Artikler

KAPOK + DUN = en unik naturlig blanding

arrow_backTil oversigten

26. maj 2023 | ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

En kombination af kapok og dun giver dig alle de fantastiske egenskaber, som disse naturlige fibre har at byde på. De har begge evnen til at isolere og regulere temperaturen, men gør det på hver deres unikke måde.

De fine dun er bløde og lette, som har har en luftig struktur, som både holder på varmen og gør dynen åndbar. Kapok har fremragende isoleringsevner, men også antibakterielle egenskaber, hvor det naturlige indhold af bitterstof gør fibren resistent overfor husstøvmider, skimmelsvamp og skadedyr.

Med denne kombination, får du en voluminøs og luftig dyne, der holder godt på varmen og giver en blød følelse.

Flere artikler fra ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Artikel er skrevet af:

ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Hos ARCTIC & Nordisk Tekstil tror vi på en god og sund søvn - hver nat. Derfor tilbyder vi funktionelle, komfortable og moderne boligtekstiler med det formål at give dig en behagelig nattesøvn.

Virksomheden blev grundlagt i 1987 af Herluf Brodersen med fokus på kvalitetsdyner og -puder. I 2011 opkøbte vi Nordisk Tekstil - en virksomhed med stolte håndværkstraditioner, som går tilbage til 1874. I dag er ARCTIC & Nordisk Tekstil familieejet.

Under vores 3 brands ARCTIC, Nordisk Tekstil og Night & Day tilbyder vi et bredt udvalg af boligtekstiler til den gode nattesøvn - alt fra dyner og

Se profil
keyboard_arrow_up