ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S

Lokationer

Middelfart, Danmark

Find os på

Hos ARCTIC & Nordisk Tekstil tror vi på en god og sund søvn - hver nat. Derfor tilbyder vi funktionelle, komfortable og moderne boligtekstiler med det formål at give dig en behagelig nattesøvn.

Virksomheden blev grundlagt i 1987 af Herluf Brodersen med fokus på kvalitetsdyner og -puder. I 2011 opkøbte vi Nordisk Tekstil - en virksomhed med stolte håndværkstraditioner, som går tilbage til 1874. I dag er ARCTIC & Nordisk Tekstil familieejet.

Under vores 3 brands ARCTIC, Nordisk Tekstil og Night & Day tilbyder vi et bredt udvalg af boligtekstiler til den gode nattesøvn - alt fra dyner og puder, sengesæt, lagner, madrasser og plaider.

”The Scandinavian way of sleeping” forener kvalitet, funktionalitet og elegance i vores produkter. Det skandinaviske design er minimalistisk, moderne og harmonisk, og inspireret af elementer, former og farver fra de smukke, skiftende nordiske årstider.

Mød os

Kim Olsen

Key Account Manager

Kontakt

Kim Olsen

Michael Christensen

Kommerciel direktør

Kontakt

Michael Christensen

Produkter fra ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S


Artikler skrevet af ARCTIC & Nordisk Tekstil A/S


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af udstillerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up