FASHION
En bred palette af tøj, sko, smykker og accessories

Udforsk Formlands koncepthal udelukkende med udstillere inden for "Fashion"
og spot de nyeste trends og tendenser.

Køb billet

Udstiller i Formlands Fashion hal

Inspirerende stand i Fashion communitiet på Formland

Kunder studerer spændende varer i fashion hallen på Formland

Indkøb af tøj og accessories

Velkommen til Formlands pulserende Fashion-område i Hal L. Her åbner sig en verden af inspiration og stilfulde udstillere, som er værd at udforske for alle livsstilsbutikker, der søger den nyeste viden om tidens trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories.

Til Spring 2024 kan Fashion opleves i Hal L

Se hallerne her

Indkøb af tøj og accessories

Velkommen til Formlands pulserende Fashion-område i Hal L. Her åbner sig en verden af inspiration og stilfulde udstillere, som er værd at udforske for alle livsstilsbutikker, der søger den nyeste viden om tidens trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories.

Til Spring 2024 kan Fashion opleves i Hal L

Se hallerne her

Kunder studerer spændende varer i fashion hallen på Formland

Inspiration

Modetendenser

Kreative udstillere

Oplev de nyeste fashion trends på Formland

Formland Fashion er et afgørende mødested for branchen, og blev lanceret første gang på Formland Spring 2023.  Der opleves i dag en støre og større sammensmeltning af mode- og interiørbutikker, hvorfor Formlands Fashion-koncepthal kan skabe værdi for både udstillere og besøgende.

Her samles nogle af de mest talentfulde og visionære brands og designere, der præsenterer sæsonens nyheder med en unik sans for æstetik og banebrydende kreativitet. Det er et vindue til den kommende sæsons trends og tendenser. Lad dig forføre af lækre farvepaletter, unikke mønstre og spændende materialer, der emmer af tidens ånd. Denne atmosfære af kreativitet og nytænkning er en sand inspiration for branchens indkøbere.
Oplev en bred palette af både unikke og spændende udstillere med de nyeste produkter inden for alle aspekter af fashion-området, og gå på opdagelse i et hav af nye og spændende muligheder til din butik.

Formland har længe beskæftiget sig også med mode, men er gået skridtet videre med en koncepthal helt og holdent dedikeret til mode og tilbehør. Tiltaget vækker begejstring i modeindustrien, hvor man betragter udviklingen som helt naturlig.

Læs pressemeddelelsen for lanceringen her med bl.a. citater fra Dansk Mode & Textil

 

 

 

Inspirerende tøj udstilling i Fashion

Trend og tendenser i Fashion på Formland

Udstilling med fashion trends på Formland

Oplev alle Formlands communities

Ligesom at hal E er dedikeret til Taste, opdeles alle Formlands øvrige haller også i forskellige Communities, der signalerer stil, stemning eller branche, så vi kan placere vores udstillere i et matchende miljø. Derfor kan man som besøgende finde de forskellige interesseområder, man er på udkig efter, samlet.

Udforsk hele Formlands oplevelsesunivers som præsenterer spændende, dygtige og unikke udstillere med sæsones nye sortimenter. Herudover kan du opleve værdifulde og lærerige foredrag, interessante workshop og ikke mindst trend- og inspirationsområder med fokus på tendenserne for den kommende tid vi kigger ind i.

Formland community outdoor med inspiration fra byen og naturen

(Kun på Formland Autumn)

En designoplevelse der inviterer til udeliv, inspireret af både naturen og bylivet. Oplev interiør og møbler til tereassen, haven og udelivet i hal M. 

Formland community classic - Interior and lifestyle

Nostalgisk og tidsløst design, med elegante detaljer og naturlige materiale. Oplev alt fra smukke natur materialer, til kreativt interiør og tekstiler til boligen i hal H.

Formland community Interior One

Hal med toneangivende innovative nyheder, originalt trendsættende design og frontløbere med en vision i hal F.

Formland community fashion and lifestyle

Sæsonens nyheder inden for mode og accessories. Trends og tendenser inden for tøj, sko, tasker, smykker og øvrige accessories som ligger i hal L.  

Læs mer om Fashion her

Formland community living and garden

Naturen som omdrejningspunkt. Botanik, ægte blomster- og planteglæde. Kreativ blomster- og havedekoration. Smuk og stemningsfuldt spiren til stuen, altanen, terrassen eller haven kan opleves i hal K. 

Læs mere om Garden her

Formland community taste

Pulserende torvehal med nye og unikke smagsoplevelser. Hyggelig markedsplads med fokus på særlige delikatesser. Dygtige fagfolk med passion for mad. Chokolade og slik. Vin, øl, saft, kaffe og te. Olie og delikatesser - gourmetgaver i høj kvalitet som ligger i hal E.

Læs mere om Taste her

Formland community furniture

(Er tilbage på Formland i 2024)

Formland Furniture byder på spændende møbel design i et oplevelsesunivers uden lige på Autumn-messerne, Furniture kan opleves i hal G.

Formland community souvenirs and gifts

Spændende gaveartikler, souvenirs, gadgets og legetøj. Boliginteriør, dekoration, kreativite produkter og gaveidéer til højtider og andre begivenheder. Find souvenirs & gifts i hal J2.  

Formland community Interior and lifestyle

Moderne design med fokus emmende af nutidens og morgendagens tendenser, oplev kreativt interiør spækket med farver, kant og skæve detaljer i hal D.

Formland community Interior and lifestyle

Det gode håndværk, crafted i rå og rustikke detaljer. Fokus på cirkularitet, skulpturelle formsprog og den umiddelbare livsstil. Oplev interiør der favner bredt, til den moderne storby nomade i hal J1 & J2.

Formland community dining - et inspirerende tabletop univers

(Kun på Formland Autumn)

Et inspirerende tabletop univers med alt inden for køkkenudstyr og borddækning. Det gode køkkenudstyr til madlavning, bagning og gastronomi, samt flot og æstetisk design til den perfekte borddækning findes i hal M.

Creators community på Formland

(Kun på Formland Spring)

Formlands iværksætterevent med udvalgte, kreative og talentfulde iværksættere fra Nordeuropa. Oplev de spirende creators i hal F.

keyboard_arrow_up