Artikler

Så du ham i "Løvens hule"? Frederik Svinths mission er at få os til at tale mere sammen. Og derfor skal vi spille kort

arrow_backTil oversigten

13. januar 2023 | SNAK

Interview I Kristeligt Dagblad I 12.01.2023
Så du ham i "Løvens hule"? Frederik Svinths mission er at få os til at tale mere sammen. Og derfor skal vi spille kort

Af: Bjørg Tulinius, Kristeligt Dagblad
Foto: Liv Høybye

Frederik Svinth har en mission: Vi skal være bedre til at tale sammen, også om de svære ting i tilværelsen. Han har derfor udviklet 25 forskellige spil, der alle går ud på, at deltagerne lærer hinanden bedre at kende og dermed beriger deres forhold

åske så du ham i ”Løvens hule” på DR 1 torsdag aften. 35-årige Frederik Svinth præsenterede "løverne" for sin mission: at få os til at tale mere sammen og på den måde udvikle og fordybe vores relationer. I bedste sendetid viste han den metode, han selv har udviklet og efterhånden fået flere kendte samarbejdspartnere til at være med på. 24 forskellige kortspil og et enkelt brætspil er det foreløbigt blevet til, siden han for godt 10 år siden skabte sit første spil, der kort og godt hedder Snak. Siden er det blevet til spil med samtalekort om emner som parforhold, familie, fællesskab og livshistorier. Og til april kommer det næsten i rækken: om tro.

”Jeg tror ikke, at vi som sådan er blevet dårligere til at tale sammen, men vi lever i en tid med meget høje forventninger til, hvordan livet helst skal være. Og de forventninger har mange af os internaliseret i form af et forventningspres, der kan gøre det svært at acceptere, at livet ikke altid ligner idealerne eller ’går op’.”

Resten af artiklen kan læses på Kristeligt Dagblads hjemmeside med abonnement.

Flere artikler fra SNAK

Artikel er skrevet af:

SNAK

Hos SNAK brænder vi for at sætte flere gode samtaler i gang og bringe mennesker tættere sammen gennem foredrag og spildesign af samtale- og selskabsspil.

Vi har udviklet over 40 forskellige samtale- og selskabsspil med noget for enhver smag af sjove, dybe og hyggelige spørgsmål der taler ind i forskellige interesser og anledninger på tværs af relationer og generationer.

Filosofien ligger i samtalen. Vi er bedre forbundet end nogensinde. Men alligevel oplever flere og flere at føle ensomhed i livet. Der er brug for at vi taler noget mere sammen og finder modet til at være sårbare og være

Se profil

Mød os på Formland Spring 2024

Frederik Svinth

Founder & CEO

SNAK

Frederik Svinth

Andreas Aguilar Bundgaard

Salgsansvarlig

SNAK

På messen

Andreas Aguilar Bundgaard

Anders Gisselmand

Forretningsudvikling og partner

SNAK

Anders Gisselmand

keyboard_arrow_up