MiCollect ApS

Lokationer

København, Danmark

Find os på

MiCollect tilbyder en digital platform, der muliggør gennemsigtighed til gavn for fremtidig cirkulær økonomi. Dette forbedrer forbrugernes forståelse af fordelene ved cirkulære løsninger og understøtter samtidig gennemsigtighed og sporbarhed på tværs af forsyningskæden.

MiCollect forbinder og engagerer virksomheder med deres kunder gennem et data- og informationsystem baseret på digital mærkning, sporbarhed og gennemsigtighed af produkter.

I MiCollect tilbyder vi en løsning til at mærke fysiske produkter ved at tilknytte en unik digital ID og en digital tvilling til dataopsamling i hele produktets levetid. Mærkningen muliggør sporbarhed, intelligens og forbindelse for produkterne, hvilket giver involverede parter på tværs af værdikæden et redskab til produktverifikation, samt deling af og adgang til væsentlige produktdata og informationer.

Mød os

Merete Skov Pedersen

Adm. Direktør

Kontakt

Merete Skov Pedersen

Rasmus Stryhn Seitzberg

Business Developer

Kontakt

Rasmus Stryhn Seitzberg

Virksomhedsprofiler samt speciale- og interesseområder er udfyldt og tilføjet af leverandørerne og er ikke baseret på viden eller vurdering fra Formland.

keyboard_arrow_up