på Formland Autumn 2024

ARCTIC A/S

H 6046

THE SCANDINAVIAN WAY OF SLEEPING

Hos ARCTIC & Nordisk Tekstil tror vi på en god og sund søvn - hver nat. Derfor tilbyder vi funktionelle, komfortable og moderne boligtekstiler med det formål at give dig en behagelig nattesøvn.

Vores brands ARCTIC, Nordisk Tekstil og Night & Day har et bredt udvalg af produkter til boligen og primært soveværelset - alt fra dyner og puder, sengesæt, lagner, madrasser og plaider.

Vi er GOTS (Global Organic Textile Standard) og GRS (Global Recycle Standard) certificeret - internationale mærkninger, som er kendt og anerkendt i hele tekstilbranchen.

Vores tilgang til bæredygtighed er, at tekstiler skal være fremstillet af gode og holdbare kvalitetsmaterialer, der er produceret på en ansvarlig og etisk måde – med respekt for mennesket og naturen. Vi stiller skarpe krav til vores leverandører, så alle vores produkter lever op til internationale standarder. Derfor er vores produkter mærket med DOWNPASS, Standard 100 by OEKO-TEX, Made in Green by OEKO-TEX, WOOLMARK osv.

Mød os på Formland Autumn 2024

Kim Olsen

Key Account Manager

Kontakt

Kim Olsen

Michael Iden

Head of Sales

Kontakt

Michael Iden

Produkter fra ARCTIC A/S


Artikler skrevet af ARCTIC A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up