på Formland Autumn 2024

SPICE BY SPICE ApS

E 4228

SPICE BY SPICE:

Ib Klausen er uddannet slagter og har altid haft øje for gode råvarer og har de sidste 30 år eksperimenteret og været passioneret omkring gastronomi og nyudvikling af klassikere i det nordiske køkken. Derfor oplever man også både et smukt nordisk design på flaskerne, samtidig med at der ikke er gået på kompromis med kvaliteten af produkterne. Kun det bedste er godt nok.

Æstetikken og autenciteten har altid været i højsædet hos Familien Klausen, når der skulle serveres et måltid mad. Der skal både være noget godt for øjet, men også for smagsløgene. Og så skal mad være sundt! Derfor har råvarerne har altid spillet en stor rolle hos hele familien – og med SPICE BY SPICE, kan du også nyde luksus til hverdag.

Mød os på Formland Autumn 2024

Ib Klausen

Indehaver

Slagter, pølsemager i over 30 år. Ib står for alt indhold i vores produkter. Ligeledes er Ib dagligt i produktionen. Ib nørder rundt i krydderier, olier og er altid på udkig efter noget spændende - både af nye og gamle dyder i køkkenet.

Kontakt

Ib Klausen

Lise Klausen

Indehaver

Lise står for design, nyheder, kundeservice og marketing.

Kontakt

Lise Klausen

Lone Skovmose

Sælger Jylland og Fyn

Lone står for vores salg fra ca. Århus og ned i Jylland og på Fyn og øerne. Lone står for en stor del af kontakten til vores butikker, hvor hun kører rundt på landevejen. Desuden er Lone med i udvikling af nye produkter og beslutningstager.

Kontakt

Lone Skovmose

Mark Alexander Nielsen

Sælger Sjælland og øerne

Mark er vores sælger på Sjælland og øerne, og han står for kontakten til vores forhandlere på Sjælland. Mark er lige som resten af teamet en væsentlig del af produktudviklingen.

Kontakt

Mark Alexander Nielsen

Cecilie Laurentia

Sælger Midt -og Nordjylland

Cecilie står for salg i Nordjylland. Cecilie har også sin gang i firmaet 2 dage om ugen, hun hjælper i produktion, pakkeri og i produktudviklingen.

Kontakt

Cecilie Laurentia

Produkter fra SPICE BY SPICE ApS


Artikler skrevet af SPICE BY SPICE ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up