatkamre.

Helt konkret er en FUROSHIKI et kvadratisk stykke stof, som man ved hjælp af forskellige folde- og bindeteknikker kan anvende på et utal af måder. Navnet FUROSHIKI refererer både til det kvadratiske tekstil, traditionen og selve teknikken.

Trods sit simple udseende er FUROSHIKI en multifunktionel lille størrelse og er igennem tiden blevet anvendt til både indpakning, transport og opbevaring. Det bløde og fleksible tekstil gør det nemt og bekvemt at indpakke og transportere selv de mest umedgørlige objekter. Ét stykke stof kan transformeres på et utal af forskellige måder og en FUROSHIKI tilpasser sig behovet og objektet, der skal pakkes ind. Den er evigt foranderlig.

Om Nicole Grünfeld

Nicole Grünfeld er uddannet designer og tekstilformidler og har ligeså længe hun kan huske været betaget af tekstiler og design.

Juleaften 2018 sad hun hos sin bror og betragtede først overfloden af gaver under træet og derefter de mange sække fyldt med smukt, strålende og funklende gavepapir, som efter kort tids brug, kun ventede på at blive smidt på forbrændingen. Følelsen af ressourcespild og unødvendigt overforbrug ramte hende, og en trang og et behov, for at skabe forandring og for at gøre det på en ny og bæredygtig måde, opstod. Tekstilerne havde fulgt hende det meste af livet, og nærmest per automatik faldt tankerne på det bløde, fleksible og genanvendelige materiale, som erstatning for gavepapiret. Samtidig med at disse tekstile tanker begyndte at spirer, stødte Nicole tilfældigt på den gamle japanske tradition FUROSHIKI. Indpakning i stof.

Det var startskuddet, som sendte hende af sted på den tekstile rejse til landet mod øst.

Om YUZU studio

YUZU er et designstudio, der arbejder med genanvendelse af kasseret tøj og tekstiler.

Bæredygtighed, håndværk og design er fundamentet i det lille tekstile værksted, hvor alt bliver håndlavet med omhu og omtanke. Med inspiration og afsæt i den gamle japanske tradition FUROSHIKI skaber YUZU tekstile fortællinger i form af funktionelle kunstværker, som du kan have i dit hjem og i dit liv og bruge på forskellig vis, igen og igen, år efter år, hele livet. Fortsæt fortællingen, værn om den, reparér den, hvis nødvendigt og lad den gå i arv, når tid er.

Se mere om udstillingsområdet Circurlar Formland Days her 

Vil du høre mere om tankerne bag trendzonen og vores arbejde med at skabe området. Kig forbi til en tur gennem universet Colors - a living network.

Speak Up | 13.00 – 13.30 | Retail in recession

How can we engage in shoppers during challenging times? Will we see a new ‘lipstick effect’ or will we simply choose to focus on different things when visiting a store? Trendstefan presents the latest reports on consumer behaviour for retail in crisis.

Stefan Nilsson, trendforsker og foredragsholder

Kunst Pause | 13.00-14.00 | Kunsten at style og at tage de perfekte billeder

Workshop med Kolorit Media

Der er ikke flere ledige pladser, kom på venteliste her
Maks 12 deltagere

Mød Kolorit Media, to ildsjæle og professionelle fotografer Simon Nørlev og Kasper Kamuk, på Kunst Pause Cafeen i HAL H.

Deltag gratis i en kreativ foto og styling workshop. Kom og lær at style et Tableau/ stilleben og at optage billeder sammen med Fotograferne  Simon Nørlev og Kasper Kamuk der står bag fotostudiet Kolorit Media. Hvis du er heldig joiner stylist Anette Eckmann denne session, med hendes gode råd tips til den perfekte styling. Og deler ud af hendes erfaringer med foto styling.

