TASTE
Inspirerende food hall med gastronomi og delikatesser

Oplev det store konceptområde dedikeret til delikatesser og bløde, sprøde og flydende nyheder og evergreens.

Udstiller i Formlands Community Taste

Kunder betragter spændende varer i Taste på Formland

Inspirerende stand i Taste communitiet på Formland

Pulserende torvehal med trends & tendenser

Formland Taste byder på et sandt overflødighedshorn af delikatesser inden for eksempelvis chokolade, kaffe, te, vin, øl, saft og olie. Passionerede fagfolk øser her af deres viden, og de besøgende kan se frem til at blive klogere på sæsonens seneste trends og tendenser.

Oplev Taste i Hal E

Få overblikket her

Pulserende torvehal med trends & tendenser

Formland Taste byder på et sandt overflødighedshorn af delikatesser inden for eksempelvis chokolade, kaffe, te, vin, øl, saft og olie. Passionerede fagfolk øser her af deres viden, og de besøgende kan se frem til at blive klogere på sæsonens seneste trends og tendenser.

Oplev Taste i Hal E

Få overblikket her

Nyheder & trends

Gastronomi

60+ udstillere

"Vi lever i en verden, hvor ellers vidt forskellige brancher i stadigt højere grad læner sig op ad hinanden og endda indimellem ligefrem smelter sammen, og den bevægelse ønsker vi at afspejle på Formland. Derfor beskæftiger messen sig nu om dage også med eksempelvis fashion og outdoor - og altså ikke mindst gastronomi."

—  Flemming Andersen, Projektleder i MCH A/S

Spændende smagsprøver af delikatesser i Formland's Taste-hal

Oplev alle Formlands communities

Ligesom at hal E er dedikeret til Taste, opdeles alle Formlands øvrige haller også i forskellige Communities, der signalerer stil, stemning eller branche, så vi kan placere vores udstillere i et matchende miljø. Derfor kan man som besøgende finde de forskellige interesseområder, man er på udkig efter, samlet.

Udforsk hele Formlands oplevelsesunivers som præsenterer spændende, dygtige og unikke udstillere med sæsones nye sortimenter. Herudover kan du opleve værdifulde og lærerige foredrag, interessante workshop og ikke mindst trend- og inspirationsområder med fokus på tendenserne for den kommende tid vi kigger ind i.

Formland community outdoor med inspiration fra byen og naturen

(Kun på Formland Autumn)

En designoplevelse der inviterer til udeliv, inspireret af både naturen og bylivet. Oplev interiør og møbler til tereassen, haven og udelivet i hal M. 

Formland community classic - Interior and lifestyle

Nostalgisk og tidsløst design, med elegante detaljer og naturlige materiale. Oplev alt fra smukke natur materialer, til kreativt interiør og tekstiler til boligen i hal H.

Formland community Interior One

Hal med toneangivende innovative nyheder, originalt trendsættende design og frontløbere med en vision i hal F.

Formland community fashion and lifestyle

Sæsonens nyheder inden for mode og accessories. Trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories som ligger i hal L.  

Læs mer om Fashion her

Formland community living and garden

Naturen som omdrejningspunkt. Botanik, ægte blomster- og planteglæde. Kreativ blomster- og havedekoration. Smuk og stemningsfuldt spiren til stuen, altanen, terrassen eller haven kan opleves i hal K. 

Læs mere om Garden her

Formland community taste

Pulserende torvehal med nye og unikke smagsoplevelser. Hyggelig markedsplads med fokus på særlige delikatesser. Dygtige fagfolk med passion for mad. Chokolade og slik. Vin, øl, saft, kaffe og te. Olie og delikatesser - gourmetgaver i høj kvalitet som ligger i hal E.

Læs mere om Taste her

Formland community furniture

(Er tilbage på Formland i 2024)

Formland Furniture byder på spændende møbel design i et oplevelsesunivers uden lige på Autumn-messerne, Furniture kan opleves i hal G.

Formland community souvenirs and gifts

Spændende gaveartikler, souvenirs, gadgets og legetøj. Boliginteriør, dekoration, kreativite produkter og gaveidéer til højtider og andre begivenheder. Find souvenirs & gifts i hal J2.  

Formland community Interior and lifestyle

Moderne design med fokus emmende af nutidens og morgendagens tendenser, oplev kreativt interiør spækket med farver, kant og skæve detaljer i hal D.

Formland community Interior and lifestyle

Det gode håndværk, crafted i rå og rustikke detaljer. Fokus på cirkularitet, skulpturelle formsprog og den umiddelbare livsstil. Oplev interiør der favner bredt, til den moderne storby nomade i hal J1 & J2.

Formland community dining - et inspirerende tabletop univers

(Kun på Formland Autumn)

Et inspirerende tabletop univers med alt inden for køkkenudstyr og borddækning. Det gode køkkenudstyr til madlavning, bagning og gastronomi, samt flot og æstetisk design til den perfekte borddækning findes i hal M.

Creators community på Formland

(Kun på Formland Spring)

Formlands iværksætterevent med udvalgte, kreative og talentfulde iværksættere fra Nordeuropa. Oplev de spirende creators i hal F.

keyboard_arrow_up