WBalance ApS

Antal medarbejdere

1-5

Lokationer

Aarhus N, Danmark

Find os på

Wbalance er en nystartet fødevarevirksomhed beliggende i Agro Food Park i Aarhus, som laver velsmagende og funktionelle drikke. Wbalance’s drikke er ikke et ”quickfix”, men virker gennem løbende at tilføre kroppen en række vigtige næringsstoffer, som kroppen har brug for. Udover funktionalitet, har vi har fokus på velsmag, bæredygtighed og råvarer af høj kvalitet. Vi har gennem de sidste par år udviklet et nyt, prisvindende produkt, der kan forbedre afslapning og søvn på en naturlig måde gennem en drik baseret på danske kirsebær og urter.

Wbalance No. 1 er en afslappende drik, du kan nydes når som helst. Drikken er et naturligt og velsmagende alternativ til kosttilskudstabletter samt energidrikke, som nogle benytter ved søvn- og energiunderskud. Drikkens indhold af citronmelisse har en videnskabelig dokumenteret effekt på en forbedret søvnkvalitet og afslapning. Drikken forhandles i detail og online, både direkte og gennem vores grossistsamarbejde med Bioforce/A. Vogel.

Virkningen vil være individuel fra person til person, men baseret på tilbagemeldinger fra forbrugerne oplever de fleste en effekt med det samme. Og nogle oplever også, at effekten bliver styrket ved brug flere dage i træk.

Læs mere på www.wbalance.dk og kom forbi vores stand på Formland til en smagsprøve og en god dialog omkring afslapning, velvære og god søvn.

Mød os

Laura Warming

Stifter & partner

Kontakt

Laura Warming

Mads Clemmensen

Partner

Kontakt

Mads Clemmensen

Produkter fra WBalance ApS


Artikler skrevet af WBalance ApS


Cases skrevet af WBalance ApS


Events oprettet af WBalance ApS


Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up