Cases

Wbalance hjælper flere og flere med at sove bedre

arrow_backTil oversigten

14. december 2022 | WBalance ApS

En stigende andel af danskere har svært ved at slappe af og sove godt, og forbruget af søvnmedicin er stigende. Men der er faktisk også andre veje at gå. Man kan nemlig også se på sin kost, hvis man vil optimere sin søvn. Forskellige fødevarer har nemlig forskellige måder at påvirke, hvor let eller svært det er at falde i søvn. Wbalance no 1 en drik, der virker søvnfremmende med grundlag i naturens egne hjælpemidler.

– God søvnkvalitet er afgørende for, at vi trives som mennesker. Missionen for os er at tilbyde appellerende fødevarer, der kan hjælpe med det, forklarer stifter Laura Warming.

Flere og flere danskere har fået øjnene op for produktet, der sælges i førende helsekostbutikker i hele landet gennem A. Vogel Bioforce, eller online på Wbalance's webshop. De tilfredse kunder udtaler bl.a.

”Kan kun anbefale Wbalance. Det har givet mig en dybere søvn hvorefter jeg føler mig mere udhvilet. Har lige holdt en måneds pause for at teste virkningen.Det har givet mig søvnløse nætter med mange og lange vågne perioder. Har lige bestilt en ny portion.”

Susanne, 57 år

”Jeg kan kun anbefale Wbalance. Ud over at jeg faktisk synes, at det smager virkelig godt, har jeg sovet dybere eller tungere, om man vil, og følt mig mere veludhvilet og frisk når jeg har drukket det”

Henrik, 51 år

Kom forbi standen, og prøv selv, hvad Wbalance kan gøre for dig!

Casen er skrevet af:

WBalance ApS

Wbalance er en nystartet fødevarevirksomhed beliggende i Agro Food Park i Aarhus, som laver velsmagende og funktionelle drikke. Wbalance’s drikke er ikke et ”quickfix”, men virker gennem løbende at tilføre kroppen en række vigtige næringsstoffer, som kroppen har brug for. Udover funktionalitet, har vi har fokus på velsmag, bæredygtighed og råvarer af høj kvalitet. Vi har gennem de sidste par år udviklet et nyt, prisvindende produkt, der kan forbedre afslapning og søvn på en naturlig måde gennem en drik baseret på danske kirsebær og urter.

Wbalance No. 1 er en afslappende drik, du kan nydes

Se profil
keyboard_arrow_up