Fotograferne Kasper Kamuk og Simon Nørlev Vraa vil foruden workshoppen være til stede på området hele dagen. Kig forbi og få en farverig fotografisk snak med Kasper og Simon.

Fotograferne Kasper Kamuk og Simon Nørlev Vraa ejere af Kolorit Media

Herrene er drevet af en permanent nysgerrighed efter at skabe billeder og film med nerve – hvor håndværket og kreativiteten går op i en højere enhed. ”Det skal bare virke overbevisende, når man oplever vores billeder, æstetisk såvel som kommercielt”.

Kolorit fotograferne vil gerne sætte mere kolorit på tilværelsen og skaber med glæde smukke billeder af alt det du drømmer om.  Fotograferne har en holdning til farve, der skal ”farve på” - de elsker nemlig at trylle med teknikken, og med at skabe det udtryk der passer til kunden. De er begge optændt af den kreative ild og brænder for at fortælle historier om personer og produkter via deres visuelle verden. Produktfoto -video indenfor design og mad er Kolorit Medias  specialer. Person portrætter med menneske foran kameraet, er også en kunst de to besidder. Et portræt skal stå skarpt og præcist for modtageren, det fotografernes fornemmeste opgave at fremkalde det.

Hashtag med os!
#koloritmedia #sætkoloritpå #merekolorit

Har du brug for en 15 pause?

Kreativ Mental Pause med Blomster binderi og smukke Colour Storage fra HAY

Få inspiration til dekorationer og blomsterbindinger, i årstidens farver og udvalg.

Bloom K laver flotte binderier og dekorationer, i udvalgte produkter fra HAY. Kig forbi, få inspiration og bliv guidet i sæsonens tendenser.

Du kan blandt andet se frem til flotte kranse med udgangspunkt i sæsonens trends, farverige blomsterbindinger i tråd med den farverige sæson vi går imøde.

Byd foråret velkommen i samarbejde med Bloom K & HAY – inspirationen kan du putte direkte i lommen og tage med hjem!


Produkter fra workshoppen kan erhverves til fordelagtige priser.  

Workshoppen kan opleves på stand 5250 i Hal F kl. 14 & 15, alle dage.

Workshop med Trine Runge Jessen fra broderist.

Kast dig ud i brodering sammen med Trine, som vil dele sin glæde ved det anderledes broderi med jer.

Vi håber du har lyst til at komme og sy skævt sammen med Trine og udfordrer broderiet.

God søvn er en hjørnesten i et sundt liv, dårlig søvn er en af de største barrierer for velvære i hverdagen. Få en snak med W-Balance og smag på den gode søvn (F5342)

Har du ligesom os jævnligt svært ved at sove og slappe af? Det er derfor, vi har udviklet Wbalance no. 1. En afslappende og velsmagende drik uden tilsætningsstoffer. Kom forbi trendzonen og smag.

Speak Up | 14.00 – 14.30 | Trends, tidsånd og forbrugeradfærd 2023+

Hvad enten vi designer, producerer eller forbruger, så handler vi bevidst eller ubevidst udfra nogle overordnede værdier. At kunne definere og formulere disse værdier bliver endnu vigtigere i fremtiden. 

I en tid med krise og usikkerhed bliver det helt afgørende at kunne argumentere for vores valg og handlinger udfra positiv ladet værdier. Glæd dig til dette nye foredrag fra livsstils- og designekspert Mads Arlien-Søborg der tager trends, tidsånd og forbrugeradfærd under kyndig analyse. 

Mads Arlien-Søborg, trendforsker og foredragsholder

Speak Up | 15.00 – 15.30 | Sådan trækker du webshoppers op af sofaen og ind i butikken

I dette foredrag stilles skarpt på, hvorfor og hvordan fysiske butikker kan spille en væsentlig rolle i en retail-virkelighed, hvor forbrugerne ikke længere har brug for butikker for at købe noget. Til gengæld er der andre ting, de har brug for, og når retailerne forstår, hvad det er, bliver retail for alvor sjovt. Og indbringende. Foredraget indeholder konkrete eksempler og underbygger med indsigt i forbrugernes behov, længsler og drømme.

