Artikler

Wbalance hjælper med søvn og afslapning

arrow_backTil oversigten

14. december 2022 | WBalance ApS

Næsten hver anden voksne dansker har søvnproblemer, og forbruget af energidrikke, medicin og kosttilskud rettet mod søvn stiger år for år. Dette er problematisk, da mange af disse produkter er vanedannende , og behandler symptomer snarere end årsagen til træthed.

Wbalance no. 1 er en frugtdrik, der bl.a. indeholder surkirsebær, citronmelisse og kamille, hvor særligt citronmelisse virker afslappende og søvnforbedrende. Drikken er et resultat af flere års udviklingsproces i samarbejde med førende vidensinstitutioner

Wbalance’s drikke er ikke et ”quickfix”, men virker gennem løbende at tilføre kroppen en række vigtige næringsstoffer, som kroppen har brug for. Udover funktionalitet, har vi har fokus på velsmag, bæredygtighed og råvarer af høj kvalitet.

Wbalance No. 1 er en afslappende drik, du kan nyde når som helst, men vi anbefaler at nyde den 1 time inden ønsket effekt.

Drikken er et naturligt og velsmagende alternativ til kosttilskudstabletter samt energidrikke, som nogle benytter ved søvn- og energiunderskud. Drikkens indhold af citronmelisse har en videnskabelig dokumenteret effekt på en forbedret søvnkvalitet og afslapning.

Flere artikler fra WBalance ApS

Artikel er skrevet af:

WBalance ApS

Wbalance er en nystartet fødevarevirksomhed beliggende i Agro Food Park i Aarhus, som laver velsmagende og funktionelle drikke. Wbalance’s drikke er ikke et ”quickfix”, men virker gennem løbende at tilføre kroppen en række vigtige næringsstoffer, som kroppen har brug for. Udover funktionalitet, har vi har fokus på velsmag, bæredygtighed og råvarer af høj kvalitet. Vi har gennem de sidste par år udviklet et nyt, prisvindende produkt, der kan forbedre afslapning og søvn på en naturlig måde gennem en drik baseret på danske kirsebær og urter.

Wbalance No. 1 er en afslappende drik, du kan nydes

Se profil
keyboard_arrow_up