GARDEN
En grøn oase indenfor planter, blomster og udeliv

Gå på oplevelse i Formlands grønne oplevelsesunivers og spot de nyeste trend og trendenser
inden for blomsterbranchen.

Udstiller i Formlands Community Garden

Kunder betragter spændende varer i Garden på Formland

Inspirerende stand i Garden communitiet på Formland

Blomsterbranchens fælles platform

Velkommen til Formlands Community GARDEN som sætter fokus på den ”grønne” del af vores indretning ude såvel som inde. Her kan du udforske en grøn oase af innovative udstillere som præsenterer en inspirerende produktportefølje til B2B, alle med blomster, planter, terrassen eller haven i fokus.

Til Autumnm 2024 kan Garden opleves i hal K

Se hallerne her

Blomsterbranchens fælles platform

Velkommen til Formlands Community GARDEN som sætter fokus på den ”grønne” del af vores indretning ude såvel som inde. Her kan du udforske en grøn oase af innovative udstillere som præsenterer en inspirerende produktportefølje til B2B, alle med blomster, planter, terrassen eller haven i fokus.

Til Autumn 2024 kan Garden opleves i hal K.

Se hallerne her

Kunder betragter spændende varer i Garden på Formland

Inspiration

Blomstertrends

Innovative udstillere

Oplev Gardens inspirerende trend område Greenhouse

Gå ikke glip af vores inspirerende trend område Greenhouse. Et oplevelsesunivers hvor der bliver sat fokus på blomster, planter og interiør til både inde og ude. 

Området består af et stort orangeri med en inspirerende udstilling af planter, blomster og interiør. Missionen er at skabe et univers, der ikke blot inspirerer, men også er en oplevelse i sig selv, og som demonstrerer planters evne til at ændre rum i bestemte retninger.

Mere end nogensinde før er haven og orangerier utroligt populære. Indendørs rum flyttes udenfor og der skabes nye rum til hygge, afslapning og velvære. Vi er sammen på nye måder, hvor naturen er i centrum og vi får skabt tid til hinanden. Kom med på opdagelse når denne trend udfolder sig i Greenhouse og bliv inspireret til, hvordan den kan videreformidles til dine kunder.

Inspirerende blomster- & planteopsætninger i Greenhouse

Trend område i Garden på Formland

Plantetrends i Greenhouse

Oplev alle Formlands communities

Ligesom at hal E er dedikeret til Taste, opdeles alle Formlands øvrige haller også i forskellige Communities, der signalerer stil, stemning eller branche, så vi kan placere vores udstillere i et matchende miljø. Derfor kan man som besøgende finde de forskellige interesseområder, man er på udkig efter, samlet.

Udforsk hele Formlands oplevelsesunivers som præsenterer spændende, dygtige og unikke udstillere med sæsones nye sortimenter. Herudover kan du opleve værdifulde og lærerige foredrag, interessante workshop og ikke mindst trend- og inspirationsområder med fokus på tendenserne for den kommende tid vi kigger ind i.

Formland community outdoor med inspiration fra byen og naturen

(Kun på Formland Autumn)

En designoplevelse der inviterer til udeliv, inspireret af både naturen og bylivet. Oplev interiør og møbler til tereassen, haven og udelivet i hal M. 

Formland community classic - Interior and lifestyle

Nostalgisk og tidsløst design, med elegante detaljer og naturlige materiale. Oplev alt fra smukke natur materialer, til kreativt interiør og tekstiler til boligen i hal H.

Formland community Interior One

Hal med toneangivende innovative nyheder, originalt trendsættende design og frontløbere med en vision i hal F.

Formland community fashion and lifestyle

Sæsonens nyheder inden for mode og accessories. Trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories som ligger i hal L.  

Læs mer om Fashion her

Formland community living and garden

Naturen som omdrejningspunkt. Botanik, ægte blomster- og planteglæde. Kreativ blomster- og havedekoration. Smuk og stemningsfuldt spiren til stuen, altanen, terrassen eller haven kan opleves i hal K. 

Læs mere om Garden her

Formland community taste

Pulserende torvehal med nye og unikke smagsoplevelser. Hyggelig markedsplads med fokus på særlige delikatesser. Dygtige fagfolk med passion for mad. Chokolade og slik. Vin, øl, saft, kaffe og te. Olie og delikatesser - gourmetgaver i høj kvalitet som ligger i hal E.

Læs mere om Taste her

Formland community furniture

(Er tilbage på Formland i 2024)

Formland Furniture byder på spændende møbel design i et oplevelsesunivers uden lige på Autumn-messerne, Furniture kan opleves i hal G.

Formland community souvenirs and gifts

Spændende gaveartikler, souvenirs, gadgets og legetøj. Boliginteriør, dekoration, kreativite produkter og gaveidéer til højtider og andre begivenheder. Find souvenirs & gifts i hal J2.  

Formland community Interior and lifestyle

Moderne design med fokus emmende af nutidens og morgendagens tendenser, oplev kreativt interiør spækket med farver, kant og skæve detaljer i hal D.

Formland community Interior and lifestyle

Det gode håndværk, crafted i rå og rustikke detaljer. Fokus på cirkularitet, skulpturelle formsprog og den umiddelbare livsstil. Oplev interiør der favner bredt, til den moderne storby nomade i hal J1 & J2.

Formland community dining - et inspirerende tabletop univers

(Kun på Formland Autumn)

Et inspirerende tabletop univers med alt inden for køkkenudstyr og borddækning. Det gode køkkenudstyr til madlavning, bagning og gastronomi, samt flot og æstetisk design til den perfekte borddækning findes i hal M.

Creators community på Formland

(Kun på Formland Spring)

Formlands iværksætterevent med udvalgte, kreative og talentfulde iværksættere fra Nordeuropa. Oplev de spirende creators i hal F.

keyboard_arrow_up