Mette Rødtnes, Head of Design & Communication hos Morning Studio

Har du brug for en 15 pause?

Kreativ Mental Pause med Blomster binderi og smukke Colour Storage fra HAY

Få inspiration til dekorationer og blomsterbindinger, i årstidens farver og udvalg.

Bloom K laver flotte binderier og dekorationer, i udvalgte produkter fra HAY. Kig forbi, få inspiration og bliv guidet i sæsonens tendenser.

Du kan blandt andet se frem til flotte kranse med udgangspunkt i sæsonens trends, farverige blomsterbindinger i tråd med den farverige sæson vi går imøde.

Byd foråret velkommen i samarbejde med Bloom K & HAY – inspirationen kan du putte direkte i lommen og tage med hjem!

Produkter fra workshoppen kan erhverves til fordelagtige priser.  

Workshoppen kan opleves på stand 5250 i Hal F kl. 14 & 15, alle dage.

Kunst Pause | 15.00-16.00 | Kunsten at støbe et værk

Workshop med Sarah Jahangir

Der er ikke flere ledige pladser, kom på venteliste her
Maks 12 deltagere

Kom og mød og oplev Sarah Jahangir, der har specialiseret sig i brugs- og pynte genstande, til den moderne bolig, støbt i terrazzo- eller marmor look. Sarah viser hvordan hun blander farverne og støber i et vandbaseret kompositmateriale, sliber og polerer i hånden.

*De første 12 tilmeldte deltagere får deres kunstværk, i form af et lille marmoreret værk, GRATIS med hjem (værdi kr. 250,00). Du lærer at polere en afstøbning, så det får et glat touch som keramik. Dit værk får du med hjem, helt gratis.

Sarah Jahangir står bag sit eget en-kvindes design studie. Hun har specialiseret sig i at bringe et strejf af glade farver til de skandinaviske hjem via hendes unikke håndlavede afstøbninger.

Hendes brugsbare kunsthåndværk er støbt af et vandbaseret kompositmateriale, der ikke indeholder opløsningsmidler og VOC'er som standardharpikser. Materialet er mikrocement, som er plastfrit og kan sammenlignes med sten. Lidt lettere i vægt, men stadig meget holdbar.

Værkerne kan være tone i tone, med en basisfarve, eller en eksplosion af mange farver. Sarah støber også i terrazzo - et mønster, der kan sammenlignes med de originale terrazzogulve, der består af små, uregelmæssige former, der er indlagt i materialet. Slutprodukterne har et glat touch som keramik, men er tungere end traditionelle harpiksprodukter. Sarah blander farverne, støber, sliber og polerer alt i hånden. Denne proces gør at der være nogle luftbobler på overfladen der er uundgåelige og en del af charmen.

Potentialet med materialet er uendeligt. Fra terrazzo- og marmordesign til blanding af pigmenter for at skabe de karakteristiske farver er blot nogle få måder at skabe exceptionelle skræddersyede værker på.

Om Sarah Jahangir

Sarah har pakistanske rødder og dermed farver tæt på sit hjerte og kultur. Hun ønsker at inkorporere flere farver i det moderne, minimalistiske skandinaviske interiør, samtidig med at hun holder fokus på funktionalitet. Hendes store drøm er at arbejde sammen med, og levere til design butikker, i hele verden, og at vise dem mangfoldigheden og de uendelige designmuligheder, ved hjælp af det lækre materiale og de fantastiske farve muligheder.

Alt laves i hånden for at reducere spild, så der kan forekomme små variationer i farver og mønstre inden for de enkelte værker, der understreger produkternes håndlavede og unikke karakter.

Alt laves på bestilling eller produceres i små mængder.

keyboard_arrow_up